Mam 31 i nigdy nie mia³am ch³opaka - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2017-11-05, 22:29   #31
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 897
Dot.: Mam 31 i nigdy nie mia³am ch³opaka

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;78563906]Tê presjê "uciekaj±cego czasu" to niektóre moje kole¿anki czu³y ju¿ 10 lat temu, na licencjacie. Wiêc to jest kwestia samopoczucia, presji, a nie jakiej¶ umownej liczby metrykalnej.[/QUOTE]

Nie...? To ju¿ kolejny w±tek zak³adany przez Autorkê w wieku 30 lat lub co¶ ko³o tego, która ma poczucie uciekaj±cego czasu i rosn±cej potrzeby bycia w zwi±zku/za³o¿enia rodziny.
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 04:55   #32
Istielig
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535

Troche zaspalas autorko szansa jakas zawsze jest imo.
Wymagania masz takie, ze jakby ich nie bylo, absolutne minimum z minimum.
Moze byc ciê¿ko na normalnych serwisach randkowych jak jestes dziewica i nie chcesz seksu (osobiscie tego nie rozumiem i uwa¿am ze odbierasz sobie na w³asne ¿yczenie piêkna cze¶æ ludzkiego ¿ycia, ale jesli tak twoja wola to nie mnie oceniaæ). Sprobuj na katolickim serwisie randkowym, jest cos takiego, strona to chyba dopasowani? Albo przeznaczeni, nie pamiêtam konkretnie ale na pewno jest co¶ takiego.
U¶miechaj siê, b±d¼ sob±, badz otwarta, chod¼ na randki i kto¶ siê przytrafi prêdzej czy pozniej.
Zadbaj o siebie, od razu bedziesz atrakcyjniejsza i poczujesz siê bardziej pewna siebie. 1 wizyta u fryzjera w miesiacu, 15min rano na makija¿ i trochê lepiej dobrane ubrania czyni± cuda

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Istielig jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 05:10   #33
White_Dove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 634

Cytat:
Napisane przez Istielig Poka¿ wiadomo¶æ
Troche zaspalas autorko szansa jakas zawsze jest imo.
Wymagania masz takie, ze jakby ich nie bylo, absolutne minimum z minimum.
Moze byc ciê¿ko na normalnych serwisach randkowych jak jestes dziewica i nie chcesz seksu (osobiscie tego nie rozumiem i uwa¿am ze odbierasz sobie na w³asne ¿yczenie piêkna cze¶æ ludzkiego ¿ycia, ale jesli tak twoja wola to nie mnie oceniaæ). Sprobuj na katolickim serwisie randkowym, jest cos takiego, strona to chyba dopasowani? Albo przeznaczeni, nie pamiêtam konkretnie ale na pewno jest co¶ takiego.
U¶miechaj siê, b±d¼ sob±, badz otwarta, chod¼ na randki i kto¶ siê przytrafi prêdzej czy pozniej.
Zadbaj o siebie, od razu bedziesz atrakcyjniejsza i poczujesz siê bardziej pewna siebie. 1 wizyta u fryzjera w miesiacu, 15min rano na makija¿ i trochê lepiej dobrane ubrania czyni± cuda

Taa bo lepiej wskoczyc do wyra jakiemus by juz nie byc dziewica i móc brac z zycia pe³nymi gar¶ciami. Moze i piekna jednak lepiej poznac do niej kogos wyj±tkowego...a autorce sie to nie uda³o...
White_Dove jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 06:28   #34
Istielig
Rozeznanie

Tak, bo uprawianie seksu w wieku 30+ to wskakiwanie do wyra pierwszemu lepszemu.
Seks to naturalna ludzka potrzeba, zarówno fizjologiczna jak i emocjonalna. I ¿eby j± zaspokajaæ nie trzeba czekaæ na ksiêcia z bajki (zwlaszcza w wieku 30+)i pielêgnowaæ jak relikwie.
Kto wie, byæ mo¿e w³a¶nie zamkniecie siê na mê¿czyzn i swoj± seksualno¶æ jest przyczyn± problemów autorki bo mi siê wierzyæ nie chce ¿e kto¶ przez 30 lat ¿ycia nie poznaje drugiej osoby dla której mocniej zaczyna biæ serce.
Ale tak jak mówiê nie mnie oceniaæ, to jej wyrzeczenia jej ¿ycie i jej problem.
Przedstawiono rozwi±zanie, niech zarejestruje siê na serwis dla wierzacych z podobnymi pogladami. Nie gwarantuje to rzecz jasna sukcesu, ale bêdzie ³atwiej ni¿ na takiej sympatii czy badoo, bo nie oszukujmy sie 32letnia dziewica nie chc±ca zmieniaæ tego stanu raczej nie jest ani standardem ani targetem aktywnych seksualnie mê¿czyzn w podobnym do niej wieku

