|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
Mad, nie wiem, oderwałam nalepkę z numerem, coś mi się przypomina że to 01
ale głowy nie dam Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:13 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
Cytat:
Może wolna będzie ta maseczka Mam jeszcze pytanie odnośnie cieni YSL: czy one są bardzo błyszczące? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
Podaje link do puderku
http://www.sklep.matis.pl/product_info.php?cPath=79 _85&products_id=273 http://matis.pl/glowna/product/tent/tent2.html |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
Kenzo, powiedz mi jeszcze jaki to jest właściwie odcień, bardziej w róż, beż czy żółć ? może uda mi się przed wyjazdem sprawdzić w perfumerii, cos mi majaczy że mają Matis u nas w Exclusive
![]() Dusiu muszę sprawdzić jeszcze raz w perfumerii, bo tych jasniejszych odcieni sa chyba 3 w palecie, a ja już nie kojarzę W YSL błyszczący jest jasny róż, bo ma zadanie rozświetlające, zieleń jest bardziej satynowa, nie iskrzy się, zresztą niedługo dołączę fotki |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Najlepiej byloby gdybys sobie sprawdzila
ja moge tylko powiedziec ze jest to naprawde bardzo jasny puderek- typowo dla bladolicych kolorek zblizony do tego z paletki ktory podalam w linku - tylko na moim monitorze wpada w jasniutki roz - a w rzeczywistosci nie
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znalazłam w necie fotkę tych cieni i byłam pewna, że jednym z kolorów jest jasny brąz - przynajmniej tak to wyglądało na kompie pracowym. Teraz widzę, że to faktycznie zieleń. Zielone cienie - nie dla mnie, niestety Czy, jeśli neonka zwolniłaby rezerwację maseczki Guerlain'a, dawać Ci znać? Czy też jednak nie chcesz wchodzić w wymienianie samego ZeroFrizz? Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-11 o 17:14 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, na razie zawieszam watek, jutro rano wyjeżdżam i nie wiem jeszcze dokładnie, kiedy wrócę, jednak wszystko trzymam i gdyby ktos był zainteresowany prosze śmiało się wpisywać lub zostawiac PW, jeszcze dzisiaj odpowiadam do wieczora na wszystkie propozycje
![]() dusiu obejrząłam dzisiaj cień i to jest rzeczywiście jedynka i tak średnio wyglądała na oku, choc na skórze dłoni rewelacja - za to mam pytanie o ten ciemniejszy cień, widziałam taki - chyba piątka, gdzie podstawa była złota, a z wierzchu różowe plamki, zy to jest ten Twój ? bo ze zdjęcia nie wiem, czy to złoto nakrapiane różem czy odwrotnie, jeśli złoto, o ten bym chciała |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,podobają mi się u Ciebie kilka rzeczy.Poszukuję jasnych cieni do makijażu ślubnego (mam malować przyszłą bratową na jej ślub) ,który jest za kilka dni.Właśnie takie cienie byłyby idealne,które masz u siebie w wątku
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155130178 te podwójne diora http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1155130312 i te. Zajrzyj do mnie może wybrałabyś coś za któryś cien? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136732 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Błyszczyk do ust ESTEE LAUDER kolor pomiędzy brązem,a wiśnią, bardzo długo utrzymuje się na ustach (można jeść, pić ,a kolor pozostaje nie naruszony przez wiele godzin jaka jest jego nazwa i numer/nazwa odcienia ? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Madlaine, widziałabyś coś u mnie?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, zarezerwuj mi proszę tą Nirmalę (oj kusi mnie ona
) Jak wrócisz to daj znać i może wynajdziemy coś na wymiankę...Tymczasem pozdrawiam cieplutko, baw sie dobrze i ucałuj Lencje ode mnie i Andrzeja Ja mam nadzieję, że też już będę z Alą
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
AA kakaowe masło
i może jeszcze błotko Apisu I jeszcze kilka kosmetykow do pielegnacji włosów.. znalazłabys cos u mnie?
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
który ma się trzymać całą noc.A teraz wiem,że może być cieniem i pomadkąEstee Lauder Go Wink Liquid Eyeshadow Ombera a paupieres fluide. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9475 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinko miałam Go WInk, zuzyłam 2 opakowania i juz mi się niestety znudziły te cienie, chociaż brąz jest tam przesliczny
![]() Kenzo niestety nie dałam rady obejrzeć, jutro tez nie będzie jak, bo wszystko pozamykane, w środę obiecuję zajrzeć i sprawdzić czy mają ten puder - dam znać na pewno Dorotko, naskrobie PW Lencja jest Twoim Andrzejem zauroczona po prostu ![]() carrot u CIebie znalazłam: L’oreal Proffesionel Paris Tecni.art. volume lift. Profesjonalna pianka dodająca włosom objętość. Nowa, nieużywana. Data ważności: 12.08 tylko mam pytanie, czy to jest ta do całych włosów, czy tylko odbijająca u nasady ??? |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Olay hydro-żel intensywnie nailżający, 50 ml, użyty ok. 5 razy
poczwórna kasetka GWP cieni Clinique, raz maźnięta, odcienie widoczne na foto, w komplecie 2 aplikatory puder rozświetlający Satin de Chanel hej znajdziesz cos u mnie ?
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131355 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
madzious - nic, bo ciuchów sama mam za dużo
![]() Rena - niestety nic carrot i dusiu przypominam się z moimi pytaniami
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Intersuje mnie angel violette w zastepczym atomizerze. Moge zaoferowac 6ml escada magnetism, 6ml fendi celebration, 6ml NU YSL, 4-5 ml addict2 diora... |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za : Norel - linia profesjonalna Antystres - emulsja pod oczy i na powieki, i perfumy Mexx oraz Angel ?? BUziaczki, odpisz u mnie
moze cos z ciuszków ??
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciągle zapominam sprawdzić Ale prawie na pewno to jest ta odbijająca włosy u nasady. To ok, czy nie bardzo?
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
carrot miałam odbijajacą i moje włosy jej nie lubią
![]() dorkaa nic nie widze dla siebie Dorota-Coco nie lubie tych zapachów |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
szkoda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
vilandro, przepraszam najmocniej, po rpostu zapomniałam, Lencja mi się znowu pochorowała i jakoś mi wszystko umyka
![]() u Ciebie nadal bardzo interesuje mnie puder Clinique, poza tym kusi mnie Kanebo do twarzy, ale nie miałam nawet czasu poczytać w sieci - powód jak wyżej, obiecuje dzisiaj wieczorem do tego siąść i dać Ci odpowiedź |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

) Jak wrócisz to daj znać i może wynajdziemy coś na wymiankę...
który ma się trzymać całą noc.A teraz wiem,że może być cieniem i pomadką