|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Emerald Bay, Max Factor, REVLON
Cytat:
Stąd ten błszczyk na wymiance, kiedyś się skusiłam na ślepo, bo miałam nadzieje, że to lekki beżyk będzie.A o książce słyszałam, to część cyklu Opowieści rodu Otori, a co znaczy, ze nie jest cała ?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jakiej szukasz odżywki Gliss Kura, posiadam praktycznie nową, użytą chyba 2 razy odżywkę Gliss Kur Sun Protector Spray, to taki spray w żółtej butelce do włosów - stosowany na włoski przed opalaniem, nie mam zdjęcia, jeśli chcesz to mogę zrobic jutro fotkę. Mogę zrobić też odlewkę profesjonalnej odżywki do włosów Matrix Sleek.Look, bo mam butlę 1,5 l to odżywka wygładzająco - regenerująca, jest naprawdę świetna, polecam
No i mam też resztkę Waxa, wystarczy na jakieś 3 razy, zostało ok. 25% z opakowania 240 g.Co Ty na to? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
no to byłabym chętna w takim razie na wymiankę
cień APC turkus + błyszczyk * a czy jest fotka tego turkusowego? bo ja tam widzę tylko intensywny niebieski.. ** podoba mi się też APC brąz, ale musiałabyś sobie coś jeszcze dobrać
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-07-19 o 21:53 |
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??), z naciskiem na ten drugi . A ten Wax to co to??? Bo na KWC jest kilka kosmetyków ze słowem wax .Cytat:
Co do dobrania czegoś za brąz, interesuje mnie to: - próbka kremu zwiększającego objętość włosów Sunsilk, 10 ml. - balsam „Kompletna regeneracja 19” Schwarzkopf Gliss Kur, zostało 60% Zadowolona byłaś z tego balsamu?
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Tak, to ta odżywka
A Wax to słyna Henna Treatment Wax, bodaj najpopularniejsza wizażowa odżywkahttp://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=267 Przemyśl sobie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
więc pasowałaby mi taka wymiana
![]() z odżywki byłam zadowolona tak średnio, ponieważ wydaje mi się ,że nie jest odpowiednia do przetłuszczających się włosów :\ ale teraz to już wiem
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-07-20 o 12:34 |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zamian cień Effet Lumiere, próbka Sunsilk i balsam Gliss Kur? To pisze PW. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.W takim razie byłabym chętna na ten Matrix, powiedz ile ml zgodzisz się wymienić za paletkę |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emerald Bay, MaxFactor, REVLON, APC, Inglot, Avon, Ziaja
Cytat:
Interesuje mnie ta paleta Na wymiankę mam z tego co poszukujesz: Cień do powiek Bourjois, kolczyki w moim wątku, pędzel do pudru Avon, nowy separator, jakaś odżywka by się znalazła i jakis balsam
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Uzupełniłam dokładkę |
|
|
|
|
|
#43 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Odżywka Ziaja Plantica V, Włos w płynie, odżywka do włosow farbowanych z olejem rycynowym - zostało ok. 90%
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ta odżywka Nivea to ta -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1415 ??? Ps. Jaki masz kolor włosów? Ja jako blondynka porzuciłam Włos w płynie z olejkiem rycynowym, bo wg mnie przyciemniał włosy, ale możliwe, że to tylko moje wrażenie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Podoba mi sie u Ciebie paletka Revlon, moze chcialabys zamienic ja na niemiecka pletke MarkWinks ? To ao pasowane, kremowe cienie,, blyszczace i jest gdzies ich dwa razy wiecej niz tych Revlonu, jest sporo pasteli, wiekszos cieni jest poltransparentych, mimo, ze w opakowaniu są jaskrawe, traca ja na powiece. Sa tylko wyprobowane i to nie wszystkie ![]() Pozdrawiam!
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mogę zrobić fotek. Cień max factora jest jakby łososiowy, jasny beż. Ma podrapane opakowanie, ale to nie przeszkadza w używaniu
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#49 | |
|
|
Cytat:
a wlosy mam raczej ciemne niz jasne, wiec przyciemnienia sie nie boje
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję brakujące fotki:
Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2006-08-02 o 17:18 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
|
Cytat:
ja jestem zdecydowana. wysylam PW z adresem
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Droga Ally83, wiem, ze bardzo chcesz ksiazke "Szangajska kochanke"
Piekna powiesc. Taki pamietnik kobiety Ja w zamian za ta ksiazke chcialabym paletke Revlona oraz podklad w sztyfcie Yves Rocher, co Ty na to?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

to takie japońskie klimaty, fajna
Stąd ten błszczyk na wymiance, kiedyś się skusiłam na ślepo, bo miałam nadzieje, że to lekki beżyk będzie.

No i mam też resztkę Waxa, wystarczy na jakieś 3 razy, zostało ok. 25% z opakowania 240 g.
.