Stary 2017-11-06, 10:32   #35
_Ariel_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 452

Powiem tak.. przyjdzie pora i na Ciebie. Fakt wiele Ciê w ¿yciu ominê³o, pierwsze randki, zauroczenia. Moim zdaniem nastoletnie do¶wiadczenia wp³ywaj± w jaki¶ sposób na to czego oczekujemy szukaj±c mi³o¶ci w pó¼niejszym wieku. Wiemy co nam odpowiada a co nie, wiemy jakich cech szukamy w przysz³ym partnerze. Ty niestety nie masz porównania, i byæ mo¿e przez to Twoje oczekiwania s± nieco zbyt wygórowane. Najbardziej dziwi mnie fakt ¿e mimo 31 lat chcesz poczekaæ z seksem do ¶lubu. Tak jak pisz± dziewczyny bêdzie ciê¿ko. Faceci w Twoim wieku ju¿ nie s± prawiczkami ( choæ zdarzaj± siê wyj±tki) maj± do¶wiadczenia w tej sferze a co za tym idzie i potrzeby, i szczerze w±tpiê ¿e który¶ z nich zdecydowa³by siê czekaæ do ¶lubu kupuj±c kota w worku i tu mam na my¶li fakt ¿e jeste¶ dziewic±, nie masz do¶wiadczeñ i nie wiadomo jak± kochank± bêdziesz. Seks jest bardzo wa¿ny w zwi±zku o ile jest dobry i partnerzy s± dopasowani. Uwierz to naprawdê co¶ piêknego je¶li dwie osoby siê kochaj±. Staram siê zrozumieæ Twoj± decyzjê z czekaniem - ale czy na pewno jeste¶ pewna czy warto? Omija Cie wiele rzeczy w ¿yciu nie boisz siê ¿e i to Ciê ominie?
Wracaj±c do szukania - ja spróbowa³abym w internecie, jest masa portali randkowych, szuka³abym do skutku Nie warto siê zra¿aæ po dwóch nieudanych próbach. Jest masa samotnych facetów, je¶li nie masz kosmicznych wymagañ próbuj, wierzê ¿e napewno znajdziesz swoje szczê¶cie, i trzymam kciuki.
_Ariel_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 11:15   #36
drirrpl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 345

Autorko, twój okres atrakcyjnosci dla faceta w³a¶nie mija lub ju¿ min±³, wiekszosc kobiet nie moze tego zrozumieæ ale tak wlasnie sie dzieje, te co bardziej kumate szukaj± materia³u na mê¿a jak maj± oko³o 20~24lat, natomiast te co czekaj± budz± sie z rêk± w nocniku.
Bycie religijnym tez dzia³a na twoja niekorzy¶æ, nikt nie chce kupowaæ kota w worku, seksualnie para te¿ musi byæ dopasowana, bo potem jest cierpienie, i pisanie ze kto¶ musi sie zmuszaæ w ³ó¿ku do sexu.

Bez lekkich zmian ciezko bedzie tobie znale¼æ normalnego faceta, bo takich religijnych którzy maja 30+ i poczekaj± do slubu to ciezko nazwaæ normalnymi... na razie jedynie co mozesz zrobic to wlasnie portale dla katolików, i spotkania w ko¶ciele. Jesli natomiast po jakims tam czasie dojdziesz do tego ze jednak fajnie by bylo reszte zycia prze¿yæ z czlowiekiem a nie z kotami, i sex przed slubem zostanie zaakceptowany to masz wieksze pole manewru, lecz tu wchodzi problem z tym ¿e nie masz juz 20lat, i mezczyzni ktorzy beda toba zainteresowani nie koniecznie beda sie tobie podobaæ. Wnioskuje te¿ ze rozwodnicy odpadaj±, z tym ze to wlasnie oni sa dla ciebie najlepszym targetem...

Piszê to tylko dlatego ze mam w rodzinie tak± ciotke klotke z kotami, oraz podczas mojego randkowania poznalem kilka takich kobiet religijnych, które po latach dalej sa aktywne na portalach randkowych, nikomu nie ¿yczê zycia w samotnosci bez dzieci, tylko dlatego ze ktos powiedzia³ ¿e tak nie wolno, bo jego interpretacja starej ksiêgi jest taka, a wystarczy samemu przeczytaæ i wyci±gn±æ wnioski dlaczego w tamtych czasach sex przed slubem by³ zabraniany.

