|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam
Witaj. Spodobały mi się
Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy Planet Spa Avon - maska detoksykująca do ciała z minerałami z Morza Martwego - połowa z 200 ml krem pod prysznic Corinne Cobson o zapachu magnolii, zuzyte ok. 30 % z 200 ml Może spodoba Ci się moja biżuteria? Ta jest dostępna http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125456 Edytowane przez d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab Czas edycji: 2006-06-24 o 13:41 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz u mnie coś za krem Olay intensywnie nawilżający do cery wrazliwej (nie ma go na KWC) - opakowanie 50 ml, kartonik, krem jest aksamitny w dotyku i szybko się wchłania, raz uzyty,
Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poproszę o cierpliwość, na wszystkie posty odpowiem może już wieczorem, wczoraj miałam wypadek samochodowy i jeszcze nie doszłam całkiem do siebie, kasiulko nie udało mi się sprawdzić nic wczoraj, nie zdążyłam dojechac do perfumerii, zanim mnie stuknęli na skrzyzowaniu
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Madlaine nie ma pośpiechu mam nadzieje, że nic poważnego Ci się nie stało.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej Madlaine, strasznie mi przykro , mam nadzieje ze nic Ci sie nie stało. A swoją drogą to niektórym kierowcom w taki upał sie chyba w mózgach lasuje
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Interesuja mnei Cienie i puder Chanel. Mam na wymiane:
- cienie Dior 5 - colour nr 820 rozswietlacze, ubytek minimalny, - cienie Chanel Vanites bez najjasniejszego koloru - cienie Bourjous bez/zloto/braz nr 41, ubytek minimalny - meteoryty klasyczne 8 g w pudeleczku, maly ubytek - tester brazujacego pudru Chanel nr 22 sierra - ubytek jakies 30%, w plastikowym pudełeczku. Zdjecia moge przeslac mailem. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam już Wasze wątki, i tak:
aga1616 - niestety nic, bo szukam wyłacznie kosmetyków i perfum, kasiulko - dzisiaj będę w mieście u lekarza po nowe leki i mąz obiecał podwieźć mnie do centrum, więc obejrzę w perfumerii JT i Emporio, żeby nie przedłużać ![]() kaczino - to jednak nie dla mnie ten sztyft, nie umiem się takimi konsystencjami posługiwac ![]() joasiak - niestety oba zapachy nie moje - chyba że Bogner to Wood Woman, wtedy z największą ochotą bo mam niecąłe 20 ml a jestem w nim zakochana ![]() Anitka11 - niestety to, co by mnie ewentualnie interesowało, zostało wymienione. vilandro - u Ciebie najbardziej podoba mi się korektor Dior - dzisiaj sprawdzę, czy kolor i konsystencja mi pasują, oraz Gentle Light, ale zastrzegłaś, że wymiana wyłącznie na prasowany, więc rozumiem, że z góry odpada, chyba, że dasz się jakoś skusić ? ![]() jagabrz - masz może fotki tych rzeczy: konturówka wysuwana Diorific DIOR, nr 538, kilka razy użyta i pomadka Le Rouge Absolu LANCOME, kolor Pink Organza, raz maźnięta roxi hart - poproszę o fotkę piątki Diora, jesli można na madlaine@orange.pl paranoja - napiszę zaraz PW, żeby się tutaj nie rozpisywać. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam fotki:
Konturówka to bez/miedz - nie jest taka ciemna jak na zdjeciu
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Mad,
interesuja mnie cienie Chanel w odcieniu 79 Spices i plyn Bioderma Sensibio H2O. Na wymiane moge zaproponowac : - Givenchy Hot Couture (rozowe) 30 ml, pare razy psikniety. - Dior Sweet Sun 125ml ( pozostalo ca. 80ml ) - Lancome Poeme 50ml ( pozostalo 25ml ) Moge zrobic odlewki z : - L`Artisan Chasse aux papillons - L'Artisan Premier Figuer - Etro Heliotrope - Sisley phyto teint eclat foundation, kolor 2 soft beige, brakuje ok. 7ml. (mam go z wymiany wizazowej) Kerastase Vernis Nutri-Sculpt. 100ml, pozostala polowa L`oreal Professionnel Volume Extreme odzywka. Uzylam je ze dwa razy, ubytek bardzo maly. 150ml. Powinnam miec jeszcze maseczke Weledy migdalowa. Pozdr. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
jagabrz niestety kolory mi nie pasują.
