Seks - tak, wspólna noc - nie, WTF? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-07-08, 23:52   #31
White_Dove
Zakorzenienie

Dot.: Seks - tak, wspólna noc - nie, WTF?

Cytat:
Napisane przez chewing Pokaż wiadomość
Nie no, dziewczyny, trochę tu nadinterpretacji...
Oczywiście, że seks sprawia mi przyjemność, napisałam na początku, że pasujemy do siebie pod tym względem i jestem usatysfakcjonowana. Jak najbardziej interesuje go moja przyjemność (pod względem orgazmu) i nie "robię tylko za dziurę" (btw. mega chamski komentarz). Oczywiście, że jest gra wstępna, nie wiem, gdzie wyczytałaś, że wsiadam do auta, on mi wsadza, kilka pchnięć i ja wysiadam, aż mnie rozbawiło to zdanie, masz mnie za prostytutkę? Mamy bardzo dobry kontakt, rozmawiamy ze sobą o wszystkim, jest czule, przytulamy się, całujemy - jak najbardziej mi ta relacja odpowiada. Natomiast miejsce odbywania stosunku JUŻ mi nie odpowiada (żeby nie było, że robię za "dziurę" - w aucie uprawialiśmy seks 2 razy, same nasze spotkania trwały po kilka godzin, a mnie nikt do tego auta NIE ZMUSZAŁ) i stąd wyszłam z propozycją wynajmu pokoju na całą noc, na którą on niestety zareagował jak zareagował... Nie widzę też powodu, dla którego on miałby mi ten nocleg zafundować, nie jest moim sponsorem.
Z tego co wiem prostytutka ma z tego hajs i czasem facet płaci za całą nocc czyli uważa że warto. Także ten... Nie rozumiem twojego porównania.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2019-07-08 o 23:53
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 00:19   #32
eae41177eb364e60e3fe3d47289b23a1b4ea3858_5d8e9471c90a4
Konto usunięte

1. On nie chce się z Tobą pokazywać publicznie
Lub
2.nie chce żeby go kojarzyli w hotelu że sprowadza na numerek panienki
Lub
3.szkoda mu hajsu
Lub
4.ma kogoś na oku
Lub
5.boi się że się zaangażujesz
Lub
6.ma też inne takie koleżanki albo nie będzie miał problemu załatwić ( za darmo )

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
eae41177eb364e60e3fe3d47289b23a1b4ea3858_5d8e9471c90a4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 04:26   #33
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chewing Pokaż wiadomość
Natomiast miejsce odbywania stosunku JUŻ mi nie odpowiada (żeby nie było, że robię za "dziurę" - w aucie uprawialiśmy seks 2 razy, same nasze spotkania trwały po kilka godzin, a mnie nikt do tego auta NIE ZMUSZAŁ) i stąd wyszłam z propozycją wynajmu pokoju na całą noc, na którą on niestety zareagował jak zareagował... Nie widzę też powodu, dla którego on miałby mi ten nocleg zafundować, nie jest moim sponsorem.

Po co więc się godzisz na takie warunki?

Mało masz szacunku do siebie, skoro za sponsoring uważasz to, że facet zapewni minimum komfortu na seks w postaci lokalu.

Skoro odpowiada Ci seks bez zobowiązań, odpal zbiornik lub inny portal erotyczny i wpisz tylko wymaganie, że gość ma zapewnić lokum. Zgłosi się mnóstwo chętnych i nie będziesz musiała tarzać się w krzakach.
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 08:05   #34
thirky
on tired little feet

Nie widzę tu nic dziwnego w jego zachowaniu, też nie z każdym FWB chciało mi się spędzać całą noc bo niby po co. Znajdź kogoś innego kto bardziej Ci odpowiada

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 11:50   #35
goldennight
BAN stały

Jeśli chcesz być dla faceta tylko dziurką, którą mu sprawia przyjemność nie moja sprawa ale tak to wygląda.
goldennight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 12:04   #36
Jacqueline27
Raczkowanie

Właśnie taki ma stosunek do ciebie, żeby tylko złotówki nie zainwestować.
Stary 2019-07-09, 12:09   #37
nightingale__
Raczkowanie

Słodki jeżu ile jadu się tutaj wylało. Niektóre dziewczyny naprawdę poniosło.
Autorki sprawa w jakich miejscach uprawia seks, z kim, jak długo i, jaki orgazm osiąga. Odpowiadał jej samochód, okej - ale żeby takie wielkie halo z tego robić? Rozumiem, że nie każdemu odpowiadałoby takie miejsce, ale kurcze, niektóre opinie były tak prymitywne i obraźliwie, że szok. Autorka nie jest zainteresowana opiniami na temat jej układu, tylko pyta, dlaczego facet nie chce zarezerwować pokoju w hotelu, by było im wygodniej.
Btw. Ja obstawiam, że na seks się chętnie z Tobą umówi, ale niekoniecznie chce spędzać całej nocy w hotelu z przytulaniem, wspólnym zasypianiem itd.

