![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: aktualizacja KRAMIKu Irlandii :) zapraszam!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Niestety za kosmetyki nie wymieniam tak dobrych i nowych ubran, moze masz cos do zaoferowania z dodatkow typu torebki, kolczyki, paski, bolerka, korale, ...albo pudry dobrej firmy, podklady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
hej
![]() u Ciebie podoba mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1156162948 chętnie zobaczyłabym też foto: 37. Bluzka na szyję, czarna z motylami i srebrną aplikacją, rozm. s/m (zdjęcia dla zainteresowanych) tuba ma długość 28cm naciąga się do ok 45 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
bluzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Irlandio, u ciebie podoba mi się
1. Róż PRIVI VELVET, nr. 101, nawilża, zawiera filtry UV, daje matowe wykończenie, ma niewielkie wgłębienie więc myślę ,że zostało ok.80%? niestety nie mój kolor.. Cień do powiek Lovely Duo WIBO z rozświetlaczem, nr.11 brąz + jasny, beżowo - kremowy rozś. zostało jakieś 85% + 70% jak nie więcej Co byś chciała za te rzeczy droga irlandio, cudny nick ;-)
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odp. u Ciebie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
wklejam zdjęcia w tubie (przepraszam za jakość, ale są one zrobione z kamerki internetowej, nie mam innej możliwości
![]() mi podobają się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1156162948 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1156163087 i 2. Cień APC nr. 8 (opalizujący turkus), zostało ok.90% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
ok, nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
to jak ?
mój paseczek za co to było ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
za balsam + błyszczyk AA
![]() i musisz sobie jeszcze coś dobrać ![]() a ja liczę z Twojej strony jeszcze na pierścionek plastikowy w paski. ** aha, jak możesz to wklej fotkę paska na Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
mnie interesują te rzeczy
![]() 12. Odżywka wzmacniająca do włosów przetłuszczających się ze skłonnością do wypadania „Rzepa” JOANNA, zostało 30% 18. Odświeżający Body Spray Kwiat Limonki i Werbena AVON, zostało ponad 80% 41. Książeczka z makijażami ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1156163388
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1156160892 ten po prawej i błyszczyk ? hmm ? za pasek i pierscionek ? pasuje ? ![]() odp u mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
18. Odświeżający Body Spray Kwiat Limonki i Werbena AVON, zostało ponad 80%
masz też ? ![]() boosz sliczny jest ![]() ![]() to juz nie wiem... wybieraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Irlandio propozycja mi się podoba, z tym, że teraz dopiero się zorientowałam, że popełniłam błąd, tego żelu do mycia twarzy zostało ok. 40%, ale mogę Ci jeszcze dorzucić (patrząc na to, że szukasz Nivea Visage Young) końcówkę żel-kremu Nivea Visage Young Control-it, to jest ok 20ml, albo jeżeli Ci nie będzie pasować, to możemy zrobić jeszcze inaczej.
Zamiast żelu do mycia twarzy mogę na wymiankę dać Ci Mleczko do demakijażu Nivea Visage Young, które jest prawie całe, tzn. ok.85-90% i gratis dorzucić ten krem. Jak Ci się podoba taka propozycja? ![]() Jestem wyposażona w całą serię NVY ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Nio, to... to mnie interesuje:
8. Tusz do rzęs Maybelline Volume Express Curved Brush, kolor black, 10ml., zostało ok.30%, jest nadal mokry, napisy się troszkę starły,do większej wymianki mogę dodać jako gratis 12. Odżywka wzmacniająca do włosów przetłuszczających się ze skłonnością do wypadania „Rzepa” JOANNA, zostało 30% 14. Brązująco - rozświetlający balsam do ciała z linii SSS AVON Satin Glow czyt. Satynowy Połysk, 250 ml., nowy 20. Perfecta Cera Naczynkowa DAX COSMETICS, krem uszczelniający naczynia krwionośne, do cery suchej i normalnej, 2ml. 41. Książeczka z makijażami czekam na odp ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.