Miłość mojego życia sie żeni...nie ze mna:( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-18, 16:22   #31
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Miłość mojego życia sie żeni...nie ze mna:(

Ja bym nie poszła, nie wytrzymałabym.Wydaje mi się, że ten chłopak nie kocha tej kobiety...Szkoda, że nie wiedziałaś o tej sytuacji wcześniej.Ale co było to minęło.Nie myśl o nim lecz myśl o tym, że w życiu spotkasz kogoś kto nie będzie ukrywał uczuia do Ciebie i będzie wszystko ok
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 16:32   #32
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Może teraz napiszę coś banalnego, ale życie pisze różne historie i nie zawsze mamy wpłych w stu procentach na to, co się dzieje... wiesz, ja jednak uważam, że istnieje prawdziwe przeznaczenie.... i jeżeli właśnie ON miał by być tym jedynym, to na pewno by teraz nie żenił się z inną.... Przecież gdyby mu na prawdą na Tobie zależalo.... próbował by się z Tobą skontaktować, a nie wierzył w plotki i nie trzymał ukradkiem Twoich zdjęć w komputerze... muślę, że go troszkę idealizujesz....
Życie jest piękne... uwierz w to, a wtedy zobaczysz, że obok, niedaleko jest ktoś kto pokocha Ciebie i Ty go naprawdę pokochasz....
Głowa do góry
A jeżeli chodzi o ślub, to nie poszła bym....
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-20, 11:24   #33
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

naprawde bardzo wam wszystkim dziekuje, chcialabym podziekowac kazdej z was z osobna ale tak sie nie da wiec dziekuje wszystkim.niby nic sie w mojej sytuacji nie zmienilo, (slub juz niedlugo a ja baaardzo zakochana ) ale dzieki wam jest troche lepiej bo mnie wysluchałyscie, pocieszylyscie i troche sprowadzilyscie na ziemie.teraz juz wiem ze co ma byc to bedzie jeszcze wiele przede mna, chociaz zupelnie nie mam pojecia co ale mam nadzieje ze jakos mi sie to wszystko pouklada i w koncu przestane plakac.
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 17:19   #34
aga24zuzia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka k Pokaż wiadomość
nie przejmuj sie. moj sie już dawno ożenił i nwet dziecko ma.ale i tak nie daje za wygraną.
heh jaja sobie chyba robisz?!!!!
pomóż mi.
aga24zuzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 17:29   #35
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Pokaż wiadomość
heh jaja sobie chyba robisz?!!!!
Watek sprzed 3 lat...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 17:48   #36
Ćwirka
ćwir ćwir

BTW- Klaustrofobio- jak się to wszystko potoczyło?
Stary 2009-05-28, 18:22   #37
Mirianka
Zakorzenienie

Klaustrofobio daj znać jak u Ciebie

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 18:31   #38
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

ojej a kto to moj watek stary odkopal
kurcze bo jutro mam ciezki egzamin i tylko na chwilke wpadlam na wizaz a w sumie, zeby wam odpowiedziec musialabym sie rozpisać w weekend chetnie napiszę jak to sie potoczylo
powiem tylko tyle, ze jak teraz to czytam....szok, ciagle pamietam moj ból i przekonanie o tym, ze oto konczy sie moj swiat i juz nigdy sie nie zakocham mloda bylam... troche sie namieszalo, troche pozmienialo, nawet zdązylam sie w miedzyczasie zakochac (albo trafniej zauroczyc) generalnie wiele sie dzialo,ale nie, razem nie jesteśmy ale jego malzenstwo zmierza ku rozpadowi:/ tylko ja juz teraz na to troche inaczej patrze.

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 18:50   #39
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
kurcze bo jutro mam ciezki egzamin i tylko na chwilke wpadlam na wizaz a w sumie, zeby wam odpowiedziec musialabym sie rozpisać w weekend chetnie napiszę jak to sie potoczylo
powiem tylko tyle, ze jak teraz to czytam....szok, ciagle pamietam moj ból i przekonanie o tym, ze oto konczy sie moj swiat i juz nigdy sie nie zakocham mloda bylam... troche sie namieszalo, troche pozmienialo, nawet zdązylam sie w miedzyczasie zakochac (albo trafniej zauroczyc) generalnie wiele sie dzialo,ale nie, razem nie jesteśmy ale jego malzenstwo zmierza ku rozpadowi:/ tylko ja juz teraz na to troche inaczej patrze.
No to czekamy na relację w weekend
Stary 2013-02-05, 23:43   #40
Natja1
Przyczajenie

