![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: tusze Lancome, cienie/pielęgnacja Clinique, pielęgnacja LRP i Avene i inne
zajrzyj do mnie do postu 19... może cos znajdziesz za
(!!!) La Roche Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+; tuba 100 ml (kartonik, ulotka)kupiony tydzień temu, użyty trzy razy; termin przydatności: październik 2008 (!!!) La Roche Posay - Active C pod oczy; 5 tubek-miniaturek każda tubka 5 ml; nowe, w kartonikach, oryginalnie "zaspawane" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Dot.: tusze Lancome, cienie/pielęgnacja Clinique, pielęgnacja LRP i Avene i inne
Cytat:
moją uwagę (tak wstępnie) zwrócił Effaclar - Nawilżający krem matujący ![]() Jaki ma termin przydatności? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Ten krem ma date wazności do styczenia 2009
zajrzyj proszę jeszcze.. moze cos jeszcze ci wpadnie w oko...zeby wyrównoac za dwie twoje rzeczy, w razie czego może jeszxze cos w domu dodatkowego wygrzebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro spróbuję zdobyć w aptece próbeczkę tego preparatu (albo oryginalną, albo z testera). Dam znać wieczorem lub pojutrze rano, czy byłabym zainteresowana wymianą. A czy Ty w ogóle rozważałabyś wymianę tego kremu na coś z moich kosmetyków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
oczywiscie..
interesowało by mnie zajrzyj do mnie do postu 19... może cos znajdziesz za (!!!) La Roche Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+; tuba 100 ml (kartonik, ulotka)kupiony tydzień temu, użyty trzy razy; termin przydatności: październik 2008 (!!!) La Roche Posay - Active C pod oczy; 5 tubek-miniaturek każda tubka 5 ml; nowe, w kartonikach, oryginalnie "zaspawane" niestety nie mam nic z kolorówki... tylko pielęgnacja.. taka jaką widać u mnie w poscie, ewentualnie mm jeszcze Vichy Novadiol Nutri - 15 ml. z wymiany.. użyty przeze mnie raz mam tez dość duża kolekcje próbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hej
a za te 2 rzezcy cos znajdziesz (!!!) Estee Lauder – Idealist Micro D; peeling termiczny; tubka 15 ml Lancome – Resolution D-Contraxol; krem przeciwko zmarszczkom mimicznym; wersja do cery normalnej w kierunku mieszanej; tubka 15 ml; nowa http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126908 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
lipiec na maksa!!! :)
|
odpisałam Ci w moim wątku, że interesuje mnie nie tylko Kerastase. Jeśli masz jakieś inne maski do włosów, także apteczne to chętnie przygarnę
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
abar18,
ale Twój wątek jest nieaktualny ![]() koniecznie daj znać, jak założysz nowy ![]() noseknosek, ja odpowiedziałam w Twoim wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, może byłabyś chętna wymienić filtr Antheliosa na nowe mleczko Avene 100 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Nikito,
kremik (dostałam w aptece oryginalną próbeczkę ![]() ![]() Voodia, Antheliosa chcę wymienić dlatego, że nie odpowiada mi jego lejąca się konsystencja; mleczka Avene nie znam, ale skoro to mleczko - to pewnie również będzie takie raczej płynne i równiez nie będzie mi odpowiadać, przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, mleczko nie jest bardzo płynne, a już na pewno nie tak jak Anthelios
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Nikito,
"pochodziłam" dzisiaj cały dzień w kremiku, który mnie u Ciebie zainteresował, no i stwierdzam, że - niestety ![]() ![]() Nie nawilża tak, jak tego potrzebuję (po paru godzinach podkreślił wszystkie przesuszone miejsca na buzi), natomiast efekt matowania utrzymywał się baaardzo krótko (z tym, że tego to się nawet jakoś specjalnie nie czepiam, ponieważ w takie upały to właściwie nic nie jest w stanie zmatowić skóry). Przykro mi, ale w tej sytuacji nie zdecyduje się na wymianę ![]() Voodia, w sobotę będę w aptece, gdzie są testery wszystkich kosmetyków Avene'a - sprawdze to mleczko ![]() Gdyby okazało sie ok - dam znać ![]() Z tym, że absolutnie go dla mnie jakoś do tego czasu nie rezerwuj, bo ryzyko, że konsystencja bedzie dla mnie nieodpowiednia jest spore. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Aniu mam nowego-nieuzywanego Antka AL - po zakupie użyłam próbkę i to był mój bląd
![]() Byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.