![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zagadkowy mężczyzna
Opis pasuje idealnie do sytuacji, w której facet z IQ 95 trafił na imprezę ludzi z IQ 70.
Edytowane przez 853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 Czas edycji: 2017-11-19 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Może zapytaj przyjaciółki, czy coś więcej o nim wie? Nie masz nic do stracenia. Poproś żeby zaprosiła cię na kolejną imprezę na której on będzie i rób podchody
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Tylko ze widze jak Ty bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz, jak sobie wkrecasz tego goscia. Nawet jak zarzucisz sieci to boje sie ze bedziesz analizowala kazde jego slowo, bedziesz chciala na sile jak najlepiej wypasc, bedziesz sie pilnowac i wyjdzie z tego nic.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Dałabym sobie spokój z tym facetem.
Tak się sklada, że spotykałam się kiedyś z typem prawie, że z Twojego opisu. Również był mega przystojny, nieprzeciętnie inteligentny, oczytany, obeznany, bardzo dobrze zarabiał plus ta kusząca doza niedostępności. I powiem szczerze - zdecydowanie odradzam. Tzw. typ niedostępnego intelektualisty to nie jest typ na związek. Niestety za tą intelektualnością często kryje się niedostępność, ale i pycha i ponadprzeciętny egoizm. Zresztą z Twojego opisu jak wół wynika, ze owy pan przejawiał i te cechy. W ogole takie typki do złudzenia przypominają mi pana z filmu poniżej: https://www.youtube.com/watch?v=AgTBvpaYnmQ Reasumując, odpuściłabym i nie nakręcałabym się więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nie skreślałabym tego pana, sama jestem z "inteligentnym i niedostępnym" i to naprawdę level hard, już ponad 10 lat. I mogę powiedzieć, że da się stworzyć z kimś takim związek, bardzo udany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
autorko,
koleś szybko cię omotał. Opisujesz go w pierwszym poście jakby rzeczywiście był jedynym w swoim rodzaju. Nadinterpretowujesz jego wspaniałość a siebie stawiasz w gorszej roli. Takim podejściem go nie złapiesz w swoje sidła. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ja też. Albo bym stwierdziła,że mam przed sobą człowieka niezrównoważonego psychicznie.
![]() |
#38 | ||||||||||||||||
BAN stały
|
@Limonka2738
Cytat:
@Hultaj Cytat:
Będę wiedział na przyszłość, że jak odpowiadasz na mój post w tonie sprzeciwu, oznacza to, że go nie przeczytałaś. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Patrz akapit o maskotce. Nie mogą się równać, więc sprowadzają do groteski, uderzając w poczucie skromności. Kolejny post autorki to potwierdza. Cytat:
Cytat:
"kto wybudował Tadź Mahal, przez kogo i dla kogo, w którym roku i ile trwała budowa." Kto na imprezie nawija o takich rzeczach i kogo miałyby to zainteresować w pijącym towarzystwie? Kto miałby nawiązać z nim dyskusję o sposobie budowy Tadż Mahal? Prawdopodobnie większość to monologi, prowokowane przez otoczenie świadomością, że gość ma potrzebę wygłaszania niezwykłych wykładów na tematy wszelakie. Znasz kogoś, kto posiada jakiś zabawny automatyzm, np. rumieńcem reaguje na nieprzyzwoite żarty - korci, żeby potrollować, wzbudzać taką reakcję (zwłaszcza, jeśli czujesz się gorszy i to jeden z niewielu sposobów na namiastkę dominacji w relacji). Tak to postrzegam w tej sytuacji. Widzą, że mają przy sobie takiego polimata, który zachowuje się na imprezach jak Radek Kotarski na nagraniach (ten dopiero co wydał książkę o mnemotechnice, bajdełej). Tu może być zawarta Ciemna Strona naszego "Mózgu", ograniczenie do jednego trybu przetwarzania informacji, przymus rzeczowości. Być może jego inteligencja jest "tylko" ponadprzeciętna, a po prostu robi użytek z niezwykłej pamięci. @Shinypearl93 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Normalnie nie zalecałbym bawić się w takie podchody, ale Ty reagujesz zbyt emocjonalnie, dlatego potrzebujesz neutralnych sytuacji, w których będziesz mogła go zwyczajnie po koleżeńsku poznać. W przypadku bezpośredniego zainteresowania jest większe ryzyko, że wykorzysta Twoją słabość i dołączysz do jego (rzekomej) kolekcji. Prawdopodobnie zakochasz się po seksie, a on nie będzie chciał się wiązać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
