![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje makijaże
Jak zwykle profesjonalna „robota”
![]() Pastelowy – wyglądasz jak mała dziewczynka ![]() Złoto pustyni – bardzo ciekawy i zupełnie inny niż wszystkie ![]() Ciepłe róże i Delikatny – lubię cię w takich delikatnych makijażach ![]() Ach i mój faworyt – Smoky Violet aż dech zaparło mi w piersiach ![]() ![]() Mam nadzieję, że kiedyś będę potrafiła go skopiować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
natii4
![]() ![]() pasywno-agresywna, dziękuję ![]() ![]() manolito, ta kreska była złota ale ten durny aparat... ![]() rambo, chętnie zobaczę ''Twoje wypociny'' ![]() madie, zawsze umiesz mnie pocieszyć ![]() Luna83, ostatnio miałam dość fioletów ale dla Ciebie powrócę do nich i jeszcze coś zrobię w tej tonacji savour_thought, dziękuję ![]() mona1978 ![]() rybko, nie byłaś oszczędna ![]() Momo, cieszę się że fiolet wpadł Ci w oko ![]() Elfiku, są słabej jakości. Jak je obejrzałąm na kompterze to miałam ochote wywalić wszystkie jak leci. Na dodatek mam problemy z komputerem, wirusami i nie mogłam zbytnio ich wyostrzyć bo photoshop mi szwankował ![]() Ag_nes-zgapiaj do woli ![]() ![]() marta_so ![]() ![]() amistad- fioletowy jest bardzo prosty, technicznie podobny do opalonych brązów ![]() Dziewczęta-bardzo Wam dziękuję za komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() najbardziej podoba mi sie smoky violet- jest taki mocny drapiezny ![]() oczywiscie dwa pozostałe równiez sliczne ![]() ohhh jaki Ty masz piekny kolor oczków ![]() i fajniutki piesek ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Aga pięknie wyglądasz w pastelowym i violecie,bardzo mi się podobasz w tych dwóch kolorystykach.Na pierwszy rzut oka na Twoje zdjęcia przypominasz mi Agnieszkę Maciąg,podobne włosy i rysy twarzy ![]() A tak marginesie,nie rozumiem dlaczego zawsze jest tyle osób które oglądają dany wątek a tak niewiele które wypowiadają się,czyzby z zazdrosci ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ago, chyba za bardzo sie nie wybije jak powiem że powalił mnie fiolet ![]() ![]() ![]() a na fotkach z pieskiem jak nastolatka wyglądasz ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
smoky fiolet
![]() ![]() ![]() Piękniusi ![]() ![]() jedyneczka słodka, dwójka podejrzewam na słońcu pięknie się mieni ale na zdjęciach nie widać ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jak zwykle dobra dawka makijaży!!!
![]() Najbardziej mnie urzekł makijaż 4!Bardzo lubię ciemne oczy, pięknie wyglądasz, jak wampirzyca!!! makijaż 1 jest taki świezy, idealny na lato!!! Makijaż spacerkowy bardzo subtelny i delikatny, ale PO CO NA NOSKU OKULARYYY??? ![]() Wszystkie makijaże są pikne ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() boniulko ![]() ![]() Jesli chodzi o komentarze,nie zależy mi na wielu. Chcę tylko pokazać Wam co zmajstrowałam i może komuś podsunąć tym samym pomysł na makijaż. Nic więcej ![]() dissolved__girl ![]() ![]() dureksis, niestey ![]() Poetka22 ![]() ![]() natii4 ![]() ![]() Bardzo Wam dziękuję za opinie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Prześlicznie, a ten Smoky Violet jest powalający
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Smoky Violet wymiata wszystkie makijaże.
![]() Reszta to wersje podkreślające urodę, delikatne. No może poza "złotem pustyni", bo to dość ciepła, ogrzewająca kompozycja i wyraźna w kolorze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
okrutnica jakaś... |
Kobieta_słonecznik, Pomadko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a kolor oczkow masz piekny! zaden wyblakły i bez dyskusji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Moim faworytem oczywiście fiolet
![]() Podoba mi się też delikatny naturalny, wyglądasz w nim ładniutko i tak lekko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się "delikatnie" oraz "cieply róż". Pierwszy makijaż z bliska bardzo ładny, natomiast z daleka nie zachwyca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
jejku jak ślicznie
![]() ![]() Slicznie Aguś ![]()
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fiolet poprostu spowodował we mnie ślinotok ![]() ![]() jest wyraźny, mocny (co bardzo lubie) i przepiękny! ![]()
![]() Edytowane przez BaByCaKe Czas edycji: 2006-06-12 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
A mi najbardziej spodobało się złoto, ponoć sroka jestem bo lubię błyszczące
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
normalnie mnie rozbrajasz
kazdy Twoj makijaz jest przeslicznyyyy ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
okrutnica jakaś... |
gusinku
![]() ![]() amistad, jednym słowem jesteś moja ![]() natka, a skąd Ty znasz tak dobrze jego wnętrze, hmmm ? ![]() martucha_1, buena, sylwusiaaniolek, kicia, BaByCaKe, NieWskaZaNa-dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie wyglądasz w przydymionych ![]() ![]() Mam pytanie - na ruchomej części powieki masz nałożony różowy cień - czy nie "brudzi" Ci się od tego ciemnego? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
:cmook: wszystkie swietne. Moi faworyci to jak zwykle werscja ciepła, złoto i brązy i oczywiście Smoky Violet. Gdybym ja tak umiałą
Ja mały szaraczek mam mała <prosi> prośbę czy kiedys gdybys dysponował nadmiarem czasu takiego zbędnego ![]() Z wykorzystaniem rudego cienia z Apc, jakos nie mam na niego pomysłu a tak strasznie mi sie podoba. Zgóry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ![]() ![]() ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() xgosik, zrobi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zdaje się, że powinien być fiolet ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Hmm,, przez kilka godzin jest nienaruszony, może to zasługa aplikacji? Nie nakładam pojedyńczych kolorów i tak zostawiam, mieszam pędzelkiem, rozcieram, potem całość muskam miękkim pędzlem z pudrem. Używam tanich cieni, bez bazy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
A no właśnie, już się zaczęłam nad bazą zastanawiać...
Cieni za często nie używam, ale jak już użyję, to lubię poszaleć ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle PIEKNIE!! :yes: szczegolnie przypadl mi do gustu pierwszy makijazyk no i Smoky Violet
![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zebys nie wpadla - za sprawą wychwalajacych Cie tutaj wizazanek - w samouwielbienie ![]() ![]() Edytowane przez ryba82 Czas edycji: 2006-06-12 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.