|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Witaj Basiu,
interesuje mnie Diroseal, zajrzyj proszę do mojego wątku. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Cytat:
tyle, że pewnie taka wymianka nie byłaby dla Ciebie opłacalna.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu szczerze powiem że nawet nie wiem jaka jest wartość Enfants'a - dostałąm w prezencie a moje przeszukiwania internetu spełzły na niczym. Bardzo mi zależy na Dirosealu, choć mam jeszcze dwie próbki więc nic pilnego. Jednak i tak wiem że będę go potrzebowała. Może masz coś z mojej listy?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Palau coś chyba pomyliłaś z tym Enfants 40 dla dzeci, a ja bezmyślnie przepisałam
Ty masz ten kremik pewnie Yves Rocher, a nie LRP Enfants bo taki nie istnieje:http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3485 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi
Witaj
![]() Interesuje mnie bradzo: * IsaDora – paletka kolorstyczna potrójnych cieni Triple Eye Shadow Odcień nr 19 Blue Turquoise. Kombinacja trzech odcieni przepięknego koloru turkusowego. Stopień zużycia max. 2% Moje watki odnajdziesz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141149 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137165 Pozdrawiam serdecznie!!
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi
Witaj connie
Przydałby mi się ten spray Photoderm Biodermy
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Jednak zonwu spotykamy sie na targowisku (jednak moj odwyktrwal tak dluzgo az naprawde nagromadzilo sie tego troszke ...
). Co do spray Biodermy, tonie ma sprawy. Tak jak pisalam zostal kupiony w aptece w zeszlym roku (dokladnie w maju- zapisuje sobie takie rzeczy -moje male zboczenie ), uzylam go kilka razy na twarz, nie przebywal na sloncu (stal w lazience), data waznosci to: 02/07,pojemnosc poczatkowa 100 ml.Znajac wszytskie fakty, jestes pewna, ze taka wymianka jest dla Ciebie korzystna? Przepraszam, ze tak oficjalnie, ale uwazam, ze jak juz wchodza w gre pieniazki, to najlepiej wszystko omowic ![]() Pozdrawiam!
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwól, że się zorientuje, ile czasu może stać otwarty bez uszczerbku dla jego właściwości filtr i wtedy już konkretnie odpowiem |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiscie
Tejinformacji nie ma na opakowaniu, wiec mysle, ze tutaj znaczenie ma termin waznosci, tym bardziej, ze tospray, czyli zamkniecie raczej solidne. Niemniej lepiej siedowiedziec z pewnego zrodla. Czekam na wiesci
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Gość
|
Witaj Basiu.
Interesowałyby mnie oba pudry Guarlain, cienie Dior i baza Artdeco ale niestety nie mam na wymiane nic z tych rzeczy które by Ciebie interesowały. Proszę napisz czy mogłabym je od Ciebie odkupić. Jeżeli tak to podaj cenę za każdy z osobna i za wszystkie razem. Dzięki. |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, że przykro mi ale musze podziękować connie a tak z ciekawości co to za cudeńko? 7) Odlewka profesjonalnej nawilzajacej maski do wlosow, kupiona w sklepie fryzjerskim, Hydrating mask, FRIUTREE (sama nie zdolam zuzyc calej pojemnosci) |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Aha, w sumie dobrze wiedziec. Chociaz ja wlasnie wyczytalam, ze kremy doopalania np.mozna uzywac jeszczerok pozniej (o ile oczywiscie wczesniej nie latalo sie z nimi po plazy, tak wiec juz sama nie wiem...).
A ta maska do wlosow, to takie "cudo"nawilzajace wlosy. Mialam strasznie sianowate i jakies takiezmeczone, wiec pomaszerowalamdo skepu fryzjerskiego. Tam Pani uznala,ze trzeba mi nawilzenia i zasugerowala te maske (cena ok. 35 zl). Faktycznie fajna rzecz, pachnie kokosem, tylko dlaczego oni wszytsko robia jakby czlowiekmial z 2 metry wlosow na glowie?Ja mam akurat krotkie wiec pewnie wystarczy mi do konca zycia (no moze nie az takdlugo, ale napewno na dlugo) ![]() P.S. Cos mi sie spacja psuje, stad te braki w odstepach :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Basiu, a co By Cie jeszcze interesowalo? Hmm... Podobaja mi sie te cienie
Moze cos zmojego watku wpadlo Ci jeszcze w oko? Mam tez np. (poza watkiem) miniaturke Clinique Happy (z zestwu w Douglass, nieuzywana,4 ml), blyszczyk w tubce BeYu (tez z douglassa, otwarty 02.06, waznosc: 18 miesiecy od otwarcia) patrzac pod wiatlo zostalo go ok 3/4 z 10 ml, 75 Grape (na moich ustal daje w sumie jedynie polysk, slicznie pachnie).