nightingale__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-07-09, 12:19   #38
goldennight
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nightingale__ Pokaż wiadomość
Autorki sprawa w jakich miejscach uprawia seks, z kim, jak długo i, jaki orgazm osiąga. Odpowiadał jej samochód, okej - ale żeby takie wielkie halo z tego robić? Rozumiem, że nie każdemu odpowiadałoby takie miejsce, ale kurcze, niektóre opinie były tak prymitywne i obraźliwie, że szok. Autorka nie jest zainteresowana opiniami na temat jej układu, tylko pyta, dlaczego facet nie chce zarezerwować pokoju w hotelu, by było im wygodniej.
Btw. Ja obstawiam, że na seks się chętnie z Tobą umówi, ale niekoniecznie chce spędzać całej nocy w hotelu z przytulaniem, wspólnym zasypianiem itd.

Tak bo facet, który cię traktuje jak panią z agencji to taka super sprawa.
Stary 2019-07-09, 12:48   #39
Hultaj
BAN stały

Cytat:
jad to akurat wylał na nią ten jej czuły seks-kolega który nawet nie dokonczył z nią rozmowy.
Cytat:
Natomiast miejsce odbywania stosunku JUŻ mi nie odpowiada (żeby nie było, że robię za "dziurę" - w aucie uprawialiśmy seks 2 razy, same nasze spotkania trwały po kilka godzin, a mnie nikt do tego auta NIE ZMUSZAŁ) i stąd wyszłam z propozycją wynajmu pokoju na całą noc, na którą on niestety zareagował jak zareagował... Nie widzę też powodu, dla którego on miałby mi ten nocleg zafundować, nie jest moim sponsorem.
najwyraźniej Ty go szanujesz, on Ciebie niezbyt.
Niepotrzebnie wg mnie zastanawiasz się dlaczego miałby mu nie pasować hotelowy pokój. Chcesz to mówisz że w hotelu a jak nie pasuje mu w hotelu to czemu ty się zgadzasz na jakieś wygibasy w aucie.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 13:03   #40
nightingale__
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldennight Pokaż wiadomość
Tak bo facet, który cię traktuje jak panią z agencji to taka super sprawa.
Tylko ja nie mówię, że jest to taka super sprawa tylko, że to AUTORKI sprawa i takie obraźliwe komentarze można zachować dla siebie. Idąc Twoim tokiem myślenia, Autorka traktuje również swojego "partnera", jak pana do towarzystwa wynajętego na godziny, więc co? Jest podwójnie zła? Czy są kwita?

Stary 2019-07-09, 13:15   #41
goldennight
BAN stały

Cytat:
Tylko ja nie mówię, że jest to taka super sprawa tylko, że to AUTORKI sprawa i takie obraźliwe komentarze można zachować dla siebie. Idąc Twoim tokiem myślenia, Autorka traktuje również swojego "partnera", jak pana do towarzystwa wynajętego na godziny, więc co? Jest podwójnie zła? Czy są kwita?

Właśnie ona go inaczej traktuje a przynajmniej chce aby ich relacja była na innych zasadach.Inaczej by tutaj nie pisała o tym.

Zresztą osobiście uważam że takie rozważania i moralniak po takich wojażach świadczy w ogóle o tym że jedna ze stron powinna się mocno zastanowić czy takie typu relacje jej pasują.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-07-09, 13:34   #42
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ona go inaczej traktuje a przynajmniej chce aby ich relacja była na innych zasadach.Inaczej by tutaj nie pisała o tym.

Zresztą osobiście uważam że takie rozważania i moralniak po takich wojażach świadczy w ogóle o tym że jedna ze stron powinna się mocno zastanowić czy takie typu relacje jej pasują.

w pierwszym poście Autorka napisała, że woli łóżko ze względu na swoją wygodę.
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 13:42   #43
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
w pierwszym poście Autorka napisała, że woli łóżko ze względu na swoją wygodę.
Ona tak to widzi, on niekoniecznie. On może myśleć, że jednak to z jej strony próba przeniesienia znajomości na wyższy szczebelek i zbliżenia się również uczuciowo.
Stary 2019-07-09, 13:46   #44
nightingale__
Raczkowanie

Cytat:

Autorka nie wspomniała o żadnym moralniaku. Nie wiem, skąd ta informacja. Chciała tylko uprawiać seks w łóżku, gdzie jest wygodniej. Nie wspomniała też o tym, by ich relacja miała się zmienić w jakimkolwiek kierunku. Podkreślała wręcz, że nie jest zainteresowana związkiem i, że chodzi jedynie o wygodę.