Powodzenia w szukaniu, 2 randki to jest nic, napisz tutaj jak zaliczysz 40 i nic nie znajdziesz, pamietaj te¿ ¿eby na profilu dac zdjecia oraz napisaæ wyra¼nie ¿e sex po ¶lubie. Oraz przestañ ksiê¿niczkowaæ, nie masz 20lat zeby oczekiwaæ ze to on sie odezwie pierwszy, jestes juz naprawde dorosla, traktuj potencjalnego partnera tak jak ty bys chciala zeby on cie traktowa³.

drirrpl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 11:27   #37
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

I ciesz siê
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 12:12   #38
_Ariel_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
I ciesz siê
Ale z czego ma sie dziewczyna cieszyc? Jak widac ze jest sama nie dlatego ze chciala tylko tak potoczylo siê jej zycie.

Stary 2017-11-06, 14:54   #39
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Cytat:
Napisane przez drirrpl Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko, twój okres atrakcyjnosci dla faceta w³a¶nie mija lub ju¿ min±³, wiekszosc kobiet nie moze tego zrozumieæ ale tak wlasnie sie dzieje, te co bardziej kumate szukaj± materia³u na mê¿a jak maj± oko³o 20~24lat, natomiast te co czekaj± budz± sie z rêk± w nocniku.
Bycie religijnym tez dzia³a na twoja niekorzy¶æ, nikt nie chce kupowaæ kota w worku, seksualnie para te¿ musi byæ dopasowana, bo potem jest cierpienie, i pisanie ze kto¶ musi sie zmuszaæ w ³ó¿ku do sexu.

Bez lekkich zmian ciezko bedzie tobie znale¼æ normalnego faceta, bo takich religijnych którzy maja 30+ i poczekaj± do slubu to ciezko nazwaæ normalnymi... na razie jedynie co mozesz zrobic to wlasnie portale dla katolików, i spotkania w ko¶ciele. Jesli natomiast po jakims tam czasie dojdziesz do tego ze jednak fajnie by bylo reszte zycia prze¿yæ z czlowiekiem a nie z kotami, i sex przed slubem zostanie zaakceptowany to masz wieksze pole manewru, lecz tu wchodzi problem z tym ¿e nie masz juz 20lat, i mezczyzni ktorzy beda toba zainteresowani nie koniecznie beda sie tobie podobaæ. Wnioskuje te¿ ze rozwodnicy odpadaj±, z tym ze to wlasnie oni sa dla ciebie najlepszym targetem...

Piszê to tylko dlatego ze mam w rodzinie tak± ciotke klotke z kotami, oraz podczas mojego randkowania poznalem kilka takich kobiet religijnych, które po latach dalej sa aktywne na portalach randkowych, nikomu nie ¿yczê zycia w samotnosci bez dzieci, tylko dlatego ze ktos powiedzia³ ¿e tak nie wolno, bo jego interpretacja starej ksiêgi jest taka, a wystarczy samemu przeczytaæ i wyci±gn±æ wnioski dlaczego w tamtych czasach sex przed slubem by³ zabraniany.

Powodzenia w szukaniu, 2 randki to jest nic, napisz tutaj jak zaliczysz 40 i nic nie znajdziesz, pamietaj te¿ ¿eby na profilu dac zdjecia oraz napisaæ wyra¼nie ¿e sex po ¶lubie. Oraz przestañ ksiê¿niczkowaæ, nie masz 20lat zeby oczekiwaæ ze to on sie odezwie pierwszy, jestes juz naprawde dorosla, traktuj potencjalnego partnera tak jak ty bys chciala zeby on cie traktowa³.

Czlowiek to nie rzecz z terminem do spozycia.

Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 15:56   #40
megamag
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 7 488

Zwi±zki nie s± a¿ tak bardzo zale¿ne od nas samych, jakby¶my tego chcieli. Jeste¶my w podobnym wieku i mam co najmniej dwie ³adne, sympatyczne i inteligentne kole¿anki, które nigdy nie mia³y faceta (jedna wierz±ca, druga nie). Czemu? A diabli wiedz±, najwyra¼niej los tak chcia³, ¿e jeszcze nie uda³o im siê nikogo spotkaæ (obie s± do¶æ towarzyskie). Tak to siê czasem w ¿yciu uk³ada i nie ma co filozofowaæ i szukaæ winy w sobie. Jedyne, co mo¿na zrobiæ, to staraæ siê spotykaæ z lud¼mi, bo jednak najczê¶ciej poznaje siê kogo¶ na zasadzie znajomi znajomych.