Femme gdybys miała Givenchy HC EDP to rozważyłabym wymianę, ale EDT nie dla mnie |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
up zrobiłam małą dokładeczkę w pierwszym poście
![]() przepraszam dziewczyny, których rzeczy miałam sprawdzić w perfumerii, ale niestety nie dałam rady fizycznie, może jutro będę się lepiej czuła na wyprawę kosmetyczną |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
zobacz do mnie ,mnie interesuje pare rzeczy u Ciebie
Mam saly hansen złotą,podkład lumene 20 skin supporter,czerwień koralowa-szminka estee http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126021 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
kinga tak na szybko to wpadły mi w oko tylko 2 cienie taki ciemniejszy brąz MK i bezowy Clinique, czy one sa perłowe ?
pomadek nie używam, wyłacznie błyszczyki, podkład lumene dla mnie za ciemny, czy z SH masz te rzeczy których szukam ? bo inne mnie nie interesują. |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Mam podkład Lumene 012, którego szukasz. Użyty ze dwa razy, teraz tylko Avenkę łososiową stosuję, więc leży. Termin coś do połowy 2008. Interesuje mnie:
odsypkę (max. 10g) pudru sypkiego Shiseido w odcieniu 01 - transparentny rozświetlający, zdecydowanie dla osób o jasnej karnacji Niekoniecznie 10g, ale tyle, żeby było w porządku za ten podkład, jeśli się zgodzisz. Acha, no i pod warunkiem, że on na pewno nadaj się do bladych. |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Kurka, dopiero teraz zobaczyłam, ze masz Dermedic Celluend. Może chcesz Cabotine de Gres? 15 ml, ubytek jakieś 2-3 ml (wątpię...
)
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
omniama podkład Lumene juz mam, musiałam sama kupić, bo stary mi się skończył
Cabotine de Gres nie znam, kilka razy próbowałam już powąchac, niestety nic z tego
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Mad, mam błyszczyk Guerlaina Divinora w odcieniu Terre de Sud (10) czyli jasnego czekoladowego brązu. Zainteresowały mnie bezowe meteoryty albo rozświetlający puder Chanel.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Mad,pytam nieśmiało czy może podjęłaś jakąś decyzję w sprawie naszej wymiany
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
mnie pare rzeczy interesuje,ale naj bardziej Chanel cienie i puder,-ja mam jeszcze 2 razy użyty Diorskin-kompact303,połowa kremowego ,różowego różu Diora
możesz dodać zdięcia cieni i pudru? |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
oj za cienie Chanel i puder to nic dla siebie nie znajdę niestety, puder diora i róz nie dla mnie, miałam i oddałam po 1 uzyciu, zdjęcie dołączę w pierwszym poście, ale niestety koloru właściwego nie oddają, za to przynajmniej obrazują zużycie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Burn nie podjęłam, bo dostałam druga kusząca propozycję i mam naprawdę duży problem
dzisiaj się umówiłam z przyjaciółka na powtórne wąchania Y&V, żebym mogła się wreszcie zdecydować.morelle jesli chodzi CI o Terracotta Gloss & Shine Lip Gloss - No. 10 Terre Du Sud -0 to niestety nie dla mnie, nie lubię tych błyszczyków |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo interesowałaby mnie odsypka Meteorytów, choćby mniejsza ilość.
Z listy mam cień ArtDeco - granat 67 i błyszczyk Dior Kiss, bardzo intensywny kolor, Caramel Apple, wpada w fuksję, niestety oglądający mnie zgodnie orzekli, że absolutnie nie mój kolr |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.