|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może ktoś się wymieni..:)
GARNIER czysta skóra A, żel na noc usuwający niedoskonałości skóry- użyty 4 razy
VICHY normaderm, krem nawilżający zwalczający niedoskonałości- ubytek 2/3 DERMIKA MAT-B, krem matujący na dzień- użyty może z 5 razy znajdziesz cos ? |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałabym zielony Rimmel w kolorze Saucy mint - kilka razy maźnięty, do tego w ramach gratisu mogłabym dorzucic trzy kolory Sensique zielone (większe zużycie i ważne do tego roku niestety). Miałabym jeszcze zieloną konturówkę ![]() Foty mogłabym zrobic w weekend
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. No cóż, w takim razie z niecierpliwością czekam na fotkę. Zapowiada się bardzo interesująco
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to mięta, czy nie - taka jasna zieleń - cienie są na zdjęciu
![]() Zresztą na zdjęciu jest wszystko, co ewentualnie mogłoby być na dokładkę. Jak coś Ci się podoba to pisz
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Gothic Daisy jesteś wielka
Rimmel i Sensique az się proszą o przetestowanie Bardzo chętnie wypróbuję. Mogłabyś napisać co jeszcze widać na tym zdjęciu? Jakieś dwie czarne(?) kredki do oczu, 3 kolorowe, pewnie róż. Brokat i tusz odpadają. Jeśli to faktycznie jest róż to również podziękuję. Byłabym wdzięczna gdybyś napisała jakiej marki są kredki albo chociaż czy jestem w posiadaniu czegoś na co byłabyś skłonna je wymienić(nie wszystkie )Lakier do paznokci o którym wczesniej wspominałam nadal mi się podoba. Zerknij prosze jeszcze raz na moje kosmetyki i napisz czy interesowałoby Cię coś jeszcze Pozdrawiam
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mgiełka - żel zobaczyłam jeszcze: - GIVENCHY eye liner pencil, metaliczny granat(tester)- oddam za przydatną próbkę lub za free - probka: DAX COSMETICS Cashmere,baza wygładzająca 3D Silicone- 1ml - próbka: DR IRENA ERIS Bodyart,tricellux cream trójaktywny krem antycellulitowy- 7ml U mnie na fotce jest jeszcze: dwie czarne kredki (Lancome i jakaś czarna bez nazwy), to fioletowe to nie tusz tylko cień do powiek w sztyfcie fioletowy, a to różowe to cień/róż Colorworks. A trzy kredki to amerykańska firma Love My Eyes: kolor metaliczny turkus, metaliczny fiolet i zieleń. Czyli chcesz ode mnie: lakier, cienie zielone i co jeszcze?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Gothic Daisy w takim układzie interesuje mnie jeszcze ten fioletowy cień i czarna kredka Lancome..
Tak wiem-to troche dużo.. Najwyżej z czegoś zrezygnuję.. Chyba że znajdziesz u mnie coś jeszcze? Próbka bazy wygląda jakby nic prócz powietrza w niej nie było więc dorzucam ją jako gratis. Kurcze zła jestem na Ciebie Dorzuciłaś fajne kosmetyki i teraz cięzko mi się będzie zdecydować Zuzka92 ja również dziękuję i serdecznie pozdrawiam Buzichocho narazie nic nie wypatrzyłam ale będę zaglądać.
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
hm.. mam CHI jedwab do włosów ale małą buteleczkę więc raczej jej nie wydam
Wydałam już prawie wszystko czego nie używam. został mi jedynie GLISS KUR balsam płynny jedwab- została 1/4 no moze troche więcej, ORIFLAME podwójna kredka do oczu jekyll & hyde (szara&coś ala perłowa mięta) użyta dosłownie dwa razy. Próbkę OLAY multi radiance rozświetlająco-nawilżający krem na dzień, JOANNA spray nabłyszczający z filtrem uv(do włosów) użyty kilka razy ale nic nie ubyło, z tym że data ważności upływa w lutym 2007 a mała nieporęczna wiecznie spadająca zakrętka jest pęknięta. No i mam jeszcze kilka testerów pomadek ESTEE LAUDER. Mogę wymienić te których nie używam: Electric intense licCreme 715 Fatale(bardzo ładna ciemna,śliwkowo różowa), Pure color lipstick 162 Anuque Rose(ala brudny róż) i 351 Innocence(jasny róż) teraz widze ze ta ostatnia jest lekko pęknięta u podstawy ale tylko widac rysę. Postaram sie wkleić zdjęcie
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za PUMA flowing(różowa), dezodorant perfumowany, atomizer- zostało 25ml, DAX COSMETICS Cashmere,baza wygładzająca 3D Silicone- 1mlAVON potrójne cienie,rosewood- przeterminowane ale zapach i konsystencja bez zmian, mogę dorzucić jako gratis
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
GABRIELA SABATINI private edition, dezodorant perfumowany- zostało ok 13ml
PUMA flowing(różowa), dezodorant perfumowany, atomizer- zostało 25ml zaktualizowałam moj watek z koralami. Aktualne tylko to co w tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post3267022
