![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zamienie Guerlaina,garniera,l'orea la..
Witaj czy za blyszczyk Too facet cos u mnie wypatrzysz???
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138668 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienie Guerlaina,garniera,l'orea la,too faced..
Cytat:
![]() chociaz teraz jeszcze karnitynki wypatrzylam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
[quote=KENZO]Witaj czy za blyszczyk Too facet cos u mnie wypatrzysz???
![]() witaj.. tak.wpadlo mi w oko: podklad diora i tusz isa dora. ?????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ jesteś nową osobą prosołabym o wysyłke jako pierwsza, albo listem poleconym albo paczuszką z priorytetem. Jeśli nie masz nic przeciwko temu, zapraszam na PW w celu wymiany adresów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ jesteś nową osobą prosiłabym o wysyłke jako pierwsza, albo listem poleconym albo paczuszką z priorytetem. Jeśli nie masz nic przeciwko temu, zapraszam na PW w celu wymiany adresów ![]() Tymczasem rezerwuję dla Ciebie oba kosmetyki w moim kramiku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje i pozdrawiam. miłego dnia życze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Tak w watku mam napisane 60% ale uzywalam go jeszcze zamiennie z innym podkladem wiec ubytek jest wiekszy, musze to zmienic w opisie
![]() A co do jasnych podkladow to niestety nie mam nic na wymiane, tylko to co w watku, jesli cos cie zainteresuje to ja jestem chetna na ten blyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Niestety do tej pory nie otrzymałam od Ciebie przesyłki, ani odpowiedzi na PW. Prosze o info, czy wogóle została nadana, jeśli nie, kosmetyki na które miałyśmy się wymienić wstawiam z powrotem do swojego kramiku. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-09-08 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zamienie Guerlaina,l'oreala,too Faced,lancome....
Znajdziesz cos u mnie???
![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique.......
witam.
oddam w dobre rece za cos co potrzebuje,lub nie wiem ze potrzebuje... 1)ZAPACHY: -CLARINS-eau de dynamissante-100 ml-zostało ok.98%-nie ma -BRITNEY SPEARS-fantasy-100 ml-zostało ok.80 ml. -SENSI-GIORGIO ARMANI-EDP-30 ML-kartonik jest jeszcze z folia,perfumy psikniete raz na nadgarstek-chciałabym wymienic na inne-pełne-!!!!!!!-tylko taka mozliwosc mnie interesuje. 2)TWARZ: -DIOR-logo-paleta cieni,limitowana,sygnowan a logo diora-kolorki:biały opalizujacy,roz opalizujacy,fiołkowy,fiol et opalizujacy,brzoskwiniowy ,czern ze srebrnymi drobinkami-zuzycie-brzoskwini spore-reszty-minimalne -HELENA RUBINSTEIN-puder prasowany double agent-matujaco-rozswietlajacy-zostało 99% -GUERLAIN-duo-matt&shine-kolor:terre et grenade-zuzycie-braz praktycznie dotkniety-roz-kilka razy. -L'OREAL-true match-zostało 1/3 ok.-kolor c3 -L'OREAL-roz blush delicieux-kolor 05-candy cane-zostało-90%-nieaktualne-leci do ali21 -RIMMEL-puder brazujacy -BLOOM-sztyft nabłyszczajaco-brazujacy-zostało 85% -VIPERA-korektor pod oczy. 3)OCZY: -CLINIQUE-cienie-hight impact-kolor double date-jasny kolor zuzyty znikomie-brazowego-60% -L'OREAL-cien holographic turkusowy-zostało 95% -BOUJOURS-cien w kolorze opalizujacej zieleni-zostało-85% -ASTOR-kredka prismatic-kolor sun kissed beige-z opalizujacymi drobinkami-zuzyta tylko tyle ze nigdy nie była temperowana -WET&WILD-kredka do oczu w kolorze khaki 4)USTA: -TOO FACED-błyszczyk brzoskwiniowy,gossip gloss,bardzo błyszczacy i długotrwały-zostało 90%-nieaktualne -TOO FACED- rozowy-nowy -TOO FACED- fioletowy-nowy -CLINIQUE- color surge impossible glossy-zostało ok.70 %-kolor azalea-nie ma 5)PRÓBKI: -GUINOT-matizone-krem matujacy-2X4.9 gram -GUINOT-krem dla cery normalnej i mieszanej-5 x 