|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPIEC/SIERPIEŃ u Szarady - perfumy, kosmetyki, ciuchy
Hej, może coś u mnie za korektor Urban Decay? ewentualnie napisz proszę czego szukasz
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o wyminę na perfumy, to dla mnie żaden problem, flaszek u mnie sporo stoi a i tak używam cały czas praktycznie tych samych, więc mogę się wymienić za korektor. Z tym że Escady jest niezbyt wiele (10-15 ml), trudno jest mi ocenić, bo ta butelka ma taki utrudniający to kształt
i do DKNY nie mam pudełkajeszcze chciałam zapytać o odlewki u Ciebie, dostępne są tylko te co w opisie? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- to mnie by jeszcze te odlewki zainteresowały : Gucci Gucci Guilty Absolute pour Femme Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar - odlewka Allure Sensuelle EDT Vanille Fleur M. Micallef (bo te odlewki co na zdjęciach są np. Aqua del Sol Escady, czy Blooming Bouquet Diora już niedostępne? )Chętnie dorzucę Ci tę Escadę Ja z odlewek teraz nie mam zbyt wiele, ale może coś Cię zainteresuje : Chopard Casmir ok. 7-8 ml Ange ou Demon Le Secret Elixir 5 ml i fabryczne próbki całe lub raz psiknięte : YSL Black Opium Versace Dylan Blue Valentino Donna Aqua DKNY Be Delicious |
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym korektor + te pięć odlewek, mogę oddać oba flakoniki. Jeśli wg Ciebie jest ok, to zapraszam do wymiany danych, a jak nie to możemy jeszcze ponegocjować
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moze Znajdziesz coś u mnie za miss dior?
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Super! To będzie ta wersja miss https://www.fragrantica.pl/perfumy/C...te-17478.html? Podaj proszę kod
![]() Podoba mi się u Ciebie jeszcze scandal i Royal muska
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chętnie odlewkę meteorytów 🙈😂
Powiedz mi proszę czy miss dior edt jest podobna do blooming bouquet? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Świetnie, bo BB to nie moja bajka
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam perfumy, sukienkę Zara, sandały-japonki oraz żel Carbo Detox Bielendy i maskarę do maskowania odrostów Sanotint
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, to jeszcze raz ja, widziałam, że miałaś dokładkę.
Może chciałabyś wymienić CK Obsession Night za Aqua di Gioga sun? |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za Coco Noir i Tom Ford Noir?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.