PS Znam te¿ co najmniej dwa ma³¿eñstwa, które czeka³y z seksem do ¶lubu. W obu przypadkach panom raczej imponowa³a decyzja partnerki, ni¿ przeszkadza³a.
megamag jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 16:54   #41
Sheev
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 269

A ja dalej czekam na tê lirykê z szuflady...

@Maggie Q
Cytat:
"Tê presjê "uciekaj±cego czasu" to niektóre moje kole¿anki czu³y ju¿ 10 lat temu, na licencjacie. Wiêc to jest kwestia samopoczucia, presji, a nie jakiej¶ umownej liczby metrykalnej."
Propsujê podej¶cie, zw³aszcza, ¿e masz w podpisie jednego z najwybitniejszych polskich i ¶wiatowych my¶licieli.

@Istielig
Cytat:
"Wymagania masz takie, ze jakby ich nie bylo, absolutne minimum z minimum. "
VS
@_Ariel_
Cytat:
"Ty niestety nie masz porównania, i byæ mo¿e przez to Twoje oczekiwania s± nieco zbyt wygórowane."
Tak¿e tak...

@dirrpl
Cytat:
"Autorko, twój okres atrakcyjnosci dla faceta w³a¶nie mija lub ju¿ min±³, wiekszosc kobiet nie moze tego zrozumieæ ale tak wlasnie sie dzieje, te co bardziej kumate szukaj± materia³u na mê¿a jak maj± oko³o 20~24lat, natomiast te co czekaj± budz± sie z rêk± w nocniku."
Proszê proszê, mamy redpilersa/MGTOW. Nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.

@megamag
Cytat:
"Zwi±zki nie s± a¿ tak bardzo zale¿ne od nas samych, jakby¶my tego chcieli. Jeste¶my w podobnym wieku i mam co najmniej dwie ³adne, sympatyczne i inteligentne kole¿anki, które nigdy nie mia³y faceta (jedna wierz±ca, druga nie). Czemu? A diabli wiedz±, najwyra¼niej los tak chcia³, ¿e jeszcze nie uda³o im siê nikogo spotkaæ (obie s± do¶æ towarzyskie). "
Czasem chodzi o nie¶wie¿y oddech.

Sheev jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 17:16   #42
ruda_beksa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 823

Cytat:
Bo jak zegar wybija pó³noc w dniu trzydziestych urodzin, kobieta zamienia siê w ropuchê

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 18:36   #43
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 303

Autorko, samo siê raczej nic nie zrobi... My¶lê, ¿e przede wszystkim powinna¶ poznaæ nowych ludzi, ale nie wiem czy poznawanie przez portal jest dobrym pomys³em (?) Osobi¶cie wola³abym formê bezpo¶redni± - s±dzê, ¿e s± wiêksze szanse trafienia na kogo¶ sensownego.
Podejmij dodatkow± dzia³alno¶æ - nie wiem... kurs jêzykowy, zajêcia sportowe, jakie¶ studia podyplomowe, mo¿e rzeczywi¶cie co¶ zwi±zanego z ko¶cio³em, je¶li jest to zgodne z Twoimi przekonaniami (abstrahuj±c od seksu)?
I niestety, nie jest tak (jak tu ju¿ kilka osób napisa³o), ¿e "na ka¿dego przychodzi kolej"... jest sporo ludzi, którzy nie mog± znale¼æ partnera, czasem nawet przez ca³e ¿ycie. Najgorsza jest bierno¶æ.
Stary 2017-11-06, 19:23   #44
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Taa te ogarniete to juz w ko³ysce bêdac maja kandydata na mê¿a.
Czyli autorka ma sie k³asc do trumny bo ma 31 lat. No taa bo facet atrakcyjny jest do emerytury a kobieta tylko do 30 r.¿
Bierzmy pierwszego lepszego do 24 r. ¿ bo potem to pozamiatane i staropanieñstwo. To ja juz wole ten nocnik ni¿ faceta dla którego jestem atrakcyjna do 30 r .¿ a potem mnie zamieni na nowszy model.

Teraz juz wiem na co przeznaczê swoje oszczedno¶ci! Tylko nie wiem czy na trumne czy na chirurga plastycznego no ale jeszcze pare lat jest!

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Poka¿ wiadomo¶æ
Czlowiek to nie rzecz z terminem do spozycia.