*Sheevie/Sheev. @QueenOfHearts Cytat:
Pewną esencją psychicznego niezrównoważenia są wyjątkowo nietrafione osądy i zachowania nieadekwatne do sytuacji. Hmm... |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Udało nam się doprowadzić do kolejnego spotkania drobnym podstępem bo nie miałyśmy pomysłu jak to zrobić. Moja przyjaciółka umówiła się z tym chłopakiem już wcześniej, ale udała że nagle jej się przypomniało, że była umówiona ze mną. Jego przyjaciel uznał, że nie ma problemu i spotkaliśmy się w wyznaczonym miejscu jakiś kwadrans później. Stwierdził, żebym nie czuła się samotnie to może zadzwoni po Adama (bo tak ma na imię ten w którym się zauroczyłam). Adam miał wyłączony telefon, więc uznał że możemy po niego pójść bo mieszka niedaleko. Zadzwonił domofonem, ale Adam powiedział że potrzebuje chwili więc zaprosił go do siebie (nie wiedział, że jesteśmy z nim). Weszliśmy na górę, otworzył drzwi i zobaczyłam zdziwienie na jego twarzy. Przywitał nas w samych gaciach i powiedział "Gdybym wiedział, że przyjdziecie to bym tu trochę ogarnął, no i ubrał się bardziej stosownie". Czułam się trochę niezręcznie i w sumie nie chciałam wejść, wolałam poczekać przed klatką co zresztą powiedziałam, ale zaprosił nas do środka i powiedział żebym się w ogóle nie przejmowała i zaprosił nas do środka. Mieszkanie dwupoziomowe na nowym osiedlu, jednak to co tam zobaczyłam było dość zaskakujące. W mieszkaniu panował delikatnie mówiąc nieład, bałagan. Na ścianach porozwieszanych było mnóstwo rzeczy, zwłaszcza motyli. Nie miałam pojęcia, że je kolekcjonuje. Nie kilka, lecz całe setki motyli na ścianach i w gablotach. Niektóre z nich były naprawdę piękne, podpytałam go trochę o nie, znał wszystkie łacińskie nazwy pewnie każdego z osobna, miejsce występowania itd. W sumie to zrozumiałe skoro jest pasjonatem. Ogólnie interesują go owady, miał również kilkanaście chrabąszczy. Wspomnia coś, że jeden z polskich doktorów opisał i zbadał nieznany dotąd gatunek chrabąszcza i nazwał go na cześć swojego ulubionego rapera (ostr). Ma jeszcze modliszki, pamiętam że jedna z nich nazywa się "Nemezis" i kameleona "Wektor". Idąc dalej po mieszkaniu zauważyłam ogromne modele statków, dźwigów, maszyn itd. które samodzielnie składa. Jak twierdzi nauczyło go to cierpliwości. Bałagan panował niesamowity, ale to nie był koniec niespodzianek. Luzem stały kartony z soczkami, kubki po kawach wypełnione do połowy fusami, wysypujące się papierosy z popielniczek, słoiki po maśle orzechowym jedzonych łyżeczką, kartony po pizzy, porozrzucane po podłodze jakieś szkice, schematy, obliczenia - jak się później okazało zaczął się interesować automatyką i robotyką. Sam tworzy jakieś roboty, jeden skończony i drugi w trakcie, pełno jakichś narzędzi, lutownice, książki i artykuły w kartonach. W każdym pomieszczeniu było coś interesującego. Gitara na ścianie na której uczy się grać, setki winylowych i kompaktowych płyt (wszystkie oryginalne), gramofony, keyboard, kolumny, jakieś wzmacniacze z takimi lampami. Swoją drogą jak później włączył muzykę to naprawdę przepieknie to grało, nie wiedziałam że muzyka może tak brzmieć... Tylko w kuchni i łazience było czysto w sumie. Na jednej ze ścian widniały zdjęcia z podróży, nawet było jego zdjęcia na tle tego nieszczesnego Tadż Mahal, Tokio, Australia, Ameryka Południowa - wszędzie jeździ sam jak ma czas. Powiedział coś w stylu "Całe życie szukam drogi do domu, znasz to dziwne uczucie gdy tęsknisz za miejscem w którym nigdy nie byłaś?" Tyle z wizualnego punktu widzenia. Nie oprowadzał nas po mieszkaniu mówiąc a to jest to, byłem tu, co to nie ja itd. Nic z tych rzeczy, same go poprosiłysmy z ciekawości same chxiałyśmy to zobaczyć. Mówił o wszystkim obszernie i szczegółowo, ale trzeba było go najpierw o to poprosić. Nie wywyższał się przy tym, opowiadał o tym zupełnie naturalnie i jak to on w bardzo ciekawy i charakterystyczny sposób. Jedynie z tymi robotami zauważyłam w tym trochę szaleństwa, on naprawdę się tym jara. Jak stwierdził "Sama budowa robota jest niezwykle prosta" nie pamiętam dokładnie, ale trudniejsze jest ułożenie jakichś algorytmów?
