![]() |
#31 |
Zielona Driada
|
Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?
Nie dogadacie się. Daj lepiej tej dziewczynie spokój, Twoje podejście jest lekkomyślne i śmieszne, widać, że nie szanujesz jej wiary, bo przecież "prawie każda" wierzącą się seksi.
![]() A jak zdania nie zmieni? To co?
#32 |
BAN stały
|
Czyli ty autorze masz zamiar poudawać trochę praktykującego katolika, chodzic z nią na masze i do spowiedzi, bo liczysz na to, że ona zmieni zdanie i "zacznie się seksić'?
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dlaczego tak najeżdżacie na autora? Miał jej wysłać umowę czy zgadza się na seks? To chyba naturalne, że skoro doszło między nimi do nieco intymnej sytuacji, chłopak chciał posunąć się dalej. Ona powiedziała, że nie chce i autor to zrozumiał, nie dotykał jej dalej przecież.
A co do tematu to mi się wydaje, że powinniście się rozstać. Taki pogląd muszą mieć obie osoby i rozumieć jego istotę, bo będziesz się tylko męczyć. Poza tym serio chciałbyś tak spieszyć się ze ślubem?
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#35 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet gdyby było tak jak mówisz, to co ci to da? Będziesz czekać rok-3-5-? lat, aż być może się jej odwidzi? A może nigdy nie zmieni zdania i nie będzie należała do tych "prawie wszystkich". I skąd miałbyś wiedzieć, czy te wszystkie kobiety, które biorą ślub kościelny: - miały kiedykolwiek przekonania takie jak twoja dziewczyna? - w ogóle są chociażby luźno praktykującymi katoliczkami, a nie biorą ślubu kościelnego z powodu np. stękającej prababci albo ładnego kościoła? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
I ile dasz jej czasu? miesiąc, rok? a jak nie zmieni zdania? wiesz, ze ona bedzie przekonana, ze spotkala faceta, ktory ja akcpetuje i szanuja, taka jak jest i taka ja pokochal, mozesz jej pozniej strasznie skopac samoocene
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2018-07-31 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorze, znam taką jedną bardzo wierzącą osobę i ona prędzej by poleciała w kosmos niż zmieniła zdanie co do seksu przed ślubem.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Autorze, wyjdzie z tego związku jedno wielkie nieszczęście. Bo po ślubie będą kolejne problemy. Może ona będzie chciała tylko raz w tygodniu, czy rzadziej, Ty będziesz rozczarowany, że tyle czekania a tu d... blada - nadal mało, albo nieciekawie. Więc albo przestańcie się zachowywać jak licealiści (średnio chce mi się wierzyć w to 24 lata na liczniku), rozmawiajcie wprost, zadawajcie sobie pytania, nie zakładajcie, że "jakoś to będzie", albo dajcie sobie spokój już teraz. Skoro po zaledwie kilku miesiącach odczuwasz frustrację (ja Ci się nie dziwię, bo ona też albo niedomyślna, albo nie wiem co, skoro najpierw nakręcanie się pieszczotami, ostrymi pocałunkami, a potem "ups, jestem za czystością do ślubu"), to będzie tylko gorzej. Czekanie niczego w tej sytuacji nie wynagrodzi, bo nie dzielicie tych samych wartości. Ty po cichu liczysz, że jej się odmieni lub któregoś dnia się zapomni, a ona zachowuje się po prostu niekonsekwentnie, bo czystość to nie tylko nieprzerwana błona. Takimi pieszczotami i mocniejszymi pocałunkami też grzeszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Skąd ci się w ogóle bierze, że większość katolików zmienia zdanie? Nie przyszło ci do głowy, że mogli nigdy nie mieć takiego zdania jak ona ma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85185131]Dlatego, że musiała mu to powtarzać, bo pierwszą jej odmowę olał.[/QUOTE]
Drugi raz próbował kilka miesięcy po tamtej sytuacji. Myślał, że może po 4 miesiącach związku jest już gotowa.
