|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozswietlone policzki j.lo nareszcie osiągalne???
Rzeczywiście dokładnie taki efekt trudno będzie uzyskać, ale jako maniaczka rozświetlaczy mogę polecić puder rozświetlajacy Sephory (troszkę kryjący), puder w kulkach rozświetlający Oriflame i rozświetlacz Rival de Loop, są całkiem transparentne. Kuleczki Vollare, cudowne, to prawda, są jednak kryjące, nie bardzo, ale są. Również uważam, że tu dużą rolę grają filtry, a może nawet oliwka...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
a propos filtrow. bo J.LO jest zawsze taka brazowa to nam sie wydaje ze nalezy do grupy Kobieta Skwarka a tu bład. nienawidzi sie opalac, kocha filtry i samoopalacze ( dla podtrzymania latynoskiego looku
) a jesli chodzi o rozświetlenie, ktorego szukam ( przeciez po cos założyłam ten wątek |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
a może to nie kwestia tego co J.LO ma na twarzy ale ile?
Na zdjęciach, przy dobrym oświetleniu (czaesem fotoshopie) a do tego tak małych dokładnie nie widać. Kiedyś na fan-blogu dotyczoącym Lopez ktoś zamieścił jej zdjęcia ogromnego formatu i tam dokładnie było widać jaką ona na siebie tapetę nakłada. A może taki efekt potęguje też odbijające sie światło fleszy? Mnie też sie bardzo podoba ten jej "glow" |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam do Amsterdamu, wystarczy na bazarek po kulki vollare iść
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
m@rti.. mi perełki glazel nie tona... strasznie mocno opalizują, ale bez jakiejkolwiek drobinki. Rozswietlenie na dlugie godziny masz gwarantowane.. wygląda to mniej więcej tak jak na zdjeciach.. połysk nie jest drobinkowy,ale rownomierny i "gladki" ..nic nie opada na twarz, dobrze trzymaja sie skory, pozostają cały dzien w jednym miejscu
![]() Maja jeden minus - w skladzie zapychacze, lecz mio dziwo nic sie nie dzieje .. ![]() Mam kolor bialy wymieszany z bezowo-rozowym. Niestety nie mieli rózowych kulek i raczej miec nie beda.[/quote] Psycha dziekuje serdecznie za podpowiedz, jak znajde czas skocze na bazarek i wyprobuje to cudenko bo strasznie mi sie podoba efekt na Twoich policzkach Mam mlodziutka znajoma, ktora ma cere bez skazy, wlasnie lekko opalona i uzywa ona jedynie wazeliny do ust a do ciala oliwki, ktora rowniez stosuje na twarz. Powiem wam dziewczyny, ze wlasnie jej twarz pieknie lśni takim zdrowym blaskiem. Zazdroszcze jej cery i blasku
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się, bardzo podobnie to wygląda, kiedyś napaćkałam je dodatkowo na rozswietlacz Nivea Lumillusion i było identycznie, ale mnie to nie pociąga, jak ktos napisał- to tak jakby po całym dniu z makijażem , przy tłustej cerze,wrócic w końcu do domu.
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam pyłku Joko w malutkim pudełeczku (6,40 zł) i o dziwo jest strasznie ekonomiczny mimo, że łatwo wysypać. Na policzku daje ładny srebrny efekt bez drobinek.
Zdjęcie w sumie malutkie ale chyba troszkę widać efekt. Wystarczy odrobina na policzkach i grzbiecie noska, a czasami na oczkach z cieniem i jak dla mnie efekt zadowalający. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
można też spróbować błyszczyku
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

) a jesli chodzi o rozświetlenie, ktorego szukam ( przeciez po cos założyłam ten wątek
bo strasznie mi sie podoba efekt na Twoich policzkach