![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony wątek: EL, Revlon, Sephora, Bourjois, zapraszam
blyszczyk EL
moj watek kosmetyczny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143583 oraz klapki NEW LOOK: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143851 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Doroto, u Ciebie zainteresowałaby mnie podkład Clinique'a i paleta pudrów Revlon (choć najbardziej mi jest potrzebny brązer - jak ta paletka wygląda? dla bladziocha?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
- Vichy Dermabled - puder fixator utrwalający makijaż. Mam z wymiany. Mogę się podzielić, bo jest go bardzo dużo jak na moje potrzeby, na pojedyncze wyjścia go potrzebuję. Najchętniej odsypałabym min. połowę bądź więcej, żeby za bardzo się nie rozdrabiać.
- Oriflame Fresh Cologne Orange Blossom - 400 ml, mam go z wymiany, zapach nie do końca mi odpowiada, 400 ml zużycie praktycznie niewidoczne zapraszam ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
to jest paleta , w ktorej sa dwa brazery-jasniejszy/ciemniejszy oraz takiez dwa pudry. Napewno nie jest dla ciemnych karnacji, jest taka posrednia... zreszta ma rozne zastosowanie, mozna jej uzywac jako cieni(jasny swietny na cala powieke)
przyznaje, ze gdybys zechciala i palete i podklad musialabym cos sobie dobrac jeszcze od Ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
A co by Cię interesowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Próbki (robione) Blask Cashmere DK - ciut więcej jak połowa i Herba Fresca - mogę odpsikać do sephorowskiej fiolki. Mam też puder sypki rozświetlający z Avonu - peach - dla mnie zbyt różowy. To niestety tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
hm...to chyba niestety bede musiala zrezygnowac z wymiany, moglabym oddac jedynie jedna z tych rzeczy, ktorymi jestes zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
- Dysponuję bardzo niewielką odsypką (8 kuleczek) Meteorytów beige chic - na tyle żeby wypróbować efekt i ewentualne działanie uczulające
zerknij do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja najpilniej Dirosealu Avene, Miss Dior Cherie i Pi - choćby próbek szukam teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to za zapach? (mam inny - ma zapach szampana ![]() Cytat:
Zerknij do mnie - może zainteresuje Cię coś? Mnie interesują te 4 pozycje. Ew. mam też książki na wymianę (ale nie Sapkowskiego ![]() Napisz też jakiego typu broszki Cię interesują (mam ich trochę- kiedyś maniakalnie zbierałam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to zapach wina
![]() ![]() U Ciebie zainteresowałyby mnie następujące rzeczy: Avon - antycellulitowy - nowy, nieruszany Avon - Planet Spa Oxygenating Face Mask, Brazilian Rainforest - użyta 3-4 razy, tylko na twarz Adidas - Fresh Vibes for Woman (woda toaletowa, 30 ml)) - raz psiknięty na nadgarstek, nie mój zapach (jaki to zapach? nadaje się dla 13-latki?) Avon - kredka do oczu Mirror Shine, kolor Creamy Ice, tego, co można zastrugać zostało 6,8 cm (również chciałam zapytać jaki to kolor ![]() - Bourjois - tusz Aqua Volume - fioletowy (dość ciemny), raz użyty - wymieniłaś jeszcze błyszczyki - również szukam czegoś dla 13-letniej siostry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeden jest złoty, na ustach przejrzysty, z lekkim złotym połyskiem, ładnie odbija słońce, drugi jest właśnie różowawy - przejrzysty - nadaje połysk różowy. Dla 13-latki chyba idealne, szczególnie, ze przy nakładaniu mają zapach (i smak też) gumy do żucia (balonowej). Ten trzeci jest bardziej kryjący, dość mocno różowy. Te "gumowe" były użyte po razie, ten kręcony - 3. Ja jestem zainteresowana wymianą - jeśli Ty też, dogadamy się ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
nie mam pojęcia bo mam go z wymiany więc cięzko mi powiedzieć jak cenowo to wygląda
![]() tych rzeczy których szukasz nie mam niestety z próbek mam moschino ...oh!, guerlain samsara i iceberg fluid ale nie wiem czy coś z tego by Cię intereowało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Tak wiem że kuleczek jest malusio ale mnie bardzo na nich zależy więc
![]() Załączam fotkę ![]() wys butelki z korkiem to 8 cm średnica to ok 2,6 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.