![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Brak seksu i rozstanie
Cytat:
![]() Prawda jest taka, ze plodnosc wraca po odstawieniu jesli o to Ci chodzi. Trzeba czytac ulotke i przeciwwskazania to raz, bo sa pewne chorby i predyspozycje, przy ktorych nie mozna brac tabletek i robic badania przed, ale oczywiscie to spiseg i nas trujo. Masz migrene- nie wolno brac tabletek, tak samo przy problemach z krazeniem, watroba i wielu innych chorobach. Jak juz pisalam branie witamin bez badan jesli nie mamy niedoborow jest niebezpieczne i tez moze miec skutki uboczne ![]() Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2018-04-11 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
O matko, odczuwam straszną frustrację.
Czytając Twój post chcąc nie chcąc poczułam jakieś negatywne uczucia wobec Twoje kobiety. Z drugiej strony znamy tylko Twoją wersję ![]() W każdym razie od początku - obiektywnie - było widać, że coś nie gra, nie pasuje. Szkoda, że tyle czasu do tego dochodziliście. Co do niej - zdecydowanie ma jakiś problem. Ktoś wcześniej w poście wspomniał o molestowaniu - dodatkowo ten tekst o ojcu i ciąży. Dziwna sytuacja. Była u psychologa, ale czy na pewno chciała się leczyć? Ma jakiś problem, dopóki się z nim nie upora ciężko będzie jej zbudować zdrową relację z partnerem. Starałeś się, byłeś w niej bardzo zakochany - to widać, bez wątpliwości. Życzę szybkiego powrotu do siebie i proszę pamiętać, że każde doświadczenie, nawet to najgorsze czegoś nas uczy.
![]() |
#33 |
Gazela inteligencji
|
A ja mam negatywne odczucia i do dziewczyny, i do autora. Wieloletnie męczenie tyłka przez dwie niedopasowane osoby. Autor wymuszał psychicznie na dziewczynie seks, obrażał się, ona miała ewidentne problemy z seksualnością, nie chciała tego. Powinna się leczyć, takie poczucie winy i strach nie jest normalne i powinna nie wiązać się w takim stanie z osobą, dla której seks jest ważny, ALE wymuszanie seksu (seks albo zerwanie, DOSŁOWNIE!) jest moim zdaniem niedopuszczalne i dziwi mnie, że nikt poza MeganEagle nie zwrócił na to uwagi. Ona zrobiła to tylko po to, żeby zatrzymać przy sobie autora, nie z własnej woli. Zaraz pewnie będzie, że człowiek potrzebuje seksu, autor taki biedny, ale moim zdaniem należało się rozstać, nie wymuszać seks. To było jedyne prawidłowe rozwiązanie.
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie są w stanie się zmieniać. Pytanie w którym momencie się powinni przestać walczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Nie jestem z rocznika 94
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.