|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie AVON
wklejam fotkę, nie jest najlepsza, ale kolorek zbliżony do prawdziwego
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2006-10-08 o 10:04 |
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam do mnie
Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...# post2800015 |
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te linki nie działają... |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
podoba mi sie peeling do twarzy i tropikalny scrub do ciała zawsze go chciałam wypróbować
Edytowane przez m@rusia Czas edycji: 2006-10-08 o 12:42 Powód: poprawa ortografii :-) |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ten błyszczyk pachnie? Czekoladą? Jestem chętna na wymianke tylko ciekawi mnie zapach
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
zapach jest zdecydowanie czekoladowy i dosyć długo się utrzymuje
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
oprócz tego antyperspirantu to niestety nic dla siebie nie widzę. a może masz coś poza wątkiem albo przewidujesz dokladke w najblizszym czasie?
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
trudno, zresztą i to nie mój rozmiar
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chętna na wymianke
Jeśli Ty też to prosze Cie o adres na PW. Ja swój zaraz wyśle. Oczywiście wymieniamy się błyszczyk za błyszczyk. Tak?
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdzies coś za:
11. Miłosny błyszczyk na czekoladowo PASSIONATE PINK 7 ml (AVON linia COLOR TREND) - UŻYTY 2 RAZY - zupełnie nie mój kolor... - data prod. 23.02.2006r. 12. Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150 ml (AVON linia PLANET SPA)- zostało około 1/4 opakowania, nie mam cierpliwości walczyć z butelką za każdym razem - data prod. 10.12.2003r. a więc ważny do grudnia
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ok, nic nie szkodzi. pozdrawiam
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlabys jeszcze cos u mnie ewentualnie ?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie ta nowa bluzka amisu-new yorker, ale obawiam się, że nie znajdziesz u mnie za nią zbyt wiele...
napisz co jeszcze Ci się u mnie podoba. |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie
*14. Pudełko na gadżety kosmetyczne (AVON linia Solutions) - plastikowe, pokrywka niebieska, z dużym otworem, nada się na przechowywanie np. chusteczek higienicznych, samo pudełko przezroczyste, z dwiema komorami - mniejsza np. na patyczki, większa na płatki kosmetyczne. Fajna rzecz, ale nie mieści mi się na pólce *15. Pudełko na pigułki anty (SCHERING) - plastikowe, zamykane, w środku małe lustereczko, kolor żywa zieleń, fotki niestety go nie oddają. ale prosilabym Cie o ich dokladne wymiarki wysokosc/glebokosc, dlugosc i szerokoscNo i mam pytanko czy nie masz jeszcze czegos np. pod prysznic z kosmetykow Bo nic innego u Ciebie mnie juz nie interesuje ![]() Czekam na odpowiedz
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
12. Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150 ml (AVON linia PLANET SPA)- zostało około 1/4 opakowania, nie mam cierpliwości walczyć z butelką za każdym razem - data prod. 10.12.2003r. a więc ważny do grudnia
*14. Pudełko na gadżety kosmetyczne (AVON linia Solutions) - plastikowe, pokrywka niebieska, z dużym otworem, nada się na przechowywanie np. chusteczek higienicznych, samo pudełko przezroczyste, z dwiema komorami - mniejsza np. na patyczki, większa na płatki kosmetyczne. Fajna rzecz, ale nie mieści mi się na pólce *15. Pudełko na pigułki anty (SCHERING) - plastikowe, zamykane, w środku małe lustereczko, kolor żywa zieleń, fotki niestety go nie oddają. znajdziesz coś?? Błagam szczególnie za pudełeczko
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiary pudełka na gadżety: długość ok. 13cm w tym mała przegródka 4 a duża 9 cm szerokość ok. 10cm głebokość ok. 5,5cm głębokość pokrywki 2cm wielkośc otworu w pokrywce ok. 8,5/3,5cm zapomniałam dodać że pokrywka jest jakby dwuczęściowa, część górna da się odczepić co ułatwia włożenie chusteczek wymiary pudełka na pigułki: długość ok. 10,5cm szerokość ok. 5 cm głębokośc ok. 0,5cm z przeznaczenia pudełko jest na pigułki Logest - pasek ma wymiary około 9,5/6cm co do kosmetyków pod prysznic to mam 2 żele 250 ml - nowe - z serii senses. ten nowy celebrate me (zapach skórki pomarańczowej i żurawiny - chociaż jak dla mnie głównie czuć cynamon) i summer splash - już wycofany - o zapachu letnich owoców, mój ulubiony zresztą. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te pudeleczka bardzo mnie interesuja co do zeli to sie zastanawiam nad tym drugim A masz moze cos jeszcze po za watkiem ?To moze bysmy sie wymienily 2 pudeleczka + cos za bluzeczke ?
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszelkie kremy pod prysznic rowniez ![]() z podobnych to plyny do kapieli ![]() Jakies maseczki, odzywki do wlosow, odzywki do paznokci, pedzelki do makijazu, mleczko do demakijazu, moze cos dla mezczyzny ![]() Pewnie jeszcze 100 innych kosmetykow ale teraz nic juz mi nie przychodzi do glowy ![]() No i tak po za tym to duzo niepotrzebnych mi rzeczy w jakis ladnych (np. ozdobnych) opakowaniach
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
to jak? decydujesz sie na cos?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.