![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: LRP, Dermedic, J&J, Dove, Neutrogena, Gosh, Isa Dora i inne
Jagoda, zajrzalam na Twoja stronke jeszcze raz i wypatrzylam pare fajnych rzeczy. Nie wiem tylko czy nie jestem zbyt wymagajaca...
![]() - kredka do oczu AVON z cieniem w gąbeczce, fioletowa, użyta kilka razy - błyszczyk nawilżający YVES ROCHER w tubce, kolor: różany nektar, użyty ra - złocisty olejek po opalaniu AVON, nowy - świetlisty samoopalacz do nóg YVES ROCHER, zostało 50% ze 100 ml - mleczko do demakijazu Toleriane LRP, 15 ml, 3 sztuki z - błyszczyk ESTEE LAUDER, kolor berry (ładna czerwień), zostało ok. 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk YR i Toleriane juz nieaktualne.
Jeszcze się zastanowię, bo nie chcę robić mojemu prezentu w ciemno. Z pewnością wziełabym pędzel. Czekam na Twoją odpowiedź w wątku ciuszkowym.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Emememsik balsam brazujacy Dove zarezerwowlam juz dla Marioli13, natomiast pedzlem intensywnie interesuje sie Jaga. Ale Lirene i balsma J&J bardzo chetnie Ci oddam. Moge Ci oddac nawet dwa J&J, bo moja mama ma ten sam (babcia zrobila nam dwa takie same prezenty
![]() A z Twojego watku podoba mi sie u Ciebie: # Sephora, Bain Douche Poire Croquante, Żel pod prysznic. Vitamins A, E and F, guarana extract, foaming & energizing bath and shower gel. 200 ml, nieużywany. # Sephora, Lait Corps Poire Croquante, Balsam do ciała. Vitamins A, E and F, olive tree extract, velvety & moisturizing body lotion. 150 ml, nieużywany. # Sephora, Kulki do kąpieli. 10 szt. i z probek: Clinique, Superdefense Mary Kay, Time Wise, Odcień Ivory 104. Aknicare Cream L'Oreal, Infallible make-up, Podkład, nr 140 Golden Beige. 1ml Sephory jak zdazylam zauwazyc ciesza sie u Ciebie ogromnym powodzeniem. Ostaly sie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() czy te balsamy J&J są na KWC? szkoda, że pędzla i balsamu dove już nie ma. interesowały mnie najbardziej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jagoda, moze w takim ukladzie oddam Ci nr 7 i 12 z mojej listy z ciuszkami (badz cierpliwa, niedlugo je pomierze) i pedzel Douglasa za to co u Ciebie wypatrzylam oprocz tych juz nieaktualnych, tj.:
- kredka do oczu AVON z cieniem w gąbeczce, fioletowa, użyta kilka razy - złocisty olejek po opalaniu AVON, nowy - świetlisty samoopalacz do nóg YVES ROCHER, zostało 50% ze 100 ml - błyszczyk ESTEE LAUDER, kolor berry (ładna czerwień), zostało ok. 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ememesiku, Jaga zglosila sie pierwsza do tego pedzla wiec trzymam go poki co dla niej, ale jak sie nie zdecyduje to powedruje do Ciebie. Co do balsamow J&J to jeden z nich jest widoczny na zdjeciu ktore zalaczylam na poczatku. Oba sa identyczne - zmniejszajace potrzebe golenia nog. Ale nie widzialam ich na KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wymiary w takim razie.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
1. La Roche-Posay- Mela-D krem likwidujacy przebarwienia z filtrem SPF15, 20ml ( 10 probek po 2 ml kazda) Do oddania mam płyn dwufazowy do demakijażu Sephory i próbkę samoopalacza Avene 5 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Ememesiku, szczerze mowiac to kiedys uzylam go z probki i byl ok. Nie wiem czy przynosi efekty bo posmarowalam sie nim tylko raz. A oddac musze bo moj chlopak nie cierpi balsamow, a zapach tego go drazni. Wiem, ze jakis czas temu mozna bylo dostac w Rossmanie probki tego kremu wiec najlepiej bedzie jak go wyprobujesz zanim sie zdecydujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj !
Może znalazłabyś coś u mnie za pędzel Douglas ? Pozdrowionka !
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Levander, masz bardzo ciekawy watek
![]() Wypatrzylam u Ciebie 2. Sephora puder brązujący All Over Skin 05 ubytek ok 15 %. Podoba mi sie rowniez 3. ArtDeco FixingPowder zostało 3/4 opakowanie. Solniczka, puder sypki utrwalający makijaż. Oczywiscie nie wszystko na raz! Tylko czy tobie sie tak czy inaczej to oplaci... Moze zerkniesz tez na moj watek z ciuszkami? Dolaczylam go w pierwszym poscie. Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
daj znać, jakby zwolnił się pędzel albo balsam dove
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Johnson's – balsam do ciala zmniejszajacy potrzebe golenia nog (nowy, ani razu nie uzyty) zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Levander,
Byloby super bo obie rzeczy bardzo wpadly mi w oko. Zapraszam tez na moj watek z ciuszkami (link w pierwszym poscie). Zalaczam tez zdjecia pedzla. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
niestety, kosmetyki sephory już nieaktualne. może interesuje Cię coś innego?
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem gotowa na wymiankę ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zrobilam dokladke. Zapraszam na wymiane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.