![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Witaj Basiu,
interesuje mnie Diroseal, zajrzyj proszę do mojego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Basiu szczerze powiem że nawet nie wiem jaka jest wartość Enfants'a - dostałąm w prezencie a moje przeszukiwania internetu spełzły na niczym. Bardzo mi zależy na Dirosealu, choć mam jeszcze dwie próbki więc nic pilnego. Jednak i tak wiem że będę go potrzebowała. Może masz coś z mojej listy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Palau coś chyba pomyliłaś z tym Enfants 40 dla dzeci, a ja bezmyślnie przepisałam
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3485 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi
Witaj
![]() Interesuje mnie bradzo: * IsaDora – paletka kolorstyczna potrójnych cieni Triple Eye Shadow Odcień nr 19 Blue Turquoise. Kombinacja trzech odcieni przepięknego koloru turkusowego. Stopień zużycia max. 2% Moje watki odnajdziesz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141149 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137165 Pozdrawiam serdecznie!!
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi
Witaj connie
![]() Przydałby mi się ten spray Photoderm Biodermy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Jednak zonwu spotykamy sie na targowisku (jednak moj odwyktrwal tak dluzgo az naprawde nagromadzilo sie tego troszke ...
![]() ![]() Znajac wszytskie fakty, jestes pewna, ze taka wymianka jest dla Ciebie korzystna? Przepraszam, ze tak oficjalnie, ale uwazam, ze jak juz wchodza w gre pieniazki, to najlepiej wszystko omowic ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozwól, że się zorientuje, ile czasu może stać otwarty bez uszczerbku dla jego właściwości filtr i wtedy już konkretnie odpowiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Oczywiscie
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Gość
|
Witaj Basiu.
Interesowałyby mnie oba pudry Guarlain, cienie Dior i baza Artdeco ale niestety nie mam na wymiane nic z tych rzeczy które by Ciebie interesowały. Proszę napisz czy mogłabym je od Ciebie odkupić. Jeżeli tak to podaj cenę za każdy z osobna i za wszystkie razem. Dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, że przykro mi ale musze podziękować ![]() connie a tak z ciekawości co to za cudeńko? 7) Odlewka profesjonalnej nawilzajacej maski do wlosow, kupiona w sklepie fryzjerskim, Hydrating mask, FRIUTREE (sama nie zdolam zuzyc calej pojemnosci) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Aha, w sumie dobrze wiedziec. Chociaz ja wlasnie wyczytalam, ze kremy doopalania np.mozna uzywac jeszczerok pozniej (o ile oczywiscie wczesniej nie latalo sie z nimi po plazy, tak wiec juz sama nie wiem...).
A ta maska do wlosow, to takie "cudo"nawilzajace wlosy. Mialam strasznie sianowate i jakies takiezmeczone, wiec pomaszerowalamdo skepu fryzjerskiego. Tam Pani uznala,ze trzeba mi nawilzenia i zasugerowala te maske (cena ok. 35 zl). Faktycznie fajna rzecz, pachnie kokosem, tylko dlaczego oni wszytsko robia jakby czlowiekmial z 2 metry wlosow na glowie?Ja mam akurat krotkie wiec pewnie wystarczy mi do konca zycia (no moze nie az takdlugo, ale napewno na dlugo) ![]() P.S. Cos mi sie spacja psuje, stad te braki w odstepach :/
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Basiu, a co By Cie jeszcze interesowalo? Hmm... Podobaja mi sie te cienie
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
connie przejżałam Twój wątek dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Istnieje Basiu!
Nie mogąc znaleźć opini na KWC zadałam pytanie dziewczynom na biochemii i bodajże Hexxanka poinformowała mnie że to niemalże to samo co DP60 , ze swojej strony widzę różnicę w konsystencji. Wycisnęłam troszeczkę kiedy napisałaś mi o owej pomyłce ![]() Edit: Basiu sprawdziłam na allegro, spójrz w link, sprzedawca informuje iż Enfants to poprzednia nazwa DP. Zaraz sprawdzę termin ważności aby to potwierdzić. http://www.allegro.pl/item123870944_...ci_100_ml.html ważny do stycznia 2007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
palau rozumiem, wynika z tego, że to po prostu stara nazwa Antheliosa DP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Basiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
palau oj dziękuję, niedawno właśnie Antka AL wymieniłam na targowisku, też mi nie pasował. Ja raczej typowo avenkowa kobitka jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
uff no nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Dokładam pyszną i zdrową herbatkę Pu-Erh Red Max
Właśnie dostałam cały kilogram, więc połowę chętnie odstąpię ![]() Opis herbatki: http://sklepcynamonowy.pl/sklep/p553-Pu-Erh-Red-Max-podwojna-moc-odchudzania-1-kg.html Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Basiu, a może znajdziesz coś u mnie
![]() 1. peeling do ciała exfotonic Loreal - ten w słoiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml 2. samoopalacz do twarzy loreal - sublime bronze (ten dwu-składnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec 3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, użyty góra 5 razy po 2 psiknięcia (zupełnie o nim zapomniałam) 4. maseczka upiększająca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zostało około 70% 5. maseczka ujędrniająca vitaroma lift total decleor, pojemność gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy 6. odżywka do włosów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie używana (kupiłam 3 ![]() 7. szampon do włosów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, nowiutki nie używany (dostałam) 8. odżywka do włosów dermalogica - silk finish conditioner - użyta 2 razy, z pojemności 237 ml na pewno spokojnei zostało 200 ml (zużycie 1,5 cm w butelce) 9. szampon biotherm hair re.source - do włosów normalnych, nadający witalności - użyty 1 raz - z pojemności 250 ml (15 cm mierzone linijką) zostało 14 cm 10. maska biotherm do włosów suchych hair re.source - z pojemności 200 ml zostało 50% 11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zużycie jakieś 20-25% 12. szampon nawilżający do włosów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, żółta butelka, pojemność 200 ml, nowy, nie używany 13. szampon nawilżający matrix biolage do włosów suchych i uwrażliwionych, z pojemności 250 ml zostało jakieś 70% 14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie używany, przywieziony z Anglii 15. body shop - balsam - błyszczyk do ust arbuzowy, nowy nie używany, zaplomblwany 16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pudełka, z pojemności 100 ml zużycie jakieś 10% 17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany 18. provegol żel - nowy, nie używany, poj. 0,5l 19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, że .5 fl.oz.), nie używany 20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie używane 21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie używany 22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie używany 23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie używane 24. givenchy, organza edp - złota; 2 x 1,2 ml, próbki nie używane 25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml 26. clinique - turnaround concentrate - próbka 7 ml 27. svr - xerial 30 creme Ja wypatrzyłam u Ciebie puder guerlain (Les Voilettes Pressed Powder for the Face Odcień numer - 02 Perlee - dla jasnej karnacji) i cienie diora... Jeśli byłabyś zainteresowana, napisz, proszę. Pozdrawiam, Mysza ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Mysza
provegol żel ![]() ![]() Mówimy o tym tak? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=4352 Rozumiem, że to nówka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście, nóweczka ![]() Może znajdziesz coś jeszcze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.