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Za pierwszym razem nie wiedziałem, że jest dziewicą, była dość intymna sytuacja więc pozwoliłem sobie ją dotknąć intymnie, powiedziała, nie to nie. Potem nie wiedziałem że jest katoliczką, ze mną nie chodziła do kościoła, minęły 3 miechy, znów była dośc intymna sytuacja, siedziała na moejej erekcji-przez spodnie, i ją to bawiło chyba po całowała mnie, uśmiechała się gdy go czuła, czasem poruszała się skromnie, więć wsadziłem jej rękę tam gdzie wsadziłem, i znów był foch, i potem okazało sie ze religia jej nie pozwala i chce do slubu czekać. Potem już razem zaczęlismy chodzić na msze w niedziele zamiast na tylko spacer, i wtedy rozmawialismy o seksualnosci, ze przed slubem ona nie chce, i pytała jak to u mnie wygląda, namówiła mnie na spowiedz. Dawno nie byłem więc trochę pomogła mi z grzechami co jest a co nie, wyszło że się masturbuje, to też prosiła abym wyznał nie wiem czy słusznie, i poprosiła abym z tym walczył, a najlepiej w ogóle zaprzestał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zielona Driada
|
Autorze jak długo zamierzasz czekać aż jej się "odmieni"? I co zrobisz jak się jej jednak nie odmieni?
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85185216]No i co z tego? Odmowa dotykania jej genitaliów miała jakiś termin ważności czy jak?
![]() Czy według Ciebie, można dotknąć dziewczynę/chłopaka w jakieś intymne miejsce z pozwoleniem na piśmie? Ona po pierwszej takiej akcji nie powiedziała mi że chce czekać do ślubu, tylko ze dziewica, to pomyslałem ok, 3 miesiace minęło, było gorąco, wiec zrobiłem mały krok, powiedziała znów nie to ok. Przecież to nie jest obca laska na ulicy, tylko moja dziewczyna, i nie wsadziłem jej penisa na siłę do ust czy pochwy, tylko wsadziłem, rękę w majtki, przecież nawet nie widziałem jej waginy, nie sicagnąłem spodni, poczułem tylko skóre, dosłownie skórę, jak np na brzuchu czy nodze. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- No jak się nie odmieni, to będę czekał aż do ślubu, trudno, ale, mam nadzieję że może jednak nie będę musiał. Może da się namówić, może namówić to złe słowo, ale może da się przekonać np na petting, nadal zostanie dziewicą, a to tylko pieszczoty z których można się wyspowiadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
patusia23, wiem o co chodzi, przecież nie piszę żeby regularnie, ale tylko jak nas poniesie, mozna sie spowiadać obiecac poprawę, a jak kiedys poniesie to dać sie poniesc, chociaż petting. Nie pisze aby regularnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
czyli nie rozumiesz, a zanim jej drugi raz wsadziles reke, mogles wczesniej z nia porozmawiac, czy jest juz gotowa, a nie jeszcze zartujesz "hehehuehue moze jeszcze zgoda na pismie cooooo hhueheuhe". To sie nazywa kultura gwałtu, poczytaj i o tym i o katolikach, bo twoja wiedza o świecie jest zatrważająca.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie chce jej skrzywdzić, kocham ją, jak trzeba bedzie to pcozekam, a że licze to licze ze moze jej sie odmieni. Przeciez ona też nie podziela mojego poglądu, a niby mowi ze kocha mnie, tylko chce abym to ja podzielil jej poglad. Ok, zaczalem chodzic z nie do kosciola, do spowiedzi, staram sie ogarnac w pewnych grzechach jak chocby masturbacja-ograniczam ile sie da, a jakby ona czasem dopusila dowzajemnych pieszczot pomimi grzechu to swiat by sie nie zawalił jej przeciez, nadal byłaby dziewicą i taka szła do ołtarza. Ale to tylko moje liczenie a nie ze tak ma byc, ja jej daje ile mogę, to ona też moze na jakis kompromis pojsc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85185576] Odmówiła, ty dobrze to pamiętałeś, a mimo to postanowiłeś, że wiesz lepiej od niej. Wystarczyło zapytać, czy zmieniła zdanie od tego czasu czy nie. Jak sam zauważyłeś - nie zmieniła, więc twoje domysły odnośnie terminu ważności odmowy były błędne. I nie robi żadnej różnicy co i gdzie jej wsadzałeś, bo nie znaczy nie. Jak zaczniecie uprawiać seks i ona powie, że nie chce np. anala, to się będziesz co 4 miesiące upewniał próbując anala z zaskoczenia? Bo to jest dokładnie taka sama sytuacja.[/QUOTE]
weź sobie to wydrukuj |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak ona całuje mnie z jezyczkiem, gdy wierci sie tyłkiem na moim członku w erekcji (przez spodnie) i przy tym sie usmiecha, a ja nie wiedząc ze chce czekac do slubu, a za pierwszym razem nawet ze dziewica, to chyba wielką niekulturalnością nie było z mojej strony ze wsadziłem jej rękę w majtki, zwłaszcza swojej dziewczynie, której jezyk czułem w swojej buzi, a tyłek na stojącym penisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.