|
|
#31 |
|
(=^‥^=)
|
Dot.: Mam złe zamiary wobec dziewczyn
Dziewczyna chciała się dowiedzieć tak jak już poprzedniczki pisały, czy szukasz czegoś obecnie na poważnie. Twoja wypowiedź jasno wskazywała, że nie i to dla Ciebie zabawa. Ona szukała związku. Nie dziwię się, że się zdystansowała. Owszem, z jakiejś tam fajnej zabawy czy ONS'ów czasem wychodzą związki, ale ona nie była zainteresowana taką opcją 'może wyjdzie' i skoro już zadeklarowałeś, że nic nie szukasz dała sobie spokój. Przestań do niej wypisywać, bo ewidentnie jej odpowiedzi na Twoje wiadomości dają Ci sygnał, że masz spadać. Ja się dziewczynie nie dziwię, bo jak ktoś mi się podobał w sensie potencjalnej relacji to pocałunek to dla mnie już była pewna deklaracja. Ona ani ty nie zrobiliście nic złego, rozminęliście się w oczekiwaniach i pora się rozejść.
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89114380]Najwyraźniej mieliście inne oczekiwania. Bardzo dobrze że postąpiła w zgodzie ze sobą i swoimi potrzebami.
Ja przeważnie to pytanie zadawałam jeszcze przed spotkaniem. Jeśli dostałam inną odpowiedź niż "jestem gotowy/szukam partnerki to związku" to nawet nie spotkałabym się. Nie chodzi o deklaracje, że chce tego że mna, tylko ogólnie. Tutaj oczywiście wyjaśniam, że sama szukałam w tamtym momencie związku. Musisz po prostu trafić na kogoś kto jest w tym samym punkcie co Ty i nie szuka niczego poważnego Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE] Deklaracja ogólnej otwartości na związek to nie to samo co zaręczyny z konkretną osobą. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
(=^‥^=)
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89114549]"Wypisywałem" do niej JEDEN RAZ po spotkaniu i jak tylko zauważyłem, że ewidentnie nie chce ze mną mieć kontaktu, to go natychmiast uciąłem. Piszesz mi "przestań do niej wypisywać" jakbym był jakimś stalkerem, który ją bombarduje wiadomościami od rana do wieczora
No nie wspomniałeś o ucięciu kontaktu tylko o tym, że Ci odpisywała jak odpisywała. W takim razie skoro temat z dziewczyną zamknięty, to skąd ten wątek wgl? |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zalujesz tego co jej powiedziales? Wiem, ze nie, choc podobala ci sie. Jesli zdarzy ci sie podobna sytuacja postąpisz tak samo?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Następnym razem może spróbuję bardziej podkreślić, że kogoś naprawdę lubię i chciałbym, żeby to trwało
Edytowane przez 93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 Czas edycji: 2022-02-12 o 10:48 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89114560]Jak mam mówić prawdę, to powinienem powiedzieć to, co powiedziałem. Żałuję, że dziewczyna tak gwałtownie ścięła głowę fajnej relacji bez możliwości jakiejkolwiek rozmowy. Trudno no, life goes on.
Następnym razem może spróbuję bardziej podkreślić, że kogoś naprawdę lubię i chciałbym, żeby to trwało [/QUOTE]No. A juz myslałam, ze nic nie zrozumiałes. Albo dziewczyny cos pisza niejasno. Ale komunikacja miedzy nami zaowocowala. Trzymaj sie Kornell i zycze powodzenia.
|
|
|
|
|
#39 |
|
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89114560]
Następnym razem może spróbuję bardziej podkreślić, że kogoś naprawdę lubię i chciałbym, żeby to trwało [/QUOTE]No i o to chodzi
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że określić się co do oczekiwań zdecydowanie bezpieczniej przed pójściem na randkę (dla Ciebie, autorze, to mogło być zwyczajne spotkanie, ale skoro był pocałunek, to oznacza, że zaiskrzyło z obu stron i trudno nazwać to przyjacielskim wypadem). I nie chodzi tutaj wcale o deklaracje, bo dziwnie byłoby deklarować się osobie, którą bardzo krótko znamy - warto jednak zaznaczyć, że wolimy (na początek przynajmniej) spotykać się na bardziej neutralnym gruncie. Jest to ważne, bo wydaje mi się, że zdecydowana większość samotnych ludzi jednak kogoś sobie szuka i takie zaproszenie może odebrać niejednoznacznie (zresztą w Twoim przypadku tak właśnie było).
