![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń u SZARADY - perfumy, kosmetyki, ubrania, buty
Dokładka White Musk Libertine i Malaia Hollister
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
- Acqua di Gioia Giorgio Armani EDP - początkowa pojemność 50 ml., zostało jak na zdjęciu
- Sky di Gioia Giorgio Armani EDP - początkowa pojemność 30 ml., zostało jak na zdjęciu - Turquoise Summer Escada - początkowa pojemność 100 ml., zostało jak na zdjęciu interesują mnie powyższe, mam Pradę Candy Kiss ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Ok, a tak na oko mogłabyś chociaż oszacować z tych 3 flaszek ile by wyszło ml <tak na oko, nie aptekarsko, mi ze zdjęć ciężko)? Tą Candy zwykłą "z osadem" wezmę, skoro zapach ok ![]() ![]() Jakbyś oszacowała, to będę wiedziała ile/co ewentualnie dobrać, czy coś małego czy większego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hej, chętnie wzięłabym Donnę w tej wersji travel + 2x Armani, jeśli jeszcze jest miejsce mililitrażowo to mogę wziąć klasyczną Candy zamiast Escady, na której najmniej mi zależy.
Daj znać jak to wychodzi mililitrażowo, kolejność w jakiej wymieniłabym te Candy jest jak wyżej, czyli najchętniej za -> Donna, 2x Armani, Candy klasyk, Escada najmniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dokładka VS Bombshell
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Miss Dior Blooming Bouquet, pojemność wyjściowa 50 ml., ubytek jak na zdjęciu Lacoste Touch of Pink 90 ml. bez kilku psików |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.