Cz³owiek nie ale KOBIETA dla niektorych tak...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez megamag Poka¿ wiadomo¶æ
PS Znam te¿ co najmniej dwa ma³¿eñstwa, które czeka³y z seksem do ¶lubu. W obu przypadkach panom raczej imponowa³a decyzja partnerki, ni¿ przeszkadza³a.
Moze tylko tak mówia bo co maj±? Wkurza³o mnie to chodzi³em po scianach sfrustrowany z braku seksu. Wzi±³em kota w worku. W ³ó¿ku kijowo? Czemu mia³o im to imponowaæ w TYCH czasach?

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2017-11-06 o 19:27
Stary 2017-11-06, 19:41   #45
ukladlimbiczny
miss twin peaks

Wiadomo¶ci: 367

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Poka¿ wiadomo¶æ
Bo jak zegar wybija pó³noc w dniu trzydziestych urodzin, kobieta zamienia siê w ropuchê
Jakich trzydziestych? Dwudziestych czwartych Zosta³ mi ju¿ tylko rok przydatno¶ci do spo¿ycia, wiêc dejta szybko mê¿a
ukladlimbiczny jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 20:01   #46
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukladlimbiczny Poka¿ wiadomo¶æ
Jakich trzydziestych? Dwudziestych czwartych Zosta³ mi ju¿ tylko rok przydatno¶ci do spo¿ycia, wiêc dejta szybko mê¿a
Obawiam sie ¿e nie zd±zysz przykro mi.
Stary 2017-11-06, 21:14   #47
szara_bluzka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 330

Tak jak ju¿ kto¶ wspomnia³ nie na ka¿dego przychodzi pora. Nie ka¿dy MUSI mieæ partnera. Jest masa osób, które s± samotne do koñca ¿ycia.
szara_bluzka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-06, 22:25   #48
Istielig
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sheev Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dalej czekam na tê lirykê z szuflady...

@Maggie Q

Propsujê podej¶cie, zw³aszcza, ¿e masz w podpisie jednego z najwybitniejszych polskich i ¶wiatowych my¶licieli.

@Istielig

VS
@_Ariel_

Tak¿e tak...

@dirrpl

Proszê proszê, mamy redpilersa/MGTOW. Nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.

@megamag

Czasem chodzi o nie¶wie¿y oddech.

No ja uwa¿am ¿e ma ¿adne wymagania.
Napisa³a przecie¿ tylko ze nie chce osoby chorobliwie oty³ej albo jakiego¶ narkomana alkoholika czy zlodzieja xD

Moim zdaniem brak wymagañ wynika w³a¶nie z ominiêcia etapu licealnych mi³o¶ci, czy tych na studiach. Wtedy cz³owiek jest beztroski i do szczescia niewiele potrzeba. Dopiero jak ludzie dojrzewaj± to dochodzi do nich (a zwlaszcza do kobiet) ¿e do udanego zwi±zku nie wystarczy ¿eby facet nie pi³, nie bi³, zdradzal tylko od swieta i oddawal wyplate na poczet rachunkow.

Facet musi byæ sensowny i tyle. To samo zreszt± kobieta.
Oboje musz± siê staraæ z ca³ych sil zeby niczego nie brakowalo ani w ich gospodarstwie ani w zwi±zku.

Autorka sama nie wie czego oczekuje, nie wie jakie cechy u mezczyzny ja poci±gaj±, sama nie wie czy woli faceta dominuj±cego czy odwrotnie, nie wie jaki chce mieæ model zwi±zku. Bo po prostu nie doswiadczyla tych kiepskich wyborów w m³odo¶ci.

Wiec tak, wymagania na ten moment ma zadne, ot zeby nie pil i nie kradl. Dopiero w fazie randek odkryje co ja poci±ga, o ile w ogóle co¶ ja pociaga.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:

¯e te¿ ludzie wierz± w takie brednie i nie wstydz± siê publicznie przyznawaæ do takich pogl±dów.
Przypominam Ci, ze aktywnych u¿ytkowników wykopu jest mo¿e 20k facetów. Ca³a reszta meskiej populacji jest normalna i na takie rewelacje zasmiewa siê w g³os

Stary 2017-11-06, 22:42   #49
megamag
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 7 488

Ta, lubiê te wiadra stereotypów, które siê tu wylewaj±. Bo faceci to s± kosmici i w ogóle wszyscy s± tacy sami. Wszyscy lec± tylko na 18-latki i to chodz±ce maszyny do ruchania, którym chce siê co piêæ minut.
megamag jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 22:49   #50
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, lubiê te wiadra stereotypów, które siê tu wylewaj±. Bo faceci to s± kosmici i w ogóle wszyscy s± tacy sami. Wszyscy lec± tylko na 18-latki i to chodz±ce maszyny do ruchania, którym chce siê co piêæ minut.
Ale czemu im to imponowa³o?

