![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: R*ó*ż*n*o*ś*c*i
Cytat:
Sensibio to pelnowymiarowka czyli wyjsciowo bylo 250ml,zmeczylam ok polowy i w zasadzie dla mojej cery nie robi on niczego rewelacyjnego dlatego chcialabym wymienic na przydatna rzecz ![]() Niestety nic z tego,co wymienilas nie potrzebuje a na Active C mam uczulenie ![]() ![]() Poszperaj,moze znajdziesz cos fajnego ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jedyne co posiadam z rozświetlających nie brązujących cudek to meteorytki
![]() Mam płyn Miceralny AA-użyty 4 razy odezwę się jak dojadę do domku-choć rewelacji żadnych już nie uda mi się znaleźć ![]() Spokojnej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
hej interesuje mnie
-Oriflame,peeling w do ust w formie pomadki-niewielki stopien zuzycia,jest praktycznie caly i korektory avon zielony i bez ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro ale nic ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
a moze cos z ciuszkow?
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ale w gre wchodzi jedynie wymiana kosmetykami ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Mam nowy puder rozświetlający Giordani Gold http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8957 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile masz tego cudenka? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Jest w kartoniku nieużywany-pojemność 8g
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobierz sobie cosik jeszcze ode mnie bo zdaje sobie sprawe,ze ten puder jest wart wiecej niz polowa micela Biodermy.
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
W wątku nic nie widzę-proponuję odsypkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
jaka część-hmm tego nie wiem-apropo przypomniałam sobie o nim poniekąt dzięki Tobie
![]() ![]() A ja z najpilniejszych poszukuję HOL avene, Filtrów LRP DP lub AL,glinki zielonej w paście Argiletz, Wody termalnej no i Sensibio H2O ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odezwe sie poznym wieczorem ![]() Puder Ori jest fajny bo juz go mialam i pomysle czy nadal mam ochote na ten pylek oraz przede wszystkim czy bede miala Ci cos wiecej do zaoferowania.Tymczasem pomysl o ilosci odsypki tak awaryjnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ok-do usłyszenia wieczorkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Przejrzalam swoje zasoby i nic wiecej mi nie wpadlo w oko,czego moglabym sie pozbyc wiec zastanow sie czy chcesz odsypywac puder a jezeli tak to w jakiej ilosci.
A masz dalej ochote na olejek pichtowy bo kiedys o nim rozmawilysmy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hexxana,
mam kremik Avene Hydrance legere (cera normalna i mieszana, aplikowany najwyżej 5 razy), Dermablend opal w tubce (nieduży ubytek), ziemię egipską BIKOR. Czy jest coś, co zamienisz na kulki BS ? Mieszkam w Częstochowie ![]() Pozdrawiam, Hana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hano,
przemysle Twoja propozycje-chociaz Hydrance legere wolalabym dla cery suchej ![]() W kazdym razie bedziesz w mojej pamieci ![]() Teraz rozlozylo mnie przeziebienie ![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,ze bylabys mi w stanie opisac kolor Opal ![]() Mialas moze jakis inny podklad Vichy poza Dermablendem?bo wydaje mi sie,ze u nich paleta kolorow jest identyczna co do podkladow wiec jak cos to poszukam jeszcze probek Flexilift albo Area Tient w odcieniu Opal. Chyba,ze mozemy sie jeszcze umowic tak,ze jak sie spotkamy to zobaczymy sobie wzajemnie kolory i sprawdzimy czy bedzie to odpowiadac-to taka luzna propozycja ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Mam w domu Flexilift Opal i moim zdaniem są prawie identyczne, niestety trudno poiwiedzieć, czy wpada bardziej w róż, czy też a beż? Jest to klaszyczny kolor "pomiędzy". Najbezpieczniej będzie sprawdzić. Możemy spotkać się np. u mnie, albo gdzieś "na mieście", jak wolisz.
![]() Pozdr. H. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puder jedwabny jak nabardziej -tyle tylko że w opakowaniu-nawymieniałam się za odsypki i zaczęło mnie męczyć-przechowywanie w różnych opakowaniach i woreczkach(bo i takie też pudry mam ![]() Co do odsypki-dysponuje wagą laboratoryjną-jest więc jeśli uda mi się aby większość nie rozniosła się po pomieszczeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wiesz
![]() ![]() Olejek z mila checia Ci dorzuce bo naprawde go nie zuzyje ![]() Co Ty na to? Chce zebysmy byly obie zadowolone z wymiany oraz aby kosmetyki posluzyly ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi jeszcze kochana ![]() ![]() ![]() Wole zadac tysiace pytan bo o ile dobrze kojarze to wersja Dermablendu w sloiczku ma inne oznaczenia kolorow chyba ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
To się świetnie składa bo mi jak najbardziej potrzebny był i wciąż jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie Antki jakie mialam wydalam-niezbyt sie z nimi lubie,no moze w okresie zimowym i jak jestem w domu.
Puder jest mi zbyteczny bo jade caly czas na Avenkach,ktore najlepiej mi sluza wiec tutaj z kolorowka mam pole manweru i do matowienia jezeli juz mi na nim zalezy wole sypkiego Guerlaina,ktory spisuje sie fantastycznie. Poza tym Hauschka za bardzo podkresla jeszcze moja bladosc a latem nie mam cierpliwosci do samoopalania sie ![]() HOL Avene niestety nie mam,ale moge Ci spokojnie polecic ten krem-uzywam do cery suchej i bardzo sobie chwale-chociaz juz sie skonczyl i mysle o nowym zakupie. Unifiance mam probki ![]() ![]() Moge tez dorzucic miniature toniku Effaclar 15ml. Zobacze co tam jeszcze mam z probek dla cery mieszanej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.