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Gothic Daisy pomadki są matowe, zdjęcie nie chce się załadować
. Niestety nie moge wypowiedzieć się w kwestii daty ważności... W każdym razie wyglądają i pachną normalnie. Mnie osobiście mat nie przeszkadza i tak nakładam jeszcze bezbarwny lub perłowy błyszczyk, w zależności od potrzeb Jako że są to produkty "not for sale" nie posiadają zakrywek.Anitka11 niestety nic nie wpadło mi w oko, moze przy kolejnej dokładce Ulamaria przykro mi ale z tych które zostały nic nie wybiorę
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, mogłabym jeszcze chcieć ten tester Estee - brudny róż, pierwszy od lewej i ewentualnie Puma flowing dezodorant
![]() To może napisz mi po kolei co chcesz i jakoś dopasujemy
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
leno mam nadzieję że nei wysłałaś jeszcze paczki
Podoba mi się glinka żółta i kapsółki Gal możemy zmodyfikowac wymianę?Mogę np. oddlać swojego filtru większą ilość ( do uzgodnienia )
Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-12-18 o 05:11 |
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Palau poszła................... .. No na psa urok
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy. Ależ
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy. Ależ jestem
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy. Ależ jestem dziś
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy. Ależ jestem dziś zadowolona,
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy. Ależ jestem dziś zadowolona, zakupiłam
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj z samego rana wysłałam. Teraz to już musztarda do obiedzie...Ghotic Daisy nie ma sprawy a więc chcesz Farmonę, żel Lirene, Estee, Pumę, Givenchy i próbkę bazy pod makijaż i antycellulit, tak? Ja obstaję przy cieniu Rimmela, kredce Lancome, tym fioletowym cieniu co przypomina tusz lakierze Miss Sporty i moge przygarnąć te przeterminowane cienie sensiqe. Zaczełam od tego na czym najbardziej mi zależy.
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to ja to wszystko mogę oddać
![]() A dorzuciłabys jeszcze próbkę R IRENA ERIS Bodyart,tricellux cream trójaktywny krem antycellulitowy- 7ml? To też Ci coś jeszcze dorzucę małego
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
to moze zastanowimy sie nad kolejną wymianką
![]()
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Jasne, chyba wspomniałam o tej próbce
To co, napiszesz adres na PW i mogę wysyłać? Kurcze ale mi się paskudnie nakopiowało tych postów.. A na "wyślij odpowiedź" kliknęłam tylko raz! Wie ktoś czy da się to jakoś usunąć?
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
PALAU zabij mnie!!!!!!!!!!!!!!
Musze sie pochwalić. Między innymi dzięki KWC zrujnowałam sie dzisiaj (z czego jestem dumna ) na sypki puder rozświetlający dr Hauschka, poczwórne cienie Gosha, róż Bourjois i kilka innych drobiazgów więc niedługo (czyt. jak wydam ostatnie pieniądze na inne upatrzone kosmetyki) będę miała wszystko czego mi potrzeba do szczęścia
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Faktycznie odchudziłaś swój portfel . Postaramy się coś poradzić na tę odlewkę I czekam jutro na wieści
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Palau niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
I przepraszam za fatygę. Mam nadzieję że paczka doszła w jednym kawałku..? A portfel to ja ostatnio duuużo bardziej odchudziłam niż to co akurat wczoraj napisałam.. Poluję jeszcze na podkład w piance IsaDory.. Popatrzyłam co masz nowego ale chyba nie mam dobrych wieści Nie widzę nic co by mi się naprawdę przydało. No za późno wystawiłaś ten olejek Hauschka, dwa tygodnie temu zakupiłam go wraz z innymi kosmetykami w AquaVitae.. Może jakoś po świętach dorzucisz jeszcze jakieś drobiazgi? Tak się składa że poszukujemy podobnych rzeczy.. te maseczki do włosów, jaśniutkie podkłady.. Mam kilka produktów które by Cię interesowały
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Będę do Ciebie systematycznie zaglądać. Kto wie, może ja też niedługo coś dorzucę. A mgiełkę i żel narazie dla Ciebię zarezerwuję

Tak wiem-to troche dużo.. Najwyżej z czegoś zrezygnuję.. Chyba że znajdziesz u mnie coś jeszcze? Próbka bazy wygląda jakby nic prócz powietrza w niej nie było więc dorzucam ją jako gratis. Kurcze zła jestem na Ciebie

kolczyki
. Niestety nie moge wypowiedzieć się w kwestii daty ważności... W każdym razie wyglądają i pachną normalnie. Mnie osobiście mat nie przeszkadza i tak nakładam jeszcze bezbarwny lub perłowy błyszczyk, w zależności od potrzeb