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
connie przejżałam Twój wątek dokładnie
bo chciałam coś wyszperać poza tym filtrem, ale niczego nie potrzebuję. Tak naprawdę to potrzebuję tylko tego co wymieniłam na liście, przykro mi
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Istnieje Basiu!
Nie mogąc znaleźć opini na KWC zadałam pytanie dziewczynom na biochemii i bodajże Hexxanka poinformowała mnie że to niemalże to samo co DP60 , ze swojej strony widzę różnicę w konsystencji. Wycisnęłam troszeczkę kiedy napisałaś mi o owej pomyłce ![]() Edit: Basiu sprawdziłam na allegro, spójrz w link, sprzedawca informuje iż Enfants to poprzednia nazwa DP. Zaraz sprawdzę termin ważności aby to potwierdzić. http://www.allegro.pl/item123870944_...ci_100_ml.html ważny do stycznia 2007 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
palau rozumiem, wynika z tego, że to po prostu stara nazwa Antheliosa DP
Dzięki w takim razie, miałam próbeczkę, ale nie podpasował mi.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Basiu
, mam jeszcze Aqua Lait hmm byłabyś ewentualnie zainteresowana?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
palau oj dziękuję, niedawno właśnie Antka AL wymieniłam na targowisku, też mi nie pasował. Ja raczej typowo avenkowa kobitka jestem
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
uff no nic
próbowałam już wszystkiego czym dysponuję Pozdrawiam ciepło Basiu
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam pyszną i zdrową herbatkę Pu-Erh Red Max
Właśnie dostałam cały kilogram, więc połowę chętnie odstąpię Opis herbatki: http://sklepcynamonowy.pl/sklep/p553-Pu-Erh-Red-Max-podwojna-moc-odchudzania-1-kg.html Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Basiu, a może znajdziesz coś u mnie
:1. peeling do ciała exfotonic Loreal - ten w słoiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml 2. samoopalacz do twarzy loreal - sublime bronze (ten dwu-składnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec 3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, użyty góra 5 razy po 2 psiknięcia (zupełnie o nim zapomniałam) 4. maseczka upiększająca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zostało około 70% 5. maseczka ujędrniająca vitaroma lift total decleor, pojemność gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy 6. odżywka do włosów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie używana (kupiłam 3 , używam pierwszej i końca nie widać, jest rewelacyjna)7. szampon do włosów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, nowiutki nie używany (dostałam) 8. odżywka do włosów dermalogica - silk finish conditioner - użyta 2 razy, z pojemności 237 ml na pewno spokojnei zostało 200 ml (zużycie 1,5 cm w butelce) 9. szampon biotherm hair re.source - do włosów normalnych, nadający witalności - użyty 1 raz - z pojemności 250 ml (15 cm mierzone linijką) zostało 14 cm 10. maska biotherm do włosów suchych hair re.source - z pojemności 200 ml zostało 50% 11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zużycie jakieś 20-25% 12. szampon nawilżający do włosów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, żółta butelka, pojemność 200 ml, nowy, nie używany 13. szampon nawilżający matrix biolage do włosów suchych i uwrażliwionych, z pojemności 250 ml zostało jakieś 70% 14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie używany, przywieziony z Anglii 15. body shop - balsam - błyszczyk do ust arbuzowy, nowy nie używany, zaplomblwany 16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pudełka, z pojemności 100 ml zużycie jakieś 10% 17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany 18. provegol żel - nowy, nie używany, poj. 0,5l 19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, że .5 fl.oz.), nie używany 20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie używane 21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie używany 22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie używany 23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie używane 24. givenchy, organza edp - złota; 2 x 1,2 ml, próbki nie używane 25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml 26. clinique - turnaround concentrate - próbka 7 ml 27. svr - xerial 30 creme Ja wypatrzyłam u Ciebie puder guerlain (Les Voilettes Pressed Powder for the Face Odcień numer - 02 Perlee - dla jasnej karnacji) i cienie diora... Jeśli byłabyś zainteresowana, napisz, proszę. Pozdrawiam, Mysza
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza
provegol żel Mówimy o tym tak? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=4352 Rozumiem, że to nówka?
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście, nóweczka ))Może znajdziesz coś jeszcze... |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tak naprawdę potrzebuję tylko tego żelu, z chęcią wymienię się za niego na cienie Diora |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

tyle, że pewnie taka wymianka nie byłaby dla Ciebie opłacalna.
). Co do spray Biodermy, tonie ma sprawy. Tak jak pisalam zostal kupiony w aptece w zeszlym roku (dokladnie w maju- zapisuje sobie takie rzeczy -moje male zboczenie

byłabyś ewentualnie zainteresowana?
próbowałam już wszystkiego czym dysponuję
, używam pierwszej i końca nie widać, jest rewelacyjna)