![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie Lancome i Effaclar
Cytat:
![]() glinkę cem cem cem ![]() Diacneal ma kurcze nieprzeźroczystą tubeczkę-ale moja 2-ga połowa właśnie walczy z żarókami szukając najmocniejszej-ha-właśnie przyszedł i prawie oślepł a nic nie było widać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Biosilk jest ok, jezeli dasz małą ilośc to nie obciąży, tylko wygładzi. Bardzo jest wydajny. Ja mam opakowanie coś około 10 ml, no ale w tej chwili to zostało coś z 7ml. Będziesz mogła go używać spokojnie przez kilka miesięcy. Jeżeli Cię interesuje coś z pielęgnacji włosów, to mogę Ci np. zrobić odlewki szamponów, np. Matrixa Volumising XL (dodający objetości do włosów farbowanych) czy Klorane z chininą i wit. B (wzmacniający), czy jakiś innych (tańszych Farmony do zniszczonych włosów z wyciągiem ze skrzypu). No mam tego trochę, to ewentualnie mozemy na ten temat porozmawiać, jezeli bedziesz zainteresowana. Co do kremu, a właściwie maści - to jest Bepanthen. Jest to maść, która jest bardzo delikatna, regeneruje i pielęgnuje skórę bardzo podrażnioną. Ja stosowałam ją w pierwszym okresie zabawy z zoraciem, jak mi skóra złaziła płatami i pomogła. Zostało jej około 3/4 opakowania.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
generalnie z włosami nie mam problemów-nie używałam nigdy niczego prócz szamponu-nie miałam potrzeby, na dzień dzisiejszy czasem się kołtunią i niekiedy są nieco bardziej przesuszone.Stąd pomyslałam o biosilku-z natury mam przetłuszczające włosy wiec troszeczkę boje sie aplikacji(skoro to olejek).
za maść na podrażnienia podziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Czyli co, glinka za olejeczek Palau? Biosilk? Nic nie znajdziesz za Diacenalka?
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
musze to dobrze przemyslec-poniewaz jedynie glinka bedzie mi przydatna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Palau to pomyśl. Ja oczywiscie cos mogę Tobie potrzebnego po prostu dokupić w tych ramach cenowych. Dorzucę do paki, Ty będziesz miała to co chcesz, a ja będę miałai Diacenal i olejeczek do wypróbowania. Ok?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Sęk w tym moja droga że moje potrzeby są nieadekwatne cenowo - a i wolałabym nie narażać nikgo na wypływ gotówki.
Bardzo chętnie przyjełabym odsypkę pudru Hauschki-dojrzałam jednak że i Ty kochana uganiasz sie za nim ![]() Obiecuję że pomyślę-w tej chwili w domu mam świeżo wydanego na świat elfika więc cieżko mi się skupicz na czymkolwiek innym. Tylko nie zrozum mnie źle jaknajbardziej jestem za wymianką.Chyba że zależy Ci na czasie to sprężę się jutro i pomyślę. A jaki używasz filtr?Chodzi mi o zrobienie ewentualnej próbeczki. hmm włąśnie przyszło mi cos do głowy-dostałam kiedyś próbeczkę peelingu z sephora o zapachu grapefruit'a i oczarowałam się zapachem-a nóż widelec go masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Nie, nie spieszę się
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
cien Lancome ciemny fiolet, znajdziesz cos w zamian?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nei znalazłam w zamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za olejek hauschka? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=translucide
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Effaclar AI-użyty zaledwie 2-4 razy
Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek wymienię jedynie na coś z mojej listy poszukiwań..w twoim kramiku znalazłam kilka interesujących pozycji jednak nie są najpilniejszej potrzeby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zamian interesuje mnie głównie pielęgnacja apteczna -kolorówkę masz piekną jednak i ja mam jej sporo.Zastanowiłabym się nad spódniczkę z twojego wątku -jednak zdecydowanie za mała będzie.Jeśli zrobisz w przyszłości dokładkę i wciąż bedziesz zainteresowana liczę że się do mnie odezwiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Palau, nie nie, ja po prostu przez ostatnie dni mam takie urwanie głowy, ze nie mam czasu nawet odpisać. Dorotko droga, nawet jeszcze nie czytałam Twojej listy szukanych kosmetyków. I jeżeli oczywiście trafiłby Ci się ktoś z odpowiednią propozycją, to się zamieniaj. Ja swoja podtrzymuję, ale musisz mi też dać chwilkę
![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem moja droga-JA równiez mam szalony czas-o którym to napisałam w jednym z maili-chciałam wiedzieć czy te maile do Ciebie trafiaja no i na czym stoimy-dziękuje za wiadomość-obiecuję że jeśli trafi mi sie inna wymiana to najpierw do Ciebie napiszę-czyję sie niejako zobowiązana.
A jeśli chodzi o ciemną stronę wymian z nieodpowiednimi osobami-to...szkoda gadać. Takie cholerne czasy.Buziaki i trzymaj się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Effaclar AI.
Zobacz u mnie.
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
a moze u mnie cos za effaclar znajdziesz?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
oraz Effaclar AI-użyty zaledwie 2-4 razy.[/quote]
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.