|  2018-06-09, 18:38 | #31 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: CZERWIEC - kosmetyki do makijażu, perfumy, pielęgnacja. Górna półka.

Ach, i jeszcze sandały Venezia, zapomniałam  To mów, co byś ewentualnie chciała z tych moich rzeczy- oczywiście i spodnie i bluzkę Simple z poprzedniego postu, które maja tylko katalogową fotkę, mogę obfocić osobiście. 
				__________________ wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-09 o 18:40 | 
|     |   | 
|  2018-06-10, 16:17 | #33 | 
| Przyczajenie | 

Hej   Jakiej pojemności masz Chloe? Interesuje Cię Tresor In love? Zapraszam do mnie 
				__________________ maj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1234866 | 
|     |   | 
|  2018-06-12, 06:48 | #34 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Tomaszów Maz. 
				Przekupka: 220 pkt  / 100% pozyt. | 

Przepraszam,ze zamilklam  Ale juz jestem. CZy bylabys sklonna dorzucic cos do LVEB ewentualnie.Bo jak sie wezmie buteleczke w poziom,to pewnie ok. polowy jest? | 
|     |   | 
|  2018-06-12, 12:21 | #35 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za la vie est Belle? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2018-06-12, 20:15 | #36 | 
|  👸🏼 Barbie 💜 M.A.C  | 

Hej, u Ciebie podoba mi sie roz MAC, ale widze, ze masz w sumie resztkę ... ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- No szkoda, bo bym sie wymieniła za puder RCMA, ale jak ona ma takie zuzycie ten roz, to trochę mało, coś dla wyrównania by sie przydało. Reflektujesz? 
				__________________ Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-06-12 o 21:56 | 
|     |   | 
|  2018-06-13, 11:06 | #37 | 
| Zadomowienie | 

A jaka jest pojemność flakonu? Może coś z kolorowki bym dobrała najwyżej  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2018-06-13, 20:46 | #38 | 
| Rozeznanie | 

* Cheekathon, Benefit  * Laura Mercier, Smooth finish flawless fluide, Ivory * Laura Mercier, puder pod oczy, Secret Brightening powder * Yves Saint Laurent, korektor, Touch eclat, 1 Coś u mnie za którykolwiek z powyższych?   | 
|     |   | 
|  2018-06-13, 21:10 | #39 | 
| Rozeznanie | 

hej, niestety nic    
				__________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1283637 | 
|     |   | 
|  2018-06-14, 09:30 | #40 | 
| Zakorzenienie | 

Ta czarna bluza z brokatem to nie do końca z brokatem jest . To błyszcząca tkanina, ale nie brokat, spróbuję Ci zrobić zbliżenie.  Jest marki Kąkol, polski projektant, tu ich masz: https://ptasia6.pl/polscy-projektanci/kakol/. Mam z wymiany, ale dla mnie jest jednak za mała. Małe sprostowanie- szerokie czarne spodnie Simple to 34, a nie 36. Natomiast śmietankowa bluzka teraz widzę, że to M-ka, nie wiem, czy się nie utopisz. I nie wiem, jak to się dzieje, ale zawsze jest tak, że jednocześnie dogaduję wymiankę z Tobą i z touchmeiamfamous, i zawsze muszę Ci napisać, że coś leci do niej  Tym razem granatowa bluzka Simple. Ale mam identyczną czerwoną, też na wydaniu  Jeszcze może się coś pojawić, bo porządki trwają. Wrzucam Ci jeszcze szmaragdową sukienkę, Top Secret, S, i bluzkę z bulldogiem Zara Kids. No i czekam na Twoje fotki. 
				__________________ wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-14 o 09:33 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2018-06-14, 19:33 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za Naked 2? Z Twojej wishlisty poza wątkiem mam jeszcze podkład Becca Ultimate Coverage w kolorze Shell. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2018-06-17, 20:35 | #44 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej, masz super rzeczy ale chy a nic mi się nie przyda. Czekam na dokładki    | 
|     |   | 
|  2018-06-17, 21:22 | #45 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: MAJ - kosmetyki do makijażu, perfumy, pielęgnacja. Górna półka.

