|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Potyczki Jerre'go Springera"
Cytat:
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponieważ Zone Club mam od paru dni (i na parę dni) to widziałam to dwa razy - nie do końca, bo nie strzymałam. Spodziewałam sie czegos w rodzaju "rozmów w toku" a tu taka żenada. Po prostu żałosne
Nigdy więcej .... |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
w każdym odcinku jest ten sam scenariusz i padają te same hasła:
"skopię ci tyłek" "ja płacę rachunki" "bo tak naprawdę to jestem innej płci niż myślisz" "wracasz ze mną do domu" "od 2 miesięcy cię zdradzam" "znam go?" rozwaliło mnie kiedyś, jak babka przyznała się, że jest facetem, a jej facet powiedział, że to niemożliwe, bo sex uprawiają! albo na święto dziękczynienia miało być miło i rodzinnie, ale goście zaczeli się obrzucać jedzeniem... realizatorzy byli przygotowani, bo była rozłożona plastikowa mata pod stołami ![]() moją ulubioną postacią jest Steve, boski, łysy, duży ochroniarz ![]() wydaje mi się, że to pic i fotomontaż
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten program jest cały czas taki sam. W każdym odcinku jest podobnie, ale i tak go lubię. Czasami się zastanawiam ile trzeba zapłacić, by ludzie robili z siebie takich głupków...
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie podoba zawsze sakramentalne zdanie:
musze Ci cos waznego powiedziec po czym: a) zdradzam Cie b) z Twoim przyjacielem c) który jest gejem d) a ja nie jestem kobieta e) ale Cie kocham widzialam pare razy zawsze sie leja niemilosiernie żalosny, amerykanski program. ale czasem amasochistycznie fajnie sie oglada
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądałam kiedyś kilka razy dla śmiechu. Najlepszy był odcinek z Elvisem (facet chyba stał na ulicy przebrany z Elvisa Presleya, zarabiał ale przychodząc do domu dalej nim był, ogólnie odbiło mu na punkcie Elvisa i nawet spał w tym przebraniu !a jego żona miała tego dość i chciała odejść) To był najzabawniejszy odcinek jaki widziałam, reszta była nudna bo ile można się śmiać z takich rzeczy. Oni tam przechodzą samych siebie !
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
"najlepsza jest publiczność -mało kto nie ma problemu z wagą
"I wszyscy krzyczą "Jerry Jerry Jerry" I pytania od publiczności - czasami ktoś też się idzie pobić Ci ochroniarze czasami też się z tego leją !!! |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ten program mnie rozbraja
.Najlepsze jest to,że chudziutcy faceci mają grube baby .Ale Jerry jest strasznie inteligentym facetem
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=-Finezja-]"najlepsza jest publiczność -mało kto nie ma problemu z wagą
"I wszyscy krzyczą "Jerry Jerry Jerry" quote] Mi sie bardziej podoba jak ludzie krzyczą "Steve,Steve"
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, to ja chyba naiwna jestem
kiedyś przeszło mi przez myśl, że to jest wyreżyserowane, ale szybko oddaliłam od siebie tą myśl, przecież łzy, gwałtowne reakcje, złamany głos, rozbiegane oczy niektórych-to nie może być chyba podrobione?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
"potyczki" widziałam raz czy dwa - typowy program dla typowej amerykańskiej rodziny. Kompletna beznadzieja
Podobnie jak cały ten chłam telewizyjny masowo napływający do nas z Ameryki... Myślę jednak ze to co jest prezentowane na Clube - to pikuś w porównianiu do "programów rozrywkowych" w MTV. Tam to dopiero mamy cały wachlarz amerykańskiej rozrywki: odpicują ci byke i dzięki temu będziesz miała szczęśliwe życie, przeszukają pokój i w ten sposób najdziesz sobie extra faceta, zrobią ci impreze na której będziesz super gwiazdą i divą i wszyscy w szkole będą chcieli cię znać i jeszcze masa innych mózgoje*ów Żałosne.
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Aga zgadzam sie z Twoją opinią o MTV.Najgorszymi programami bez wątpienia są:
* My Super Sweet 16 (dzieciaki są beznadziejne,założe sie że MTV opłaca im te "biby") * Fabolous Life of... i Cribs (ludzie na świecie głodują,a jakieś pseudo "gwiazdki" pokazują jak mieszkają... )A Jerrego lubie czasami sobie pooglądać - dla poprawy humoru .
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Potyczki Jerr'ego Springera
Podejrzewam,ze wielu z was oglądało "The Jerry Springer Show" .
Aktualnie emitowane na Zone Club Śmieszne , głupie czy oburzające?
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-02-13 o 19:53 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potyczki Jerr'ego Springera
Glupie na maksa.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Byl juz taki watek
![]() Apropos programu to dla mnie porazka totalna. Nawet nie chce mi sie go komentowac. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zastanawia, czy osoby występujące w tym programie są prawdziwe, czy to tylko aktorzy? Kiedyś gdzieś w internecie przeczytałam opinię, że problemy tam poruszane sa wymyslane właśnie przez osoby które grają- podobno wystarczy wymysleć głupią, szokującą, zawiłą historię, zgłoscić się do programu i wzamian za to ma się zapewniony ekskluzywny hotel, transport i oczywiscie odpowiednią opłatę. Jestem ciekawa, czy to prawda...jak myslicie?
|
|
|
|
|
#48 |
|
na drugie mam Irena
|
okropnie głupie wszystko sztuczne i wyreżyserowane
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że jak sie rozbiorą to dostają za to kasę
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie też strasznie głupie...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Żenujące, czego ludzie nie zrobią dla kasy
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
hahaha ja to dawno temu oglądałam jak leciało chyba na tv4 ale mogę coś pomylić. Ale to jest głupie!!! Pamietam jak goścmi byly pary ktore sie zdradzaly i oczywiscie żeby podkrecic atmosfere zapraszali te 3 osobe. Chwila rozmowy, w ktorej lecialy praktycznie same przekleństwa, bo ciągle bylo tylko 'piiiiiii' w telewizorze a potem ktoś na kogoś ruszal z piesciami albo z krzeslem i wtedy ochrona na scene wkraczala, a publicznosc szaleje
widzialam tez odcinek z fanami KKK w charakterystycznych strojach.. Generlanie program ten bazuje na najnizszych instynktach.
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
wyreżyserowane.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Tragedia.. Jerry to taki kozak, a jak jest zadyma to ucieka w publikę
W sumie można by urozmaicić nasze "rozmowy w toku" o coś takiego. Drzyzga by podpuszczała, a tłum poklaskiwał i krzyczał "Ewa, Ewa, Ewa!"
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zmieniliby nazwę na "Potyczki Ewy Drzyzgi"
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
tylko sie tam osmieszają..... nie wiem co ludzie w tym widza ze ogladaja. Widzialam pare odcinkow i bylam zdegustowana.
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha
Dokładnie
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Btw. słyszałam od kogoś, że u nas do "Rozmów w toku" też są wynajmywani ludzie, którzy opowiadają swoje "historie"... znajomy koleżanki występował dwa razy, z tymi śmiesznymi charakteryzacjami i przebierankami,
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Ten program jest cały czas taki sam. W każdym odcinku jest podobnie, ale i tak go lubię.

kiedyś przeszło mi przez myśl, że to jest wyreżyserowane, ale szybko oddaliłam od siebie tą myśl, przecież łzy, gwałtowne reakcje, złamany głos, rozbiegane oczy niektórych-to nie może być chyba podrobione?

)

05.06.2015