|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: oddam za potrzebne drobiazgi
Witam więc balsam odpada jutro leci do Pynia 15 a co do reszty mydełko jest pielęgnacyjne do trądzikowej cery nie polecam, a czapa jest dwustronna z jednej strony to jasny róz z metką Pumy a z drugiej taki ciemny siwy z wyszyta Puma na środku.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Podoba mi sie podkład z Revlona tylko czy jest do jasnej ew. średniej karnacji, nie zatyka porów i matuje? dalej maskara z oriflame, balsam na cellulit, krem do ciała Tressele i ta spódniczka z tweedu. Napisz mi moja droga jaka wymiana cie interesuje bądz jest dla ciebie korzystna.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paletka zawiera 5 cieni, jeśli Cię interesuje zamieszczę zdjęcie ( kolor ciemny niebieski, błękit, jasny beż, delikatny brzoskwiniowy, ciemny różofiolet ( coś jak fuksja - chyba )mnie u Ciebie zainteresował płyn wartner (skuteczny?jak z jego terminem użyteczności?), krem do rąk oriflame w biało zielonej tubie |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wartner jest do 12.2006r. Mojej siostrze pomogło, odpadło to co miało odpaść. Mi nie, jak jest baaardzo duża brodawka to chyba nie pomoże. A ja mam wielką, chciaż nie stosowałam tego tak jak jest tam napisane (2-ga dawka po 15 dniach), za późno sobie przypomniałam, w końcu już dałam sobie spokój, bo aż tak bardzo mi ona nie przeszkadza
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko będę dysponowała czymś z twojej listy dam znać bo jestem ciekawa owego olejku ![]() Ależ absolutnie nic się nie stało. Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: z twojej listy mam jeszcze zestaw pędzli YR -chyba nowe ( wybacz za niezdecydowanie ale wiem że mam ale nie bardzo wiem gdzie i nei pamiętam czy wypróbowałam je , są w pokrowcu )
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Witaj zrobiłam małą dokładke może jeszcze do mnie zajżysz Kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza wątkiem mam jeszcze pomadkę do ust z avonu, odcień bronze, jest chyba ochronna czy pielęgnacyjna (?), taka w białym op. - użyta ze 4 razy i maseczkę z pomidorem - orifame, użyta 2 razy, krem na dzień - oriflame - została ok. 1/2 z 75 ml. A tak poza tym to już chyba nic
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorówki mi nie trzeba, do twarzy używam głównie pielęgnacji aptecznej (innej nie mogę ),może masz coś do ciała planet spa z serii masło shea? Mam jeszcze masę kosmetyków które mogę zaproponiwać jeśli wymiana będzie nierówna. Lubię też serię krem pod prysznic i krem do ciała z seri silk. - wypisuję tak bo widzę że operujesz głównie tymi dwoma firmami
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielęgnacji aptecznej też nie mam. Zostaje tylko to co cię zainteresowało: wartner (cena na op. 42.40zl)- jest połowa i krem do rąk za który zapłaciłam ok. 8zł. Trudno
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie szampon loreala i ewentualnie zel toleriane
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż nic znalazłam przykro mi.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
robie nie tylko zwierzaczki - chodzilo o to ze raczej nie wyprodukuje zwetra w ciagu kilku godzin albo wielkiej firany - raczej drobne rzeczy
.kremow sie z checia pozbede wiec powiedz w jakim kierunku szukac czegos co moglabym dodac do wymiany. oczywiscie nic na sile ale taka wymiana bardzo chetnie by mi pasowala. co powiesz na zapach coco chanel madmoiselle (nie wiem dokladnie jak sie pisze) mam odlewke z wymiany z Króliczkiem ok 8 ml w buteleczce z atomizerem. |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Coco mam
więc nie potrzebna mi ich odleweczka Może coś jeszcze znajdziesz? NAjchętniej pelęgnacja
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz, byłam przekonana że odpisałam w starym wątku w którym równiez umieściłaś wpis - nistety nic
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
oj obawiam się że z pielęgnacji oddałam już wszystko z czego nie korzystam. chyba że zainteresuje Cię żel pod oczy z biokompleksem lnianym polleny evy z serii natura albo żel do powiek i pod oczy aloesowo świetlikowy) (z bardzo przyjaznym dla skory składem, o ile nie masz tak jak ja - mnie zapycha aloes
o tutaj zobaczysz opinie o nim i sklad ) bylo go 30 ml zostalo napewno wiecej niz pol (teraz trudno mi sprawdzic bo nie jestem u siebie ) lub odzywka do wlosow ziaja plantica z olejem rycynowym tez troche nadpoczeta. chwilowo nie mam wiecej pomyslow.![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() dobrze gdybys dzisiaj zdecydowala czy ci pasuje taka wymiana bo kolejny raz online bede dopiero za tydzien. |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2899544]znajdziesz coś u mnie?
[/quote]niestety nic |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
podnoszę- weźcie to ode mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

rowniez pozdrawiam
)

, są w pokrowcu )

ale taka wymiana bardzo chetnie by mi pasowala.