Troszke uaktualnie wpis mam ten sam problem co zaczynajaca wontek hm możne zacznę od początku, mój pierwszy chłopak a zarazem przyjaciel i osoba która jest w moim życiu od hmmm 10 lat osoba która zawsze była powodem kłótni w moich związkach, to naiwne ale pomimo tego ze każdy z nas układał sobie życie z kimś innym i to dlatego ze dzieliła nas odległość tzn takie było pierwsze założenie nie jesteśmy razem bo dzieli nas odległość z czasem gdy zaczęłam pracować dobrze zarabiać jeździłam do niego i tak oto stawałam sie ta drugą która nie widziała tzn nie przyjmowała do wiadomości ze robi cos złego zawsze miałam nadzieje ze skoro to tyle trwa tyle lat, będziemy kiedyś razem ze los sprawi ze staniemy razem na ślubnym kobiercu.... A teraz za 2 miesiące on bierze ślub z kobieta którą okłamywał cały czas a w tym okłamywaniu pomagałam mu ja... dzis ja zaczęłam mieć wyrzuty sumienia i dzis ja chodze z konta w kat z lampka wina i płacze czasami zastanawiając sie czy powinnam samej zainteresowanej o wszystkim powiedzieć... a moze życzyć szcescia..... bo zapomnieć nie potrafię....
Natja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 07:15   #41
Sarrai
Wtajemniczenie

Na miejscu tej narzeczonej chciałabym zdecydowanie wiedzieć, że mój przyszły małżonek mnie oszukiwał. Wiadomo,to szok będzie dla niej, ale to chyba lepsze, niż życie w kłamstwie i potem kolejne i kolejne kłamstwa męża. On cię pewnie znienawidzi, a ona tez może nie uwierzyć tobie, ale to juz będzie jej problem.
Ja bym powiedziala, ale nie liczyłabym zebym byla po tym z tym chłopakiem.
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 11:07   #42
Chceijuz
Raczkowanie

Jejku mam nadzieje ze nigdy nie będę w takiej sytuacji, to jest straszne, jak ludzie potrafią okłamywać swoje drugie połówki... Na miejscu tej dziewczyny wolałabym dowiedzieć się o tym przed ślubem..
Stary 2013-02-07, 20:24   #43
Natja1
Przyczajenie

Hm wiem ze mnie znienawidzi, moja przyjaciółka powiedziała żebym dała im święty spokój bo jego narzeczona jak jest taka ślepa ze przez 2 lata nic nie zauważyła to jej problem. hm tylko ze zauważyła miała 2 razy styczność z naszymi sms-sami ale on sie dobrze wybronił obrócił kotka ogonem. Chciała bym móc o nim zapomnieć wczoraj znow pisał żebym przyjechała na kawę... ta na kawe szkoda ze o tej "kawie" nie wie nic jego narzeczona. A na wesele zaproszona tez nie bede chociaż uważa mnie za przyjaciółkę.... Czemu on jest tak dziwny... Powiem wam że wolała bym aby mi powiedział ze już nie chce ze mną kontaktów bo Kocha swoją narzeczoną ale ja nigdy od niego tego nie usłyszałam zabawne nawet 2 miesiące przed zaręczynami mówił ze jej nie Kocha.... Zal mi jej ale nie mam odwagi jej tego powiedzieć...
Boli jeszcze to ze ze za te wszystkie lata kłamstw to ja odpowiadam i przy mnie nie ma kochającego mężczyzny a on ma wszytko czego tylko by chciał....
Natja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 00:08   #44
delirious
Raczkowanie

Ja bym powiedziała tej dziewczynie. Jak ją zdradza przed ślubem na bank będzie ją zdradzał dalej. Sama na jej miejscu chciałabym wiedzieć, im szybciej tym lepiej. Potem ślub...rozwód... A sama odetnij się od tego kolesia. Nie będziecie razem koniec kropka, a ty coś do niego czujes. Nie narażaj się na ból, tylko skończ z nim i zacznij żyć swoim życiem
delirious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-22, 21:40   #45
kontento
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
no i jak to wszystko się potoczylo? Miala być odpowiedź w weekend a już 6 lat minelo.

1. Ja bym wówczas zaryzykowal i skontaktowal się z nim skoro żenil się z przymusu.
2. Przypuszczalem że to ich malżeństwo może nie przetrwać i wedlug schematu powinno się rozpaść.
3. Mam wrażenie że niektore historie w internecie (nie chodzi mi konretnie o tą) są wyssane z palca by byla tylko poczytalność.
kontento jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-22, 22:06   #46
LuckyJane
Rozeznanie

stary wątek
LuckyJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości