|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki do wymiany głównie oriflame,avon
hej
znajdziesz cos u mnie za :8. Tonujący balsam do ciała – Oriflame – nieużywany 15. Tusz pogrubiający rzęsy „soft black” (8 ml)– Oriflame – 4 razy użyty 17. Intensywnie regenerujący balsam do ust – Avon – zostało ponad 50% zapraszam :P
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Więc bluza i bluzeczka nie maja przebarwien. Bluze mam z wymianki jest blado różowa a nie biała i ma malutką dziureczke, ale ja jej nie widziałam dopiero po jakimś czasie
a tak jest w bardzo dobrym stanie a bluzeczka biala nowa nie bylam w niej nigdzie więcej niz 5 min jakbys byla dalej zainteresowana daj znac..ps: dziekuje za wyrozumiałasć w sprawie pieniążków
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
No więc tak
![]() dziurka to za duzo powiedziane zrobilam fotke juz daje:PS: ne da sie wrzucic fotki :| jakis błąd, ale mam ja na kompie sprobuje poznym wieczorem tak czy siak jest obok zameczka tak na piersi, ale nie jest to w sumie dziurka a taki naciagniety materiał cos 2mm moze 1,5 mm nie widać tego naprawde materiał.. hm no jak bluza, ja sie nie znam i nie wiem jak mam Ci to napisać ( w nastepnym wątku bede musiała zaznaczyć,aby się mnie nie pytać o materiał) moge powiedziec ze to nie misiu ani nie taki jakby jedwab zwyczajna bluZA, A bluzka to taki gładki materiał troche... choc nie lejący sie.. nie wiem cos takiego rozmiar to XS-S a wymiary wrzuce jutro rano, albo wieczorem dzisiaj, bo juz mam gości ![]() ![]() buziak!!
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
aa wlasnie a co do noworodka... to hm ogólnie każdy ciuszek dla pierwszych miesięcy... niom a te późniejsze tez sie przydadza..
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo bym cię prosiła o zmierzenie rękawa w bluzie (mam długie ręce i przeważnie wszystkie są za krótkie - czego nie cierpię ). A ubranka to mam ale dla większego dzisiusia - ok. 2 latka ale nawet nie mam jak zdjęć zrobić - brak aparatu. Czekam na zdjątko
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Ok staram sie wrzucic fotke!
-kiepskie, wiem, ale nie dam rady nic lepszego zrobic a dł rękawka to 74 całość --> całość mam na myśli wszystko od koniuszka do szyjki.
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ty mnie zabijesz, ale przejrzałam cały Twoj watuś calusi i w sumie najbardziej te rzeczy mi sie przydadza
![]() ![]() ![]() ![]() aż się boje TWOJEJ reakcji ![]() 4. Płyn do higieny intymnej – Avon – zostało ok. 140 ml z 300 ml 8. Tonujący balsam do ciała – Oriflame – nieużywany 11. Lakier do paznokci biały z witaminą B5 i wapniem „colour friend” – Mariza – zostało jakieś 7 ml z 10 ml 12. Lakier do paznokci jasny różowy j.w. – te 2 lakiery zostały kupione do frencza, ale już nie używam 17. Intensywnie regenerujący balsam do ust – Avon – zostało ponad 50% 20. Ochronny krem odżywczy na chłodne dni – Avon – oddam ¼ z 200ml tego potrzebuje na 17 września czy strasznie niszczy to nasza wymianke?NIE ZABIJ MNIE :plis: i odpisz u mnie <wstyd> hyh
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Uf cieszę się
ale podaj linka jaka czarna bluzeczka ;D i wtredy wymieniamy adresy!!!!!!! bo kosmetyki musze miec do 17 wrzesnia a to za 2 tygodnia aaaaa wiec juzzzz mowie, ze sie zgadzam, jak bluzka nie jest dla kogos juz zarezerwowana;ddaj znac ![]() ![]()
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Kochanie więc czekam na PW, a bluzeczka ma z przodu napisy z tylu czarna jest
z tego co pamietam hihi czekam na pw
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Cień do powiek brazowe błyszczące – Ardan – prawie całe, użyte z 6 razy
Tester do określania rodzaju cery - Oriflame - możliwych 30 badań (6 kartek po 5 badań na kartce (10 pasków)) Peeling morelowy ST.IVES Zajrzyj do mnie
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
1. Wartner środek do usuwania brodawek – została połowa (5 aplikatorów z 10, więc myślę że i 50% tej „cieczy” – każdy aplikator 1 raz się używa aplikator tyle samo je nasącza) 6. Regenerujący pocenie i odświeżający krem do stóp (75 ml) – Avon – zostało ok. 85 % 29. Mogę odsypać pudru sypkiego (jest jasny)– Oriflame |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz coś u mnie znajdziesz, były dokładki od tamtej pory
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ten podkład jest w tubce i ten kolorek jest drugi z kolei. Ciężko okreslić mi kolor tej szminki, taka czerwien wymieszana z różem. No nie wiem jak ten kolor określić. Taki naturalny kolor.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Tonujący balsam do ciała – Oriflame – nieużywany - rezerwacja cinkapooh
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczy z poza wątku:
maszynka do golenia gillette Żel do golenia, Mleczko do demakijażu Peeling do ciała maseczka Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-09-27 o 14:15 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
to moze cos za 48. Krem uniwersalny 15 ml - Oriflame - nowy, nieużywany, nie sprawdzany ?
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam u siebie
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
to co
kremik uniwersalny + 4 kulki zlote + 4 kulki biale (moze 2 rozowe- choc niekoniecznie)za lakier manhattana, zastrugaczke i zestawik do frencha
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic mi nie wpadło w oko
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Paczuszke do Ciebie wyslalam dzis ok 15-16
![]() Tak wiec jutro powinna byc u Ciebie ![]() A Ty jak tez wyslalas rzeczy do mnie ?
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy więc poszukaj czegoś u mnie proszę
Pozdrawiam
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Hej to mi się poidoba u Ciebie podoba
![]() Cytat:
http://www.mineralnyswiatkasi.pl Edytowane przez Scarlet23 Czas edycji: 2006-10-01 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
Mam jeszcze drewniane koraliki, których narazie nie mogę znaleźć ![]() ten kamyczek po prawej str. jest fioletowy. na tej czarnej tasiemce wyszło coś białego, ale w rzeczywistości tego nie ma. Z tą czarną kulką w środku to jest broszka pod nią breloczek.
Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-10-02 o 23:07 |
|
|
|
|
#59 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic nie znalazlam dla siebie. Chyba ze masz cos spoza watku
Odp. u mnie
|
|
#60 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
A Topaz Patina (braz) Cie nie interesuje
Bo sand shine juz leci do sunprince. Nie chcialabys mzoe tego metalicznego
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

znajdziesz cos u mnie za :

). A ubranka to mam ale dla większego dzisiusia - ok. 2 latka
ale nawet nie mam jak zdjęć zrobić - brak aparatu. Czekam na zdjątko