Ja tam ciagle s³yszê ¿e facet bez seksu to cos tam...
Stary 2017-11-06, 23:48   #51
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Haha, trochê nalewam do tego wiadra (opinie matki wyczekuj±cej wnucz±t i ciotek wypominaj±cych mi wiek). To jest doprawdy dobijaj±ce, ¿e 30latki singielki s± tak piêtnowane. Z moj± kole¿ank± (32 l.) rozsta³ siê ch³opak po 8 latach. Gdy j± ostatnio spotka³am, nie mog³am jej poznaæ. Przykro by³o na ni± patrzeæ: bardzo schud³a, mia³a podkr±¿one oczy i ziemist± cerê. Komentarze znajomych: "I gdzie teraz ona w tym wieku sobie faceta znajdzie?", "To jej wina, ¿e tyle czeka³a", "Kto nastêpny chcia³by kobietê po 8 latach zwi±zku?".

Do tej "granicy metrykalnej" zosta³o mi zaledwie 3 lata Wcale mi siê nie ¶pieszy do bycia w zwi±zku. Presjê odczuwam tylko w okolicach 14 lutego i Sylwestra
Stary 2017-11-07, 00:01   #52
ruda_beksa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 823

Cytat:
Napisane przez ParasolkaMaryPoppins Poka¿ wiadomo¶æ
To jest doprawdy dobijaj±ce, ¿e 30latki singielki s± tak piêtnowane. Z moj± kole¿ank± (32 l.) rozsta³ siê ch³opak po 8 latach. Gdy j± ostatnio spotka³am, nie mog³am jej poznaæ. Przykro by³o na ni± patrzeæ: bardzo schud³a, mia³a podkr±¿one oczy i ziemist± cerê. Komentarze znajomych: "I gdzie teraz ona w tym wieku sobie faceta znajdzie?", "To jej wina, ¿e tyle czeka³a", "Kto nastêpny chcia³by kobietê po 8 latach zwi±zku?".
Moja przyjació³ka mia³a prawie identyczn± sytuacjê (31 lat, rozpad zwi±zku po 7-8 latach) i zaczê³o siê... "m³odo¶æ jej zmarnowa³", "no ona ju¿ teraz mê¿a nie znajdzie".

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-07, 05:22   #53
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Poka¿ wiadomo¶æ
Moja przyjació³ka mia³a prawie identyczn± sytuacjê (31 lat, rozpad zwi±zku po 7-8 latach) i zaczê³o siê... "m³odo¶æ jej zmarnowa³", "no ona ju¿ teraz mê¿a nie znajdzie".
Nic tylko sie k³a¶æ do trumny
Ciekawe jak gadali by o 31 latku. Moj brat ma 33 i nikt mu nic nie gada zakonczy³ zwiazek 2 lata temu i luz. U facetow jakos to luzniej jest, bez spiny "on ma jeszcze tyyle czasu" M³odosc ma do 60 chyba

REKLAMA
Stary 2017-11-07, 07:14   #54
_Ariel_
Raczkowanie

Z tymi wymaganiami autorki, niby ich nie ma, bo to co napisa³a to ¿adne wymagania ale my¶lê ¿e nie do koñca tak jest.
Mam kole¿ankê 29 lat, sytuacja identyczna. Nigdy nikogo nie mia³a, nigdy nie by³a na randce, zero do¶wiadczeñ z facetami. Kiedy¶ przy winie wyzna³a mi ¿e nigdy siê nawet nie ca³owa³a. Jest ³adna, m±dra, wykszta³cona - a mimo to samotna. Bardzo chcia³aby kogo¶ mieæ, ci±gle j± namawiam ¿eby za³o¿y³a konto na portalu randkowym, nic na tym nie traci, znajomo¶æ zawsze mo¿e przerwaæ. W odpowiedzi s³yszê tylko ¶miech bo ona twierdzi ze faceta z internetu nie chce. (sama swojego pozna³am przez internet i nie uwa¿am ¿eby czego¶ mu brakowa³o) Niby twierdzi tak jak autorka ¿e nie ma du¿ych wymagañ: ¿eby nie pi³, nie pali³, nie by³ agresywny i by³ w miarê inteligentny i zadbany... ale jak ju¿ siê jaki¶ obok niej zakrêci to dostrzega tylko wady, a bo za niski, a bo za wysoki, nos ma nie taki jak trzeba i nie podoba jej siê i koniec. My¶lê ¿e takim podej¶ciem mojej kole¿anki jej sytuacja prêdko siê nie zmieni.
Stary 2017-11-07, 10:16   #55
madzil
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 964

