|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Randki ze znajomymi vs randki z neta.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |||
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znam mnóstwo niskich i spłukanych facetów, którzy mają świetne dziewczyny. Zazwyczaj dlatego, że są do kompletu zabawni, inteligentni, szalenie przystojni... a czasem to i cały pakiet. Sorry, ale za samo istnienie nie należy się przydział na partnera życiowego. Jeśli 50 randek poszło źle, to robisz coś nie tak.
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli spodobasz się kobiecie z innego powodu (np ze względu na charakter, sposób bycia), to nawet jak nie masz tego prawka to może się zakochać. A laska z internetu dostaje pewnie dziesiątki wiadomości dziennie, jeszcze Cię nawet na oczy nie widziała, więc na podstawie swoich kryteriów kogoś wybierze a kogoś odrzuci. Zrobi przesiew. Bo może. Bo ma wybór. I ma wybór między gościem z samochodu a tym bez dajmy na to. A na imprezie nie stoi przed nią 10 kolesi z których każdy chce się umówić. Wzrost, mieszkanie z rodzicami, prawko, to wszystko są kryteria osobiste i cóż... ludzie mają prawo do własnego gustu. Jakaś laska może chcialaby mieć kolesia ze złotym pałacem, to nikt jej nie broni czekać chociaż by i wieki na takiego co się znajdzie i będzie miał złoty pałac. Posiadanie prawa jazdy jest jednak sporo zaleta i świadczy też o zaradności faceta. Tak samo jak np umiejętność gotowania u kobiety. Wiadomo że nie jest to obowiązkowe by kobieta umiała super gotować. Ale pewnie jak facet ma wybór między kobieta co umie a ta co nie umie, a nie zna ich jeszcze za dobrze, to ciekawe kogo wybierze... |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Wzrost nie ma nic do rzeczy, ostatnio koleżanka, przepiękna, naprawdę przepiękna, a nie tylko zwyczajnie ładna dziewczyna, bite 180 wzrostu wyszła za mąż za swojego ukochanego, trochę niższego. Para zakochana jak nie wiem co i tak dobrana, że aż miło na nich popatrzeć, nikt się nie dziwi różnicą wzrostu, oboje są tak sympatyczni i w siebie wpatrzeni, że naprawdę nikt nie ma dalszych pytań.
Inna sprawa, że to norma w Internecie, że faceci udają dużo wyższych i jeśli dziewczyna 180 nastawi się na wysokiego faceta, bo tak jej się ktoś przedstawia, przyjdzie na randkę nawet w zwykłych kozakach na kilkucentymetrowych obcasach i będzie musiała patrzeć w dół i czuć się jak wieża, to na pewno się zirytuje. Ja też na dawnym etapie randkowania sparzyłam się na randkach z internetu, strata czasu, ludzie byli tak inni na żywo od tego, co odgrywali w Internecie, zarówno jeśli chodzi o wygląd, jak i zainteresowania, charakter, osobowość. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Człowieku, jeśli innych ludzi szufladkujesz w jakieś numerki, to nic dziwnego, że sam jesteś szufladkowany. A podejście, że kobieta ma łapać portki, jakie się nadarzą, bo jej grozi staropanieństwo, to śmiech na sali. Desperatki szukasz? To w końcu znajdziesz, zejdziecie się w parę i będzie się się wozić kilka lat, oboje pilnie rozglądając na boki, czy nie trafi się coś lepszego, ale pewnie się nie trafi, wiec z braku laku się ohajtacie i będziecie sobie prowadzić nudne życie nudnego związku nudnych ludzi, urozmaicane czasem romansem na boku, jeśli któreś się załapie na chętnego/chętną do takiej rozrywki.
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
co do wzrostu - w realu dziewczyny umawiały się z Tobą i wiedziały jak wyglądasz, więc nie było dla nich to zaskoczeniem. W internecie, tak raczej nie było - więc wzrost wygląd(zdjęcia wg mnie nie oddają wszystkiego)- to dopiero widziały później - już na tej randce. Więc jeśli chodzi o to porównanie - to bardziej wiedziały na co się decydują te dziewczyny realne
![]() wzrost i mieszkanie z rodzicami, może być minusem, ale w wieku 22 lat to drugie zupełnie mnie nie dziwi, a to pierwsze -175 cm - no gorzej byłoby gdybyś miał z 165 i byłbyś niższy od sporej części kobiet, a takto...auto, prawko - no jak masz to wygodniej Tobie przede wszystkim, ale jak nie masz to jeszcze masz czas. Podsumowując moim zdaniem są to wymówki - gdyby facet był super to na powyższe rzeczy mogą być pierdołami. a co do ilości - w całym życiu nie byłam aż na 50 ciu randkach....może po prostu za szybko i ze zbyt dużą ilością dziewczyn się spotykasz? Nie lepiej przesiać przez sito i spotkać się z 5cioma, wcześniej pogadać - zobaczyć, która z nich Tobie pasuje(i wzajemnie)? Może traktujesz je jakoś pobieżnie, ciężko mi sobie wyobrazić, że idę na 50tą randkę z entuzjazmem i traktuję osobę indywidualnie - byłabym zniechęcona i widziałabym pewnie podobne schematy - znudzenie byłoby czuć...
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
50 to nie jest naprawdę jakaś duża liczba, większość młodych ludzi ma więcej randek jak patrze na moich kumpli co mają teraz stałe partnerki to przyznali mi się, że byli na ok 100-150 randkach więc to wcale nie jest dużo. Edytowane przez Witold12 Czas edycji: 2017-12-02 o 16:59 |
||
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.