|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KILKADZIESIĄT kosmetyków na wymianę - Ana sprząta ;)
no niestety wiekszość książek nie przetrwała pod rękami maluchów
![]() ale takie są własnie dzieci ze zniszczą wszystko co im wpadnie w łapki no nic trudno moze innym razem
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety cen juz nieaktualny
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Marsi!
Jeśli chcesz, mogę zrobić fotkę ![]() Na razie z Cobena muszę zrezygnować, gdyż przygotowałam nową listę książek pierwszej potrzeby i obok Folletta musiałam go z niej skreślić Zerknij do mojego książkowego wątku, może masz jakieś z tych pozycji? ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie cień sliwkowy z Bourjois.Zanjdziesz coś u mnie?
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
A przepraszam, że nie odp, mam taki młyn na głowie.
Raczej nie zdecyduje się wymienić tuszu na cień. Pzdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Nie orientuje się cenowo. Podoba mi się u ciebie oprócz cienia, puder rozświetlający z Maybelline. Chyba, że masz jeszcze jakieś fajne cienie?
To bym chętnie przygarneła![]() Pzdr
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hmm to chyba nici z tego
Bo opróczy tych 2 rzeczy nic mi w oko nie wpadło.Pzdr
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Anahstasio, podoba mi sie u Ciebie tylkor ozowy cien Chanel, ale to pewnei za duzo nawet jak za cala jezycjade
Poza tym w pierwszej kolejnosci wolalabym sie pozbyc tego, co mam kramiku niz ksiazek (no chyba ze w wyjatkowych sytuacjach, jaka byla pryzma )
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
kilka rzeczy by mnie interesowało, a ty chciałabyś coś ode mnie?
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
czy za obie lub jedna z nizej wymienionych pozycji znajdziesz cos? - Ziaja Pro, Maseczka wzmacniająca 2.051 - preparat z linii gabinetowej, nowa - La Roche Posay, Toleriane, Mleczko do demakijażu 200 ml (zostało 70-75% pierwotnej pojemności) |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zrobiłam dokładkę
znajdziesz coś u mnie za Avon, Naturals, Vanilla&Soy Milk, mgiełka (zostało 90%)- Avon, Naturals, Vanilla&Soy Milk, balsam nowy ?? Acha..chętnie też bym wzięła któryś z błyszczyków Avon i jakąś ładną kosmetyczkę. Zajrzyj do mnie
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- La Roche Posay, Toleriane, Mleczko do demakijażu 200 ml (zostało 70-75%) - Vichy, Liposyne, Wyszczuplający krem drenujący, 30 ml; nowy
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Z wielką checią przygarnełabym:
- Nivea Visage, Young, Żel-Krem (zostało 70-75% pierwotnej pojemności) - Avon, ClearSkin, Facial Cleansing Scurb (zostało 65%) - Avon, Naturals, Vanilla&Soy Milk, mgiełka (zostało 90%) za żel mogłabym jeszcze czegoś poszukać bo mi zależy |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wolne pozostają peeling i mgiełka, więc jeśli nadal byłabyś zainteresowana wymianą, to daj znać ![]() Pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, podoba mi się u Ciebie 18.Trio Cieni Daydream Oriflame Sweet Dream(beżowy,brązowy,turk usowy),kilka razy maźnięte i 16.Cień do powiek w pyłku Giordani Gold Oriflame Opal uzyty może ze 3 razy(fabrycznie nie jest wypełniony do końca tylko d ojakiejś połowy). Nie dobrałabyś sobie jeszcze czegoś ode mnie?
![]() A, i najważniejsze. Jutro popołudniu wylatuję z Polski i wracam 15 sierpnia. Wtedy dopiero mogłybyśmy wysłać do siebie paczki. Kosmetyki są jeszcze długo długo ważne, więc mam nadzieję, że to nie będzie stanowić dla Ciebie problemu
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się jeszcze: - Celine Dion Parfums, Pearlized Shower Cream nowy - Avon, Arabian Glow, Lakier do paznokci, odcień Turkish Delight (zostało 90%) - Avon, Glazewear Extreme Gloss błyszczyk: Clear i Sand Shine, użyte dwukrotnie |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie parę rzeczy u Ciebie...znajdziesz coś?była dokładka
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
- Oriflame, French Manicure, Ivory (użyty dwukrotnie)
- Avon, Arabian Glow, Lakier do paznokci, odcień Turkish Delight (zostało 90%) - Avon, Nail Experts, Strong Results, olejek wzmacniający do paznokci (zostało 50%) - Oriflame, Fine Liner, wysuwana konturówka do oczu, Chocolate Brown (użyta raz na ręce dla sprawdzenia koloru) interesowaloby mnie to a takze balsam ujedrniajacy z avonu sss zajrzyj do mnei moze ci sie cos spodoba i odpisz w moim watku
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegóły dogadamy już po Twoim powrocie. Odezwij się jak już się rozpakujesz i wyśpisz po podróży ![]() Cytat:
Wtedy najchętniej z 'cieniem Maybeline expertwear mono kolor cosmic black' o ile oczywiscie znalazlabys u mnie kosmetyki o zblizonej wartosci ![]() Poniewaz dzis juz wyjezdzam, bede w stanie dopiero odpowiedziec po powrocie - 15 sierpnia. Dlatego prosze sie nie niepokoic moim milczeniem ![]() Pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Na cienie w pyłku mam chętną z bardzo interesującą mnie glinką więc może pasowałaby Ci następująca wymiana:
18.Trio Cieni Daydream Oriflame Sweet Dream(beżowy,brązowy,turk usowy),kilka razy maźnięte za Celine Dion Parfums, Pearlized Shower Cream nowy i peeling ?Byłoby ok? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
wyczytałam, że poszukujesz Kapuścińskiego
Mam na wymianę Autoportret reportera. Kraków 2003. Stan bardzo dobry, książka czytana 3 razy. Okladka nieuszkodzona, ksiązka bez podkreśleń. Kosztowała 29 złotych. Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć, aczkolwiek książka wygląda jak nowa-zapewniam Jestem pierwszym i jedynym właścicielem.u Ciebie zainteresowały mnie, ale nie wiem czy jestes zainteresowana i czy są aktualne: Italian Beauty, Cinema Maquillage, cień sypki nr 18 - miedź nowy Avon, Glazewear Extreme Gloss błyszczyk: Sand Shine Avon, Glazewear Metallic błyszczyk: Rose Beam
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Ano, mogłabyś wstawić zdjęcie kosmetyku Celine Dion, chcialabym zobaczyc
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

To bym chętnie przygarneła