Wiesz trudno mi obiektywnie ocenić ubytek ale jest och nadal Sporo - najwiecej ciemnych 03 - otwarte są 2 miesiące temu   Mam tez nowy RemeScar jeśli byłabyś zainteresowana   | 
|     |   | 
|  2018-06-18, 06:00 | #46 | 
| koci świat | 

Buziaczki   Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
|     |   | 
|  2018-06-18, 13:13 | #47 | 
| Zadomowienie | 

O fajnie   jeśli chodzi o Krem to chetnie piszczę go w swiat, jest nowiutki, nieotwierany. Co do Meteorkow to musiałabym się zastanowić. Podoba mi się La vie i ewentualnie aniołek cukrowy... a czy samym Kremem byłabyś zainteresowana ? Jeśli tak to Co z rzeczy które wymieniłam mogłabyś oddać ?   | 
|     |   | 
|  2018-06-18, 17:48 | #48 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz coś u mnie? Kilka rzeczy wpadło mi w oko  . | 
|     |   | 
|  2018-06-18, 20:12 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

Tulipana chyba zostawiam sobie, chociaż muszę pomyśleć bo tylko wisi w szafie  . Muszę uprzedzić że t-shirt Kupisza ma maleńkie dziurki wkleję później zdjęcia ale MDC nie mam na wydanie, znaczy mam w zbiorach ale nie chcę się go pozbywać. U Ciebie podoba mi się Laura Mercier puder pod oczy, korektor YSL, czy fluid LM Ivory to mocno ciemny? LVEB to wersja edp czy edt? | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2018-06-18, 21:06 | #50 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, podkład jest jasny wpadający w żółte tony. Wstepnie mogę oddać te rzeczy. Jaki jest ubytek Naked 2? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez esterie Czas edycji: 2018-06-18 o 21:07 | 
|     |   | 
|  2018-06-18, 21:20 | #51 | 
| Zakorzenienie | 

Szkoda że LVEB to edp za mocny dla mnie  . To zostaje ten puder pod oczy i korektor z YSL, chyba że coś jeszcze chowasz pod ladą  . Pomadka MAC na wydaniu Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-06-18 o 21:36 | 
|     |   | 
|  2018-06-19, 15:07 | #52 | 
| Zakorzenienie | 

Wstawiłabym Tobie zdjecie poźniej jak to wygląda to sama ocenisz. Teraz szukam jasnych podkładów, korektorów, kremów do buzi silnie nawilżających, szamponów do blondu i ogólnie co mnie zainteresuje  . Mam jeszcze na wydanie z Clinique serum pod oczy. Nowy, nie otwierany kupiony w maju na lotnisku. Taki https://www.iperfumy.pl/clinique/all...odzajow-skory/ | 
|     |   | 
|  2018-06-19, 22:03 | #53 | 
| Zakorzenienie | 

Kochana wstawiam Ci zdjęcie tych dziurek i w swoim wątku jeszcze jedno zdjęcie koszulki.

Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-06-24 o 19:53 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2018-06-19, 22:10 | #54 | 
| Zakorzenienie | 

Wstawiłam w wątku jak wygląda ta głowa orła no ta farba od korony troche poszla im po bluzce. Juz taka byla od nowości, taką dostałam a że nie byłam w Polsce w tym czasie to nie miałam jak zrobić zwrotu.

| 
|     |   | 
|  2018-06-24, 22:46 | #55 | 
| koci świat | 

Poszukuje Olguś fajnej ciekawej nerki na pas , kosmetyków mam chyba już wystarczająco ewentualnie zapachy cytrusowe  Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Świeże cytrusowe zapachy, jakaś fajna biżuterię .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- To zapodaj fotki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
|     |   | 
|  2018-06-28, 17:28 | #60 | 
| Zadomowienie | 

Puk puk   przypominam się z pytaniem o RemeScar?  czy byłabyś zainteresowana wymiana na któryś z zapachów  ? Mam jeszcze mgiełkę Victoria Secret âisland sunâ 250 ml - 10%. Mini produkty do pielęgnacji clarins. Nowy balsam eos. Edytowane przez Louisaaa Czas edycji: 2018-06-28 o 17:41 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.