|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAPACHY wymienie - Burberry London (stary), Escada Margaretha Ley, Lagerfeld Fe
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ZAPACHY wymienie - Burberry London (stary), Escada Margaretha Ley, Lagerfeld Fe
ok
super!W takim razie jutro Ci wysłam Ming Shu de l'Aube a Ty mi Extraordinary, odżwykę, balsam i próbeczkę burberry. Ja też dorzucę jakieś próbeczki kremów. Jeśli wszystko ok to pisz PW a ja już robię paczuszkę ![]() Mam nadzieję,że woda Ci się spodoba...i mi też bo biorę w ciemno ![]() Acha..jeszcze dla pewności. Pamiętasz, że moja woda nie ma pudełka?
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Burberry London (stary), Escada Margaretha Ley, Lagerfeld Femme...
Miałabym na wymianę ok. 90 ml Blonde Versace, z tym, że jest to dosyć trudny i kontrowersyjny zapach, interesuje mnie London lub Escada
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry London (stary), Escada Margaretha Ley, Lagerfeld Femme...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Burberry London (stary),
Intersuje mnie London
W zamian mogę zaproponować:- Aquolina EDP Biała Czekolada 150ml. Tu jest opis oraz zdjęcie: http://cynamonowo.super.sklep.pl /s...9bee0558439a8& - oraz zestaw Miss Dior Cherie. Jest w nim miniaturka, 20ml perfumowanego balsamu oraz 20ml żelu pod prysznic. Zapakowane w śliczny firmowy kartonik. Wnętrze kartonika wykładane wzorkiem pepitki edit: link nie chce się otwierać tak jak ja chcę Wpisz tam w wyszukiwarkę 'aquolina biała czekolada'.
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry London (stary),
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.