![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: kadry i płace
Ja zrobiłam kurs kadrowo-płacowy w SKwP (poziom podstawowy) już rok temu. I od tamtej pory szukam pracy w tym zawodzie. Jest ciężko, bo praktycznie wszędzie chcą na start np. 3 lat doświadczenia. Dlatego póki co mam pracę byle by była, ale bez szału. Bardzo chciałabym rozwijać się w tym kierunku, pójść na kurs zaawansowany, dalej się uczyć. A najlepiej ten zawód można poznać właśnie pracując.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Od GoWork trzymaj się z daleka, to ostatnie miejsce do którego można wysłać nawet wroga.
Od siebie podrzucę cedoz, moja przyjaciółka tam robiła pełny kurs i bardzo sobie chwaliła. Gdybyś szukała jakiś dodatkowych informacji to jest taka witryna Magazyn Przedsiębiorcy, którą często odwiedzam ![]() Edytowane przez GosiaNowakPL Czas edycji: 2022-02-14 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że wybór szkolenia to podstawa. Sama zrobiłam jedno słabe szkolenie, które nic mi nie dało. Postanowiłam zrobić większy reaserch i natknęłam się na Krajową Izbę Księgowych. Skusiła mnie ich oferta, więc się zapisałam. Powiem tak, mając porównanie do poprzedniego kursu, ten okazał się tym czego oczekiwałam. Udało mi się po nim złapać pracę w zawodzie i mogę powiedzieć, że wiedza z kursu, jest faktycznie aktualna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.