W poprzedniej edycji rolnik szuka ¿ony by³ taki Szymon który szuka³ katoliczki dziewicy . Jak widaæ s± tacy ludzie tylko trzeba szukaæ

madzil jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-07, 13:19   #56
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ariel_ Poka¿ wiadomo¶æ
Z tymi wymaganiami autorki, niby ich nie ma, bo to co napisa³a to ¿adne wymagania ale my¶lê ¿e nie do koñca tak jest.
Mam kole¿ankê 29 lat, sytuacja identyczna. Nigdy nikogo nie mia³a, nigdy nie by³a na randce, zero do¶wiadczeñ z facetami. Kiedy¶ przy winie wyzna³a mi ¿e nigdy siê nawet nie ca³owa³a. Jest ³adna, m±dra, wykszta³cona - a mimo to samotna. Bardzo chcia³aby kogo¶ mieæ, ci±gle j± namawiam ¿eby za³o¿y³a konto na portalu randkowym, nic na tym nie traci, znajomo¶æ zawsze mo¿e przerwaæ. W odpowiedzi s³yszê tylko ¶miech bo ona twierdzi ze faceta z internetu nie chce. (sama swojego pozna³am przez internet i nie uwa¿am ¿eby czego¶ mu brakowa³o) Niby twierdzi tak jak autorka ¿e nie ma du¿ych wymagañ: ¿eby nie pi³, nie pali³, nie by³ agresywny i by³ w miarê inteligentny i zadbany... ale jak ju¿ siê jaki¶ obok niej zakrêci to dostrzega tylko wady, a bo za niski, a bo za wysoki, nos ma nie taki jak trzeba i nie podoba jej siê i koniec. My¶lê ¿e takim podej¶ciem mojej kole¿anki jej sytuacja prêdko siê nie zmieni
Ja mialam duzo wy¿sze wymagania niz autorka i pozna³am obecnego w necie. Spe³nia wszystkie te wymagania i nawet wiêcej Randkowa³am tez troche. A poca³unek by³ ale ¿a³uje go do dzi¶ facet by³ nie wart nawet tego poca³unku. Czasem lepiej nie miec nawet tego pierwszego niz miec go kijowego. Spokojnie tamtego mog³oby nie byæ.
Stary 2017-11-07, 13:23   #57
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez White_Dove Poka¿ wiadomo¶æ
A poca³unek by³ ale ¿a³uje go do dzi¶ facet by³ nie wart nawet tego poca³unku. Czasem lepiej nie miec nawet tego pierwszego niz miec go kijowego. Spokojnie tamtego mog³oby nie byæ.
W sensie: ¿a³ujesz, ¿e pierwszy poca³unek by³ z kim¶, kto nie by³ wart funta k³aków, czy poca³unek by³ taki, ¿e potem musia³a¶ wycieraæ siê rêcznikiem?

REKLAMA
Stary 2017-11-07, 16:45   #58
katemoss1
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139