Ogólnie wyszło tak, że mieliśmy gdzieś wyjść na spacer/do pubu, ale zasiedzieliśmy się i zagadaliśmy u niego. Streszczę to trochę. Zachowywał się inaczej niż poprzednio, bardziej swobodnie, był obecny. Mówił znacznie więcej nawet o zwykłych, przyziemnych sprawach. Sprawił wrażenie serdecznego człowieka, był bardzo miły, zabawny i błyskotliwy w swoich spostrzeżeniach. Czasem "odlatywał" gdzieś, wzrok w podłogę i zawieszka, ale znacznie rzadziej niż poprzednim razem. Wypiliśmy kilka drinków przy dobrej muzyce i naprawdę miło spędziliśmy czas. Próbowałam się zdystansować od emocji i podejść do tego na chłodno, ale ten człowiek mnie zaskakuje. W międzyczasie okazało się, że robi doktorat i jest w trakcie jego pisania (wcześniej też nix o tym nie mówił) coś związane z fizyką, ale nie jestem w stanie powtórzyć o czym dokładnie. Dla niego jednak to nic specjalnego, bo jak stwierdził "Przecież każdy może zrobić doktorat. To nic wielkiego, habilitacja to jest coś". Zastanawiam się jak on na to wszystko znajduje czas, dla niego wrócić do domu po pracy i resztę dnia spędzić przed telewizorem to jakaś abstrakcja. Może jego kobiety na stałe nie interesują? Może woli zająć się sobą i swoimi sprawami? Z drugiej strony nie wydaje mi się by szukał lasek na jedną noc, z tego co i jak mówił wydaje się być staroświeckim idealistą. Zwracał się do mnie znacznie częściej niż poprzednio i widziałam że cżęściej na mnie zerka, ale może dlatego że po prostu byliśmy w mniejszym gronie? Pominęłam wiele tematów rozmów i streściłam wszystko w pigułce. Podsumowując: myślałam, że kolejne spotkanie w jakimś stopniu rozwieje moje wątpliwości, ale teraz mam igromny znak zapytania nad głową. Mężczyzna ciekawy, błyskotliwy, inteligentny, ma szelmowskie poczucie humoru naszpikowane sarkazmem, który kładzie nas na łopatki, charyzma, sposób wyrażania myśli, mowa ciała, pewność siebie, zaradność życiowa, pasja, doza tajemniczości - wiele porządanych cech u partnera. Może ciut za wysoki jak dla mnie (dwa metry), ale to z przymrużeniem oka. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Piszesz serio??? Bo ja bym chyba uciekała gdzie pieprz rośnie. Facet wygląda mi na jakiegoś nieogarniętego artystę żyjącego w swoim świecie. Delikatnie mówiąc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Niestety piszę całkowicie poważnie... uzasadnił, że zawsze znajdzie coś ciekawszego do zrobienia niż sprzątanie... i robi te swoje wszystkie dziwne rzeczy zazwyczaj późną nocą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
I co to znaczy nieogarnietego ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Jeśli nie chcesz się nudzić to bierz. Motyli nie zbieram, ale jakoś go rozumiem. Ja zawsze marzę o tym, że kiedyś będę zarabiać tyle, żeby sobie móc opłacić sprzątaczkę, bo bardzo tego twojego fizyka rozumiem. Sprzątanie to jest strata czasu jeśli ma się tyle ciekawszych rzeczy do robienia. Można jeździć rowerem, czytać książki, pisać i robić tyle ciekawszych rzeczy... A tak to trzeba myć czyścić czy sprzątać, choć z tego co ty opisujesz to ona ma faktycznie syf, więc to może odrzucać. A teraz powiem ci coś do tego domu... mi kiedys ktoś powiedział dlaczego nie zajmę się jedną dziedziną na poważnie tylko poświęcam czas tak wielu pozornie od siebie odseparowanym rzeczom. Powiedziałem mu mniej więcej tak; Nie mam jednego 'domu', ale ja jestem właśnie sobą ponieważ mam wiele 'domów' i jeśli przebywanie w jednym z domów zaczyna mnie męczyć idę do drugiego. Ale właśnie dzięki temu mogę być takim jakim jestem