4.9 gram -GUINOT-longue vie levres-serum powiekszajace i ujedrniajace usta-3 x 2 ml- 15 ml-kosztuje 28 funtow!! -GUINOT-samoopalacz-3 x 6 ml -SHISEIDO-peeling i krem do biustu z serii body creator -GUERLAIN- issima eye tech-krem pod oczy-2 x 1,5 ml -CLARINS-serum silnie ujedrniajace-3 ml -CLARINS-balsam baume hydratant ,,tonic,,-15 ml -BIOTHERM-balsam hydra flex-30 ml-nieaktualne 6)WŁOSY: -BUMBLE&BUMBLE-lakier do włosow-zostało ok 70% z 300 ml -NEXXUS-loton do stylizacji-z 150 ml-zostało 95% -CHARLES WORTHINGTON- nabłyszczacz-zostało 5 ml z 15 mlrezerwacja anister-nieaktualne-leci do anister -AVEDA- odzywka sap moss dla włosow suchych-zosttało 70% -CHARLES WORTHINGTON-nabłyszczacz-z 15 ml-zostało ok.3 ml-nieaktualne -JOHN FRIEDA-RADIANT RED-nabłyszczajacy olejek do włosow ruych-zreszta nie tylko bo ja uzywałam do czarnych ![]() -NEXXUS-LONGER LOOKING HAIR TERATMENT-serum p-0rzeciwstarzeniowe do włosow-przywraca młodosc włosom-z 125 ml-zostało z 45%-tylko za cos co mi sie naprawde spodoba 7)INNE- -naklejki na paznokcie -zestaw do farbowania brwi na czarno-henna+płyn -BODY SHOP-olejek aromatyczny do kominkow,kapieli-SATSUMA-z 10 ml-zostało troche ponizej połowy.-BODY SHOP-olejek aromatyczny o zapachu tropikalnym-TROPICAL CRUSH-Z 10 ML-zostało 2/3 -BODY SHOP-olejek aromatyczny o zapachu jezynowym-WILD BERRY-z 10 ml-zostało wiecej niz połowa./ czego szukam? -VICHY DERMABLEND -KHOL'A GUERLAINA -meteorytów -dobrego pudru brazujacego -tuszu -błyszczykow,cieni w kolorach-ecru,beze,zlote,kawa z -mlekiem,opalizujace,beze złamane rózem,opalizujace róze.... -kremy wyszczuplajace,ujedrniaja ce,antycellulitisowe. -kremy do pielegnacji biustu-a najchetniej dobrego pana doktora ktory w -łamach akcji-,,mniej serce dla pokrzywdzonych,,-zrobi mi silikonki ![]() -balsamy z serii aguolina doccia,miss milkie-pupy i tego typu.. -kosmetykow pachnacych kokosem,orzechami,czekola da. -lokowko-suszarki -prostownicy -kremu pod oczy-advanced repair-estee lauder -kosmetykow NATURA BISSE!!!!!!!!!!!!!!!!:pli z: cokolwiek,probeczki,moze ktos ma??? -ksiazeczek dla michałka ktory ma 11 miesiecy -garniturku na 86 cm zapraszam na ciuszki ![]() Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-09-29 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique.......
zdjecia-c.d
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-09-27 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
oddam wszystko za True Match L`oreala - plis napisz,czego potrzebujesz, co byś chciała za niego, jeśli u mnie w wątkach nic nie znajdziesz
![]() proszę o rezerwację
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
a gdzie jest twoj watek kosmetyczny bo napisane jest ze nieaktualny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z nabłyszczaczy mam jeszcze john frieda-z serii radiant red-nabłyszcza i zapobiega wypłukiwaniu sie kolorku-z 50 ml-zostało moze jakies 8-10 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
tak,tak-szukam garniturku na ok.96 cm-za miesiac ma 1 urodzinki-jesli chodzi o ksiazeczki to w miekkiej oprawie i z normalnymi kartkami-on nie potrafi przewracac tych grubych tekturowych stron-a nie niszczy zwykłych ksiazeczek-potrafi je godzinami ogladac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jaka więc jest Twoja wiarygodność jako nowej osoby na Targowisku, możesz mi to wytłuaczyć? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprcz tego mam sweterek bordowy zara i bluze gap kangurke ale na ok 2 latka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowi użytkownicy muszą zrozumieć, że aby zyskać tutaj wiarygodność, powinni bez zarzutu wywiązywać się z umowy wysyłki "najpierw" w kolejności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique...
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.