równie¿ mam tak± kole¿ankê, najlepsze jest to, ¿e adoratorów mia³a kilku, co prawda nie w jej gu¶cie, chocia¿ wymagania te¿ nie mia³a jako takich. Nie jeste¶ jedyna, w koñcu kogo¶ znajdziesz
katemoss1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-11-07, 17:10   #59
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParasolkaMaryPoppins Poka¿ wiadomo¶æ
W sensie: ¿a³ujesz, ¿e pierwszy poca³unek by³ z kim¶, kto nie by³ wart funta k³aków, czy poca³unek by³ taki, ¿e potem musia³a¶ wycieraæ siê rêcznikiem?
Wiesz..oba...po czasie sie okaza³o ze nie by³ ale wtedy tez mozna bylo to dostrzec.
Do tej pory mam uraz do poca³unku z jezyczkiem. Nie lubie ich. Z obawy ¿e nastepny moze ca³owac tak samo/ miec taka sama technike unikam ich.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez katemoss1 Poka¿ wiadomo¶æ
równie¿ mam tak± kole¿ankê, najlepsze jest to, ¿e adoratorów mia³a kilku, co prawda nie w jej gu¶cie, chocia¿ wymagania te¿ nie mia³a jako takich. Nie jeste¶ jedyna, w koñcu kogo¶ znajdziesz
Szukac tez musi. Chyba ¿e bedzie mi³a szczescie i zakocha sie z wzajemnoscia w listonoszu/dozorcy z jej okolicy.
Swoja droga mia³am kiedys dosyc przystojnego dozorce...bo teraz to juz troche sie postarza³
Stary 2017-11-29, 01:56   #60
adam123456
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Cytat:
Napisane przez ojannajoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Na pocz±tku dziêkujê, ¿e jednak wykaza³y¶cie zrozumienie.
1. W±tpiê ¿eby by³o widaæ po mnie desperacjê, staram siê byæ u¶miechniêta, ale nie wlepiam sobie na twarz pó³metrowego banana i nie terroryzuje spo³eczeñstwa. Na randkach te¿ raczej zachowywa³am siê normalnie.
2. Brak kosmicznych wymagañ. Zadbany - ale to chyba oczywiste. Brunet, blondyn - bez wielkiego znaczenia. No mo¿e osoba z niebotyczn± nadwag±, niestety mia³aby niewielkie szanse (w sumie to chyba ¿adne), ale mówiê tu o jakich¶ skrajno¶ciach (a tych raczej pod ¿adn± postaci± nie lubiê). Co do charakteru to z psychopat±, alkoholikiem (ogólna tendencja do na³ogów) nie zwi±za³bym siê. Ca³y czas jednak uwa¿am, ¿e s± to normalne oczekiwania, jakie posiada wiêkszo¶æ kobiet (choæ z drugiej strony zwyczajnie siê na tym nie znam)
3. Niestety jestem jak to siê mówi "konserw±" i seks wchodzi³by w grê dopiero po ¶lubie, co jak rozumiem, wkopuje mnie ca³kowicie. Okazywanie sobie czu³o¶ci - ok, ale nie na pierwszym spotkaniu, mo¿e to naiwne, ale uwa¿am, ¿e pierwszy kontakt mo¿na fajnie nawi±zaæ bez wk³adania sobie jêzyka do mordy.
4. Trudno mi mówiæ, czy jestem towarzyska, bo zwyczajnie nie mam znajomych. W krêgu rodziny uchodzê raczej za osobê spokojn±, choæ gdy mam swoje zdanie artyku³ujê je i nie dajê siê st³amsiæ, ale to g³ównie podczas jakich¶ bardziej za¿artych dyskusji przy obiadkach
5. Na obu spotkaniach, które mia³y miejsce stara³am siê du¿o s³uchaæ i sama odpowiadaæ, wysz³am z za³o¿enia, ¿e facet to mój (mo¿e dziwnie zabrzmi) mój sprzymierzeniec, wiêc w±tpiê, ¿e wysz³am na osobê nieufn±. To raczej moi rozmówcy byli ma³o przystêpni
bardzo dobrze,¿e masz takie pogl±dy.przed ma³¿eñstwem nie powinno siê uprawiac jakiegokolwiek rodzaju seksu."konserwa".po prostu postêpujesz tak,jak nalezy postêpowaæ i szanujesz siebie,w przeciwieñstwie do tego,co robi wiêkszo¶æ,która postêpuje ¼le.

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

wydaje mi siê,¿e w miarê odpowiedni móg³by byæ portal mydwoje. portale typu sympatia,okre¶laj±ce siê jako katolickie,w rzeczywisto¶ci bardziej propaguj± degrengoladê.najwiêcej ludzi jest oczywi¶cie na portalach,które nie nale¿± do tych typowo randkowych, czyli badoo i fotka.korzysta³em z nich,podobnie,jak z w.w. sympatii,przez lata i by³ to du¿y b³±d,co widzê z perspektywy czasu.nie wysz³o z tego nic dobrego.czasem spotyka³em tam osoby,które okazywa³y siê prostytutkami,lud¼mi bior±cymi na³ogowo narkotyki,dewiantami seksualnymi,jak równie¿ osobami "normalnymi",ale niemoralnymi.moim zdaniem,osoby,które okre¶i³bym jako odpowiednie,stanowi³y niski % lub promile. jest bardzo trudno,powiedzia³bym,¿e jest to niemal niemo¿liwe,by znale¼æ tam odpowiednie osoby,które s± zgodne np.z opisanymi wcze¶niej Twoimi preferencjami.
adam123456 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2025-07-17 20:41:36

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.