![]() ![]() ![]() P.S ja o 'domach' metaforycznie, ale pamiętaj fizycy też mogą metaforycznie, choć niekoniecznie to musi zachodzić w tym wypadku ![]() Edytowane przez ShortHandedGoal Czas edycji: 2017-11-25 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Otóż to. On żartobliwie stwierdził, że "jak jesteś dobry we wszystkim po trochu to tak naprawdę nie jesteś dobry w niczym. Problem polega na tym, że interesujące jest wszystko co pcha się do źrenic" Czy coś takiego. On czasem jak coś powie to nie wiem jak to interpretować, czy właśnie jako metaforę, ironię czy dosłowne znaczenie (nie ten konkretny przykład). Czasami mówi coś co ma głeboki wydzwięk, pamiętam że po tym jak coś powiedział w takim poetyckim tonie nagle odpalił "Czasem mówię coś co brzmi filozoficznie, jakoś poza moją kontrolą. Do filozofii podchodzę z dystansem bo nie odpowiada na żadne zadane pytanie, ale z drugiej strony świat byłby pozbawiony sensu gdyby wszystko było oczywiste. Nad czym byśmy się zastanawiali?". Zmierzam do tego, że nie zawsze go rozumiem, jego świat jest dla mnie trudny do zrozumienia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Widać, że nie do końca facet ci pasuje, więc najlepiej odpusc. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Twój fizyk mógłby być moim kolegą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Po prostu nie wiem jak go podejść, nigdy nie robiłam podchodów do żadnego faceta. To zawsze oni za mną latali, dla mnie to i tak dużo co zrobiłam. W tym jest źródło problemu, bo nawet nie wiem czy mu się podobam. Ostatnio jak posłuchałam swoich kolegów, którzy przechwalają się ile wypili browarów i wódy i ile wbili leveli w jakąś tam grę po czym przypomniałam sobie Adama to przecież sufit a podłoga. Teraz każdy facet wydaje mi się być nijaki w porównaniu do niego. Zauroczyłam się na maksa, albo i zakochałam nawet.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
1. jak dla mnie owady, przyszpilone motyle, obrzydliwe hobby. Szczególnie, że niektore z motyli są rzadkie i stanowią zagrożony gatunek.
2. wg mnie opisałaś duże dziecko otoczone gadżetami które lubi. ma kasę to wydaje. skoro to jego modele wykonywane od lat zwróciłabym uwagę na warstwę kurzu na nich. Może ma sprzątaczkę a może to mieszkanie to też może być świetny motyw na uwodzenie lasek, reżyserowanie życia level master. ![]() ![]() ![]() 3. jak dla mnie jako singiel bez obowiązkow to właśnie ma czas. wroci z pracy o tej 17, a może w ogóle ma nienormowany czas, i do 24 ma czas tylko na to co lubi robić. 4. nie widzę nic dziwnego w podróżowaniu, w tym samotnym, patrz pkt o pieniądzach. 5. potwierdzam, doktorat to żadna wybitność nad wybitności. 6. do tego brudas, kartony po soczkach, pety z popielnic, no nie po prostu nie. Jeśli chodzi o twoj opis mnie nic nie zachwyca. To co piszesz o mieszkaniu prędzej kojarzy mi się z wystylizowaniem i lansem, byłabym ciekawa ile w tym wszystkim jest prawdy a ile udawania. Generalnie jako osoba może i fajna i ciekawa postać ale miałabym mieszane uczucia czy nadaje się na partnera czy nie jest w nim za dużo oderwania od rzeczywistości i związek z kims takim nie byłby trudny i toksyczny. Jak dla mnie im większy ideał tym większa może być skaza. ![]() ![]() A co do dziewcząt sprowadzanych przygodnie to bym się nie zarzekała, dla mnie właśnie koleś albo wyrywa przelotne panny, albo jest aseksualny albo umawia się z laskami za kasę (i nie traci czasu na podryw). Równie dobrze może być zboczony i mieć nietypowe preferencje. Młody facet, mieszka sam, ma kasę, i wygląd, do tego wysoki, co kobiety też lubią, bajerę czy raczej umiejętność sprawiania wrażenia jaki to nie jest z niego mózg, juz pominę - jeśli ma potrzeby seksualne to z pewnością jest ascetą, yhy. Cytat:
![]() Jeszcze może być tablica na ścianie jak w filmie Sęp i normalnie laski sikają po nogach, utajony noblista do tego ociekający urodą i seksapilem . ![]() Ale mnie dla wlasnego komfortu śmieci by przeszkadzały więc w życiu nie uwierzę że to jest jakiś problem i zajmuje czas brudy wrzucać do bieliźniaka, smieci i kiepy do kubła a ubranie schować do szafy. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-11-25 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie zbieranie owadów też jest dość niesmaczne, ale dla kogoś innego takie być nie musi. Indywidualna sprawa. Duże dziecko kojarzy mi się raczej z nierobem na utrzymaniu rodziców, które całymi dniami gra w gry, ale to moje zdanie.