Stary 2019-07-09, 13:49   #45
Dwight_Schrute
BAN stały

Z tego co wyczytałem to seks był dwa razy. Może on nie chce więcej. Co innego gdyby codziennie od miesiąca był seks w aucie, a tak to możliwe, że on nie wiąże przyszłości z tą relacją, a kolejne "seksy" też nie są w jakichś jego planach.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 14:00   #46
goldennight
BAN stały

Cytat:
Autorka nie wspomniała o żadnym moralniaku. Nie wiem, skąd ta informacja. Chciała tylko uprawiać seks w łóżku, gdzie jest wygodniej. Nie wspomniała też o tym, by ich relacja miała się zmienić w jakimkolwiek kierunku. Podkreślała wręcz, że nie jest zainteresowana związkiem i, że chodzi jedynie o wygodę.

Coś jej jednak nie pasuje mam takie wrażenie i nie chodzi tylko o lokum.
Stary 2019-07-09, 14:01   #47
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wspomniała, ale wątków nie zakłada się na ogół o ludziach nam obojętnych i "mam na to w sumie wywalone". Coś ją jednak zabolało w całej te sytuacji. I facet może to wyczuł - że tam jest jednak 2 dno pomimo deklaracji, że na luzie, tylko seks.
Stary 2019-07-09, 14:53   #48
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Nie wspomniała, ale wątków nie zakłada się na ogół o ludziach nam obojętnych i "mam na to w sumie wywalone". Coś ją jednak zabolało w całej te sytuacji. I facet może to wyczuł - że tam jest jednak 2 dno pomimo deklaracji, że na luzie, tylko seks.
Ja by nie było, autorka w rozmowie z nim oznajmiła, że nie chodzi jej o łóżko w pokoju na godziny, ale o wspólną noc.
I facet przestał się odzywać, czemu wcale się nie dziwię.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 17:47   #49
Hultaj
BAN stały

A ja się dziwię, profesjonalistka za darmo by go nie obsłużyła. Burak i tyle.
Wynajem na godziny wcale nie musi być super atrakcyjny w stosunku do dobowego, a tak, nie śpieszą się, mają komfort. Kto chce może wyjść albo zostać i się przespać. Jak dla mnie przesadzacie z tym 2 dnem, a facet zarabiający za granicą tym bardziej nie powinien robić afery o zrzutkę kilkudziesięciu zł na pokój. Wg mnie gostek jest centralnie dzbanem i nawet nie raczy porozmawiać.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 20:02   #50
Limonka2738
Zakorzenienie

Jak dla mnie to on pomyślał, że Ty możesz chcieć więcej niż seksu i dlatego panikuje.

Dla mnie by to tak wyglądało, gdyby mi FWB wyskoczył z tekstem, że wynajmujemy pokój w hotelu na noc.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86974230]dokladnie
jak by chcial miec seks za ktory trzeba placic to by poszedl do pani z ogloszenia,on woli szybki numer za darmo a nie kase wydawac na hotele[/QUOTE]A to swoją drogą.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 20:03   #51
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to on pomyślał, że Ty możesz chcieć więcej niż seksu i dlatego panikuje.

Dla mnie by to tak wyglądało, gdyby mi FWB wyskoczył z tekstem, że wynajmujemy pokój w hotelu na noc.

Też tak myślę.

Chociaż jego zachowanie tez swiadczy o nim
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 20:42   #52
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

A ja nadal obstawiam że może tylko raz więc nie chce płacić za hotel nawet po połowie bo pewnie dłużej i tak nie może niż ten szybki numer w samochodzie
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-09, 22:56   #53
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86978578]A ja nadal obstawiam że może tylko raz więc nie chce płacić za hotel nawet po połowie bo pewnie dłużej i tak nie może niż ten szybki numer w samochodzie[/QUOTE]

Możliwe, że wszystkiego po trochu tak naprawdę.
Stary 2019-07-10, 07:51   #54
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Zawsze jest też opcja, że on boi się, że to on sie zaangazuje

Wszystko jest mozliwe.

Chociaż na miejscu autorki to ja bym juz go olała za jego zachowanie... a z drugiej strony autorka w trakcie rozmowy zaczeła kombinować z argumentami za hotelem na noc. Gdyby jej przeszkadzalo tylko miejsce i chciala na lozku to co za problem zgodzić się na godziny ktore zawsze mozna przedluzyc wedle uznania. Jesli autorka by chciala zostac na noc to sobie oplaci nocke...

Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Czas edycji: 2019-07-10 o 07:52
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-10, 09:33   #55
edan84
BAN stały

Ciekawy wątek, to się udzielę jako, że mam doświadczenia z "drugiej" - męskiej strony
I wiem od kobiet jak w ich wypadku to wyglądało, jakie to problemy mieli ich panowie.

Ja widzę w przypadku tego pana max pięć opcji dlaczego on odmawia wspólnej nocki w hotelu.
1. To zwykły burak, cebula i znalazł sobie chętną dziewczynę, która z radością z nim się pobuja w aucie, bo on albo wcale jakoś dużo kasy nie zarabia aby inwestować w wasze seksy albo ma w odwłoku komfort i najważniejszą sprawą dla niego jest by sobie ulżyć a nie martwić się o otoczkę.
2. Mimo Twojej 100% pewności (niby jak??), to on ma stałą partnerkę/żonę i po prostu nie jest w stanie przez te pół doby ukryć przed Tobą, że takiej nie ma, bo by musiał się meldować, dzwonić, odbierać tel. Albo tak go trzyma na krótkiej smyczy, że noc musi spędzić u boku swojej pierwszej.
3. On widzi lub myśli że się angażujesz i on raczej woli się zawijać z tego układu niż w niego inwestować (mało prawdopodobne, bo 2 pukanka w aucie to jednak za mało).
4. On z braku jakichkolwiek innych partnerek seksualnych trzyma Cię na razie jako wyjście awaryjne, ot nadajesz się do auta za darmo, ale nie do wyskoczenia ze stówki, bo seks z Tobą uważa za zbyt słaby.
5. Jak już jedna z pań wspomniała (xfrida chyba), on jest szybkostrzelny i utrzymać się w gotowości na dłuzej niż 10-15 min nie jest w stanie a do tego się regeneruje dłużej niż przez noc.

Edytowane przez edan84
Czas edycji: 2019-07-10 o 09:35
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-10, 12:02   #56
MATRIX266
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Ciekawy wątek, to się udzielę jako, że mam doświadczenia z "drugiej" - męskiej strony
I wiem od kobiet jak w ich wypadku to wyglądało, jakie to problemy mieli ich panowie.

Ja widzę w przypadku tego pana max pięć opcji dlaczego on odmawia wspólnej nocki w hotelu.
1. To zwykły burak, cebula i znalazł sobie chętną dziewczynę, która z radością z nim się pobuja w aucie, bo on albo wcale jakoś dużo kasy nie zarabia aby inwestować w wasze seksy albo ma w odwłoku komfort i najważniejszą sprawą dla niego jest by sobie ulżyć a nie martwić się o otoczkę.
2. Mimo Twojej 100% pewności (niby jak??), to on ma stałą partnerkę/żonę i po prostu nie jest w stanie przez te pół doby ukryć przed Tobą, że takiej nie ma, bo by musiał się meldować, dzwonić, odbierać tel. Albo tak go trzyma na krótkiej smyczy, że noc musi spędzić u boku swojej pierwszej.
3. On widzi lub myśli że się angażujesz i on raczej woli się zawijać z tego układu niż w niego inwestować (mało prawdopodobne, bo 2 pukanka w aucie to jednak za mało).
4. On z braku jakichkolwiek innych partnerek seksualnych trzyma Cię na razie jako wyjście awaryjne, ot nadajesz się do auta za darmo, ale nie do wyskoczenia ze stówki, bo seks z Tobą uważa za zbyt słaby.
5. Jak już jedna z pań wspomniała (xfrida chyba), on jest szybkostrzelny i utrzymać się w gotowości na dłuzej niż 10-15 min nie jest w stanie a do tego się regeneruje dłużej niż przez noc.
Widać doświadczenie, prawdziwy ekspert.
MATRIX266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-10, 12:15   #57
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MATRIX266 Pokaż wiadomość
Przynajmniej mam podstawy aby wyrazic opinie. W przeciwienstwie do Ciebie

edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-10, 12:21   #58
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MATRIX266 Pokaż wiadomość
Który po prostu streścił wątek i wypowiedzi innych.
Stary 2019-07-10, 12:26   #59
MATRIX266
BAN stały

Cytat:
Też prawda.
MATRIX266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-10, 12:37   #60
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
Oj tam oj tam, wystarczy napisać "no bo ja to jestem menszczyznom i wiem rzeczy" i przechodzi jako nowość. Zawsze mnie fascynuje ta strategia.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości