|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
With Beauty In Love
|
Dot.: Midnight Charm - Dior
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis obwachalam i oto co napisalam w KWC:
Jak na limitowana edycje ten zapach jest wg mnie za drogi - to po pierwsze. Mimo, ze jestem w stanie wydac duzo na perfumy, ktore kocham ten nie jest tego wart. Flakon to po prostu Dolce Vita, tylko w innych kolorach i troche bardziej "swiecaca". Przykuwa wzrok, ale do mnie jendak nie przemawia. Sam zapach jest dosc prosty, kwiatowo-owocowy i taki, jakich wiele. Troche za lekki na zime, ze Swietami Bozego Narodzenia w ogole sie nie kojarzy. Szybko znika z pamieci, trudno go zidentyfikowac. Cos mi oczywiscie przypomina, ale nie wiem co
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Poznałam go dzisiaj. Miły, przyjemny ale za mało słodki i zbyt łagodny. Myślałam, że będzie porażał intensywnością a on jest delikatny i subtelny. Może się podobać, ale nie kojarzy się świątecznie. Ma w sobie miły chłód i chyba jednak bardziej pasowałby na lato niż na zimę
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Nowe dziecko Diora poznałam kilka dni temu - pachnie dokładnie tak, jak się tego spodziewałam (po lekturze tego wątku nie robiłam sobie specjalnych nadziei, a i nuty niezachęcające). Delikatne kwiatki w towarzystwie subtelnych owoców, lekko pudrowe, banalne do potęgi - podobnych zapachów jest na pęczki, niekontrowersyjne- ot takie, by podnieść sprzedaż przed świętami...
Umieszczenie tych perfum w butelce stylizowanej na DV ( zresztą w wersji posrebrzanej wydaje mi się nieco odpustowa ) uważam za nieporozumienie- dla mnie to odcinanie kuponów od sukcesu tejże. Nie sądzę, by wielbicielki złotej kuli masowo rzuciły się do perfumerii, by kupić Midnight Charm
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Poznalam go niedawno. Cenie zapachy Diora, szczegolnie Poisony (choc nie do wszystkich jeszcze doroslam) i Dolce Vita, a to kwiatowe mydelko w odpustowej buteleczce ma sie do nich jak piernik do wiatraka.
Dla mnie pachnie poprostu banalnie i mydelkowo, a gdy juz mydlo sie ulotni to na mojej skorze zostaje cos , co mi sie kojarzy z kurzem tylko slodko pachnacym. i tu moze jest oryginalny, bo jeszcze z zapachem kurzu w perfumach sie nie spotkalam.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
przewaga negatywnych opinii oraz fakt, iż jest to limitowanka, daje duże szanse na to, aby nie pachnieć, jak pół ulicy
a mi się spodobał :P przypomina mi jakiś zapach, ale nie mam pojęcia, jaki. Dolce Vity raczej nie przypomina. spodziewałam się czegoś cięższego, na co wskazywałaby zarówno nazwa, jak i wypuszczenie go na rynek przed Świętami. nie lubię zapachów zupełnie lekkich, świeżych i kwiatowych, ale ten chyba ratuje ta pudrowa nuta, bo mi się spodobał. po co ja go wąchałam - biorąc pod uwagę cenę.
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się podoba i wcale nie jest , az taki subtelny. Inna sprawa ,że moja skóra ma tendencję do "wyostrzania" niektórych zapachow.
Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ja coprawda nie Groszek
ale niedawno dokladnie obwachalam Midnight Charm i najbardziej przypominaly mi Gucci EDP II rowniez potwierdzam opinie, ze jest to zapach lekki, owocowy, przyjemny, ale nie specjalnie wyszukany chociaz podoba mi sie i nie wykluczam, ze kiedys bedzie moj
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy któraś z Was posiada Midnight Charm Diora? Mam możliwość ich kupienia,ale chcę się upewnić, czy to nie podróbka. Czy mają na naklejce numer seryjny? Pomóżcie proszę
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy siarka nie ma przypadkiem ? może się odezwie
![]() witaj karolla, my się znamy z szafy z ostatniej wymiany
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
bosz, dziewczyny, Wam to nic nie umknie
![]() ...no, wiec jak mowicie, ze mam, to mam, a co ![]() Cytat:
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki serdeczne Dziewczyny, jesteście SUPER!!!
Witaj Jowisz, milo Cię i tutaj spotkać. Siarka, a moge dać na maila te fotki, może sama ocenisz? Ten flakon ma 50 ml,ale chyba jednak mu brak właśnie tego nr-u na naklejce, ale na kartoniku jest. Ja też się spotkAŁAM Z POJEMNOŚCIĄ 100ML TYCH PERFUM,ALE TO JUZ NA BANK PODRÓBKA, BO ONE WYSZŁY TYLKO I WYŁĄCZNIE W POJ 50ML. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
i ja wlasnie zartem pisalam o tej pojemnosci 100 ml, bo czesto podrobkowicze przez swoja zachlannosc, tworza wieksze, nieistniejace pojemnosci danego zapachu (na przyklad Indian Holi 80ml, 100 ml, J'Adore 200 ml). ale mnie troche zdziwilas tymi podrobkami 100 ml, na All je widzialas?
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Tak, były jeszcze calkiem niedawno na all
, no comment!Daj maila proszę, chętnie prześlę foty . A co sądzisz o tym zapachu? Warto go kupić? Ja bardzo lubię owocowo-kwiatowe zapachy, no i w ogóle jestem maniaczką, jeśli chodzi o perfumy, Jowisz wie już co nieco na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post20210490 tu zamieściłam fotki tych perfum Siarko zajrzyj plizzz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Spodobał mi się