|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana perfumek :)
Cytat:
Ale sierotka ze mnie faktycznie nie zalaczylam zdjecia......tylko tyle,ze torebka jest nowa i nieuzywana a wartosc jej jest duzo wieksza niz kosmetykow,ktore interesuja mnie u Ciebie.Nic poza nia nie znalazlas?
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ivistin i bylabym nim zainteresowana...a tak do tej torwbki wracajac( upierdlwa jestem co ) to czy moglabys dac zdjecie, moze mialabym cos jeszcze dla ciebie...mam duzo probek perfumek np. ale kremem jak najbardziej jestem zainteresowana...buziaczk i
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle,ze co do Iwostinu mozemy sie dogadac ![]() i jeszcze jedno-cien Avonu to ten swietlisty?
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dran chcial urlopu hihi...obejrzalam twoje watki i niestety nic nie znalazlam..bo to co mi sie podoba stanowczo za male jest buuu...ale dzieki za zainteresowanie.pozdrawia m i buziaczki ![]()
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a torebusie zaraz zobacze
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajjna ..a tak przy okazji jaka jest pojemnosc kremiku?pozdrawiam i ide robic zdjecia
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
juz wiem co to za torebka
fajjna ..a tak przy okazji jaka jest pojemnosc kremiku?pozdrawiam i ide robic zdjecia
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem ma standardowa pojemnosc w przypadku Iwostinu 75mlZanim zrobisz fotke powiedz mi czy ten cien to ta nowa Avonowa seria?tzn.Swietlisty cien do powiek Avon Color w kolorze Diamond Dust?tubeczka zakonczona pedzelkiem
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem o ktory ci chodzi, ten moj jest z serii beyond, wyglada jak blyszczyk do ust z aplikatorem, tyle ze jest bialy satynowy , nie blyszczacy
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Czy Ty masz moze swoje Cerruti takie samo jak na tej aukcji na Allegro
http://www.allegro.pl/item122019739_...l_tester_.html |
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie, tyle ze to moje to nie jest tesrter, i mialo wiadomo inne pudeleczko dzisiaj wysylam ci zapach ....jesli jeszcze chcesz jestem zagoniona bo mam remonty i nie wiem w co wsadzic rece
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pali ,nie spiesz sie jak bedziesz mila czas to spokojnie sobie wyslesz ,niestety twojego zapachu nie da sie sprawdzic bo seria limitowana |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
przy tych remontach znalazlam jeszcze pare rzeczy do oddania
![]() 1.ochronny krem do rak Garniera - ponad polowa 2. maseczka na rozdwojone konce Garniera - ponad polowa ( taka mala zielona kulka z dozownikiem) 3. pianka do myzia twarzy Avon PurePore-Fection - 3/4 zostalo 4. wzmacniajaca odzywka do rzes AA - uzyta dwa razy 5. maseczka do włosow ciemnych wax -zostalo 3/4 z najwiekszego opakowania 6. jedwab do wlosów biosilk14 ml i kilka probek zapachow -- burbery touch for women - zostalo na pare psikniec --bruno banani women --percive for men - polowa probeczki --very valentino meski - polowa probeczki --mont blanc femme indyviduelle - 3/4 probeczki --chanel chance - 3/4 probeczki |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie w watku kosmetycznym
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Napisalam ci moj adres do wymiany Cerruti na priva,niestety zdjecie wody nie chce sie zaladowac,jakis blad mam w katalogu ,jakbys mi podala do sie siebie email to je wysle
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2006-09-03 o 12:18 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Co bys chciała za:
- manhattan braz z roswietlaczem - żel Garniera w tym okrągłym pudełeczku
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

HEXANKO juz ogladnelam co masz u siebie i bylabym bardzo zainteresowana kremem ivostin ...i chcialabym zobaczyc torebke, ale niestety nie mam pojecia gdzie jest jej zdjecie i co to znaczy post#4
faktycznie nie zalaczylam zdjecia......