Nie napisałam, że samotne podróżowanie to coś dziwnego, jedynie zaznaczyłam, że jeździ sam. Doktorat nie jest "wybitnością nad wybitnościami", ale na pewno nie każdy może zrobić doktorat na polibudzie z fizyki. I nie uważam go za ideał, bo ideały nie istnieją. Uważam, że jest ciekawy i intrygujący. Z resztą się zgadzam i myślę podobnie, dziękuję za Twoją odpowiedź. Do brudasa się podpisuję, jednak to dość dziwne, bo sam jest bardzo zadbany, jak pisałam wcześniej równo podcięty zarost, przystrzyżony, czysty i pachnący - w lazience było czysto jak i w kuchni, ale reszta otoczona syfem, który mnie "lekko" odrzucił. Napisałaś, że miałabyś mieszane uczucia, piszę o tym w kółko i z jednej strony "tak" jak nabardziej, ale z z drugiej stanowcze "nie". To tak jak stać na skrzyżowaniu i zastanawiać się czy iść w prawo czy w lewo. Też przez chwilę pomyślałam, że może być aseksualny. Nie zarzekam się, że nie szuka panien na jedną noc, a jedynie wydawało mi się, że nie wnioskując z tego co mówił. A jak jest naprawdę to chyba wie tylko on sam, ewentualnie jego przyjaciel coś musi wiedzieć, jednak nie pytałam go o nic, ani ja ani moja przyjaciółka by nie nabrał podejrzeń, że coś tu nie gra. O ile już się nie domyślił. Moja przyjaciółka stwierdziła, że po pierwszym spotkaniu wydał jej się co najmniej dziwny, ale po drugim uznała, że to fajny facet i ma interesującą osobowość, ale ciężko rozszyfrować co tak naprawdę myśli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Mnie tez nie powalil na kolana malo tego nie rozumiesz jego swiata, ciagle analizujesz go dla mnie byloby to meczace.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ma warunki finansowe, bo jest pewnie dobrze wykształcony, ma dobrą pracę, pewnie umysłową, prawdopodobnie miał też dobry start z domu rodzinnego. Ma dużo czasu wolnego po pracy bo nie każdy haruje po 200 godzin w miesiącu i więcej i nie ma rodziny, bo jest mlody więc nie każdy w tym wieku musi nianczyć dzieciaki. Zatem rozwija różne swoje hobby, nudzi go Ukryta Prawda, więc kolekcjonuje motyle, buduje modele statków a ostatnio interesują go roboty. Co tym mniej dziwi jeśli gość pracuje umysłowo, może nawet w ''modnym'' sektorze informatycznym czy ekonomiczym (czyli przy czymś co wymaga odpowiednich umiejętności analitycznego myślenia). Więc to też nie jest koleś który żyje z bycia instruktorem narciarstwa albo jest kucharzem (?) a po godzinach robi doktorat z fizyki. On żyje dokładnie tak jak chciałoby żyć wielu ludzi ktorych Ukryta Prawda nudzi. Zdziwiłabyś się może ale wiele osob nie ma telewizora bo uważa, że tv jest nudna. Każdy chciałby mieć flat w apartment, pięknie urządzony, na łikend wyskakiwać do Paryża, a jeśli lubi czytać ksiązki to zapełniałby regał ksiązkami, bo co to dla niego zostawić 400 zł w księgarni na raz. I to jeszcze w wieku 20paru lat kiedy niekoniecznie człowiek ma parcie na potrzebę stabilizacji i zakładania rodziny. Nie zaharowywać się i mieć zatem czas sklejac modele samolotów, te drogie są oczywiście piękne i szczegółowe i po sklejeniu robią wrażenie, to nie są puzzle za 12 zł. A Ty się Tym zachwyciłaś jakby to było nie wiadomo co. ![]() Jakbyś sama się wychowała nie urażając w jakichś mega skromnych warunkach, na obiad kartfole a wyjazd jak szczeście dopisało to na kolonie lub do babci, i nie miala dostępu do gazet i internetu, i szok, bo ktoś je suszi na kolację jeśli ma ochotę. Koleś pewnie i jest ciekawy i fajny, czy ma zryty beret to nikt przecież nie powie, może predzej jakaś jego eks ![]() ![]() A Ty opisałaś kogoś i dziw nad dziwy że mozna być inteligentnym, i nie być od razu jąkającym się nerdem przyssanym do ekranu monitora tylko przystojnym dobrze ubranym facetem z ladnym mieszkaniem. ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Żeby był na tyle zainteresowany nauką i wiedzą żeby nie puszczał ![]() ![]() Nie ma to nic wspólnego z tym co Ty sobie wnioskujesz bo coś on może gada, a może sobie dopowiadasz. On może przyjmować w swoim mieszkaniu 3 różne panny tygodniowo, np. atrakcyjne studentki za kasę, na przykład, podkreślę, a Ty wizje w głowie, że och, on sprawia wrażenie niezainteresowanego ''tymi sprawami''. ![]() A tak swoją drogą, nie każdy musi mieć potrzebę zwierzać się z życia intymnego w towarzystwie więc niewiele trzeba by sprawiać wrażenie ascety. ![]() Mało tego , gość może być atrakcyjny, bystry, mieć pieniądze, no wypisz wymaluj człowiek sukcesu a do tego i tak świetnie się znać właśnie na technikach podrywu, bo mu na pewno nie szkodzą, o czym pisał na początku Sheev. Nazwałaś go/wątek Zagadkowym , a tu nie ma żadnej zagadki, jest co najwyżej wysoka liga, bo nie musi być pozerem, i albo go upolujesz, albo nie, albo facet jest interesujący fajny i normalny albo jest interesujący, ale fajny i normalny to już mniej. ![]() Może i dobrze że ma bałagan a po domu chodzi w gaciach, przynajmniej niezaprzeczalny element zwyczajności / normalności ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-11-26 o 13:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne opowiadanie, całkiem dobrze się to czyta. Niezbyt jednak rozumiem po co inne użytkowniczki tak serio to komentują? No i chyba zły dział na twórczość literacką.
Bo chyba nie myślicie że ten wątek jest naprawdę? Jeszcze pierwszy post by można od biedy zrozumieć, że ktoś ma rozwlekły styl, ale później? Podawać imię gekona i modliszki na forum? Wrzucać jakieś cytaty w stylu "Sama budowa robota jest niezwykle prosta"? Zabrakło tylko opisu widoku z okna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pomijając ten obciachowy wtręt o cichym posągu, bo to faktycznie trudno coś takiego usłyszeć i się nie zaśmiać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
A na pewno jest niezwykły. ![]() Nawiasem mówiąc, czy tylko ja mam takie zboczenie, że zawsze sprawdzam, co z cudzego okna widać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przepompownia Ścieków
|
Uważam, że jeśli człowiek ma tak rozległe zainteresowania, jest seksi, nadziany i zadumany, to musi mieć bogatą ciemną stronę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przepompownia Ścieków
|
Nie zaprzeczam, że chciałabym poznać takiego ciekawego kolesia, może jakiś romans, zauroczenie (no chyba, że facet wykazywałby dziwne / niebezpieczne fetysze, o czym wspomniała Hultaj :P )..., ale związek? Obiekcji od groma by było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
A ja znam takich faciow i ciagle sa sami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozytywne, negatywne, za te w których jestem obiektem kpin i za te które mi w jakimś stopniu pomogły. Jednak troll? Kurcze, naprawdę? Może rzeczywiście to nie był dobry pomysł, aby o tym napisać na forum, kiedy z jednej strony ktoś stwierdza, że to przecież nic szczególnego, "nie powaliło mnie to na kolana" itd. By po chwili stwierdzić, że to wszystko sobie wymyśliłam? Nie powalilo na kolana i dobrze, bo nie miało. Nie po to utworzyłam wątek, liczyłam raczej na jakąś wskazówkę, drobną podpowiedź. Nie mam nic do konstruktywnej krytyki skierowaną w moją stronę, ale bez przesady z tym trollowaniem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.