![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek z dokładkami!
nic takiego nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
13. Żel do ciała połyskujący Sunny Skies, zostało 1/10(?)
Znajdziesz coś w zamian?? Jeśli nie to postaram się wygrzebać coś jeszcze z półki. Jeszcze interesuje mnie: 23) Błyszczyk Visions z Oriflame, bezbarwny, nie mam zdjęcia niestety 24) Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania z Avonu Lub cienie w kolorze wszelkich brązów
![]() ![]() ![]() ![]() decupage wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578034 Edytowane przez junia1 Czas edycji: 2006-10-07 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie oprócz cienia manchatan nic ale sama nie wiem, oprócz tego nie opłaca ci się ta wymianka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
hej
![]() upatrzylam u Ciebie ze 4 cienie APC ktorymi byla bym zainteresowana, ale to za malo za baze, chyba ze upatrzysz cos innego u mnie za te cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
hmmm szukam dobrego tuszu do rzęs o malym stopniu zuzycia, elinera (ciemny brąz), puder brązujący w kulkach
![]() ten ceglasty(na zdjeciu w lewym dolnym rogu) to róż do policzków, chyba zapomnialam zaznaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a napisz jeszcze jakie cię cienie interesują, czy same odsypki czy ten cały grafitowy. Mam kuleczki brazujące (takie o średnim brązowym kolorze), mieszanka z oriflame i Volarre. może się podziele. A ten róż to ten brzoskwiniowo-czerwony, czy jak tam go nazwałaś,?
Moze z tymi kuleczkami by było ok na daxa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
do góry, do góry...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
hej
![]() 9. Pianka do mycia twarzy Avon do tłustej skóry, została 1/5 16) Lakier do paznokci Avon, color trend, kolor prawdziwie czerwony, rose, nowy, na zdjęciu trochę przejaskrawiony 23) Błyszczyk Visions z Oriflame, bezbarwny, nie mam zdjęcia niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
jeżeli chodzi o mnie to pasuje, jak pasuje tobie to możemy się wymieniać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, szczególnie cienie APC i GOSH a co Ciebie interesuje???
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, szczególnie cienie APC i GOSH a co Ciebie interesuje???
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
2. Cień sypki Gosh - Emerland - iskrzący ciemnozielony - odsypka
2. Cień APC sypki nr. 10 - szaro- grafit, nowy; mogę zrobić odsypki kolorów nr. 21, 24, 25, 26, 13. 3. Tonik Tilia - nawilżający, wyciąg z lipy, nowy[/color] 20) Zel do mycia twarzy Naturals, Białe winogrona, nieużywany, ważny do końca września 23) Błyszczyk Visions z Oriflame, bezbarwny, nie mam zdjęcia niestety 25) Woda toaletowa Velviamo, praktycznie cała Gothiko odp u siebie. Mnie te rzeczy by interesowały, może bysmy sie dogadały na taką hurtowa wymiankę??? ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
dlaczego nie (sie dogadamy
![]() - powiedz mi jaką wartośc ma khol bo ja nie mam pojecia; - jakie klolory mają te cienie volarre (czy to nie vipera) - dokładnie, i inglot - i co to ten olejek diaderma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
10. Komplet - Śliczne małe ręczniczki z Avonu, błekitny i pastelowo żółty
35. Takie coś co przywiozłam z Włoch, perfumy mocno skoncentrowane, kupione w sklepiku na starówce, zapach mocno jaśminowy, wystarczy delikatnie umoczyć palec, 15ml, Jak dokładnie pachnie to śmierdzidełko? i w ogóle ładnie? ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam cię bardzo ale zapomniałam wykreślić tego jasminowego perfumka, juz go nie mam
![]() * supernawilżająca, chłodząca maseczka do twarzy, 75 ml, Avon – NOWA * migdałowy krem do rąk, Avon – pozostało ok. 50 ml * i jakis może lakier z tych ciemniejszych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale byłabym skłonna zgodzić się na taką wymiankę (bez kremu do rąk) za ręczniczki jak dorzucisz jeszcze jakiś drobiazg (jakieś mini perfumki ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
to znaczy oddałabyś mi tą maseczkę i jakiś lakier za te ręczniczki i coś jeszcze, tak? Czy za samą maseczkę? Ewentualnie jeżeli chodzi o perfumy to mam Pink Suede Avon, zostało 1/5 z 50 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#54 |
Przyjaciółka KWC
|
Zajrzysz do mnie?
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm, miałabym ochotę też na maseczkę błotną, zamiast lakieru, ale czy tobie będzie się opłacało? może jeszcze dobierz coś u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie maseczka chłodząca a Avonu (to jest ta w niebieskim opakowaniu o konsystencji żelu, tak?) i lakier ives rocher - możesz zrobić zdjęcie, albo jaki dokładnie jest kolor, czy ciemny czy intensywnością bardziej przypomina ten gordani gold?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Wklejam link do zdjęć: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=46
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyjaciółka KWC
|
Tak, to ten w środku
![]() Cień i dermacol za maseczkę i lakier? Mi pasuje ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Witam,
jeżeli chcesz maseczkę to nie ma sprawy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.