![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjny wątek MAD :) wszystkie półki
Czesc
![]() Na wymiane mam wode Sephory Jaśmin 50ml nie używane szczególy i fotka w wątku ->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133118 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dior, 2 colours 655 diorchic - pod warunkiem, że uda mi się skontaktować z siostrą i cofnąć zamówienie, bo ma mi kupić na wolnocłówce Bielenda peeling morski do ciała 150 ml, Raz uzyty - czy on jest gruboziarnisty? cień ArtDeco - jaki ma kolor ? brąz czy bardziej w pomarańcz ? czy A-Derma też masz, czy tylko na foto jest przez pomyłkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mad, lubisz My Queen? Kupilam w zeszlym miesiacu , pod wplywem impulsu, ale to jednak nie MOJ zapach. Moge sie tez pozbyc Dune Sun, bo zdecydowanie wole samo dune ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Madlin a na co mogłabys ze mną wymienic tonik Effaclar? da rade na cos z tych rzeczy ktore wymieniłam?
Najbardziej zależało by mi na Dermedic CelluEND - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mam Gucci-EDP
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Spook, zapachy chcę wymienić na inne, poza tym nawet cenowo nie bardzo się te dwie rzeczy maja do siebie
![]() Mariola13 uwielbiam Gucci EDP, ale sama mam dwa flakoniki i muszę się poważnie zastanowić, czy trzeci mi jest niezbędny ![]() mskladaczek ![]() ![]() orbitkaa niestety nic dla siebie nie znalazłam, interesujące mnie rzeczy maja nowych właścicieli Nikita niestety wszystkie rzeczy, które CI się podobaja są droższe od toniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiek, nic nie znalazłam, wydawało mi się, że odpisałam, ale w biegu mogłam pominąć, sorry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dermedic LipidioEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic LipidioEND - ubytek jakieś 10 % Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Dermedic CelluEND - ubytek jakieś 10%
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Czy znalazłabyś coś za któryś krem pod oczy:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hreadid=116836 Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać, ważny do końca tego roku. Norel - linia profesjonalna Antystres - emulsja pod oczy i na powieki, niestety nie służy mi, wolę żel, pojemność 30 ml, ubytek ok. 10-15 %, ważna do końca 2007 roku. Do zabiegów pod oczy i na powieki dla cer szczególnie młodych, łatwo reagujących na stres dnia codziennego, działa profilaktycznie, utrzymuje jędrność i elastyczność skóry, zapobiega przedwczesnym objawom starzenia. Likwiduje zmęczenie i obrzęki, rozświetla skórę wokół oczu i zapobiega podraznieniom. Polecana dla osób pracujących przy komputerzem korzystających z solariów. krem pod oczy Mary Kay Timewise - przeciwzmarszczkowy, do wszystkich rodzajów skóry, opakowanie 18 g, została połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Korektora Biotherm być może nie będzie,pózniej będę wiedzieć,czy tylko on Ciebie zainteresował?Mnie interesuje Angel Violette.Jaki jeste ten zastępczy atomizer?Z zapachów,które szukasz mam Kenzo słoń,Max Mara,ale to 100 i 90 ml,nawet nie miałabym w co ewentualnie odpsikać
![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Mad to prosze daj znać jak jesteś zainteresowana metorytami ... bo ja jestem bardzo chętna ... mam też pędzel do pudru sephory (ale był cały jeden raz użyty)
pozdrawiam iwona
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20 % z 400 ml.
Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, dosłownie na wypróbowanie znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Mcherub niestety nic.
Imbruglia czy ten filtr się dobrze wchłania ? nie zostawia białej warstwy na skórze ? onka napisałam PW. Aneta: tylko korektor, bo własnie szukam czegoś nowego ![]() kaczina u Ciebie wpadł mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a co z nami ????
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Mariola, na Dermedica mam wiele chętnych osób, wybiorę najkorzystniejsza ofertę, na razie jeszcze nie wiem, bo czekam na odpowiedź wizażanek - jak tylko się do mnie odezwą, dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ok.
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
cześć, interesuje mnie Pamplelune, mam Purritin na noc (z tego co pamiętam to 3/4), cienie Art Deco nr 69 (jasny, przejrzysty niebieski jak niebo) i brązowe z delikatnymi robinkami
niestety wyjezdzam dzis wieczorem na 2 miesiace, no ale zapytac nie zawadzi ![]() poza tym mam nowe 300ml mleczka do ciala Karite jakbys chciala za to zamienic Pamplelune to daj znac aha i jeszcze mam absorbentki J&J ALE NIE PAMIETAM ILE, bo sa trudne do policzenie, strzelam ze 20 ![]() akurat Pampli szukam, wiec bylabym very Happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny
płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml znajdziesz cos? ![]()
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Mad, zainteresowały mnie:
cień GOSH w odcieniu Gold DUst - skrzący srebrno-biały , uzyty kilka razy do zaakcentowania, ubytek niezauwazalny Norel - linia profesjonalna Antystres - emulsja pod oczy i na powieki, niestety nie służy mi, wolę żel, pojemność 30 ml, ubytek ok. 10-15 %, ważna do końca 2007 roku. Do zabiegów pod oczy i na powieki dla cer szczególnie młodych, łatwo reagujących na stres dnia codziennego, działa profilaktycznie, utrzymuje jędrność i elastyczność skóry, zapobiega przedwczesnym objawom starzenia. Likwiduje zmęczenie i obrzęki, rozświetla skórę wokół oczu i zapobiega podraznieniom. Polecana dla osób pracujących przy komputerzem korzystających z solariów. MATRIX amplify root lifter - płyn odbijający włosy u nasady, pojemność 250 ml, ubytek ok. 35 % Czy to może być, za tą biżuterię, którą chciałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Aneta, dzięki za info
![]() aniielica Matrix jest w rezerwacji, do jutra powinnam wiedzieć, czy będzie wolny, czy nie, poczekajmy prosze z wymianą, wstepnie mi odpowiada, a na PW wysłałam jeszcze kilka pytań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.