Zachowania dziewczyny nie oceniam, bo mam wrażenie, że jest bardzo młoda i wydawało jej się, że skoro był pocałunek, to oznacza, że chciałbyś z nią czegoś więcej, nawet jeżeli dobrze się jeszcze nie poznaliście. Fakt, mogła tę Waszą ostatnią rozmowę rozegrać lepiej (czyli szczerze napisać, że najwidoczniej szukacie czegoś innego i uciąć z Tobą kontakt), ale plus chociaż za to, że kiedy pojawiły się wątpliwości, postanowiła zapytać. Jeśli będziesz konkretny i będziesz spotykał się tylko z kobietami, które podzielają Twoje podejście, to nie będziesz musiał mierzyć się z tym po raz kolejny. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Wcale się nie dziwię, że dziewczynie się nie chce tracić czasu na zacytowane, wiecznych fuckboyów jest na pęczki, co to 'potem się zobaczy' trwa latami, żeby mieć bzykanie pod ręką i wygodę, a potem jakoś nigdy się nie 'okazuje' nic.
Ja tam się trzymam zasady, że facet albo od razu mnie chce jak wściekły i inwestuje w znajomość "choćby skały srały", albo dziękuję i szukaj dalej.
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
A ja tam nie ufam facetom, którzy chcą kobietę "jak wściekli" po jednym czy dwóch spotkaniach. Tak naprawdę niczego jeszcze tak właściwie o niej nie wiedzą, a już gotowi się deklarować i jej do łóżka wskakiwać? Niedojrzałe i niepoważne.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
A wskoczyć do łóżka, to sorry ale większość, chyba by żadnej nie odmówiła.
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na jakiej podstawie facet ma mnie chcieć _od razu_ jak wściekły? Przecież nawet mnie nie zna. No to chyba tylko na podstawie wyglądu, tylko że w takim razie trzeba mieć twarz jak modelki Victoria's Secret Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Mija62, wolę wierzyć, że są jeszcze na świecie mężczyźni z zasadami.
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale po jednym-dwóch spotkaniach to ja już wiem na 100%, czy facet mnie interesuje do związku czy nie, a i niejeden z pierwszej randki wychodził zauroczony.
|
|
|
#48 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89115017]Też tak uważam.
Na jakiej podstawie facet ma mnie chcieć _od razu_ jak wściekły? Przecież nawet mnie nie zna. No to chyba tylko na podstawie wyglądu, tylko że w takim razie trzeba mieć twarz jak modelki Victoria's Secret Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Sama miałaś przykład, jak się kończy związkowanie z facetem, który cię nie 'chce jak wściekły'. Nic dobrego z tego nie wychodzi, tylko wzajemne męczenie tyłków i podkopywanie samooceny.
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Gravitsappa, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność, istnieje również wiele opcji pomiędzy. Dla mnie w ogóle zapraszanie na randkę kogoś po 20 minutach znajomości jest niepoważne. Jeśli spotkanie, to tylko na bardziej neutralnym gruncie, ot, jako znajomi, którzy poznali się np. dzięki wspólnej pasji. Inaczej to jest takie "Hej, wyjdźmy razem, bo ładna jesteś. Może mi dasz, jak cię zbajeruję". Fuj.
A na pierwszych randkach ludzie często się krygują i próbują pokazać w jak najlepszym świetle, ukrywając swoje wady. Raczej nie masz wtedy okazji przekonać się, jak dany mężczyzna zachowuje się w trudnych sytuacjach i jakie jest jego rzeczywiste podejście do wielu spraw (powie Ci raczej po prostu to, co chcesz usłyszeć). Edytowane przez hattivatti Czas edycji: 2022-02-12 o 19:29 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To gratulacje, musisz być bardzo ładna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89115047]No a ja nie wiem. Jak mi się wstępnie podoba, to zakładam, że mnie interesuje, ale muszę go bliżej poznac.
To gratulacje, musisz być bardzo ładna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Właśnie nie, wcale nie. Figurę mam super, to wiem, ale twarz z gatunku tych stale oscylujących między ładną a bardzo brzydką. Nadrabiam poczuciem humoru i (podobno) wdziękiem. Ale dla mnie tej 'iskry' nie da się z niczym pomylić, jak czuję, że facet na mnie nie leci w stu procentach, to odpuszczam, szkoda życia.
|
|
#54 |
|
uparta chmura
|
[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89115049] W języku angielskim mówia na to "shittest" i to dość popularna praktyka, zwłaszcza wśród Pań
[/QUOTE]Aż sobie to wygoglowałam. I oto na ja odp się natknęłam: "W☠☠☠☠ianie samca i sprawdzanie gdzie są granice jego cierpliwości. I czy ☠☠☠☠☠☠☠nie mu psychika i się załamie czy może pokaże babie że coś nie halo. To tak w uproszczeniu "
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Bardzo to propsuję, kolego. Zdrowe podejście. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
mnie by takie pytanie o 'zamiary' na drugim spotkaniu odstraszylo i mozliwe, ze sama bylabym ta strona, ktora by ochlodzila kontakt.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.