![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jeszcze raz :) wymienię kosmetyki, perfmy ze wszystkich półek
znajdziesz coś u mnie za ?:
cień Sephora colorful mono w odcieniu chrome 03 - opalizującey - brązowo-fioletowo-zielony, w zależności od kąta padania światła - raz uzyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Anglomanie za Les Belles?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic mi nie wiadomo.Podobno białego nie ma w polskich perfumeriach,nie wiem,czy wogóle był dostępny.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za info, niestety w ciemno się nie zdecyduję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[quote=Madlaine;3262918]Doroto, ja tez Anglomanii nie znam, leciała do mnie poczta próbka, ale sie stłukła i zapach był bardzo mglisty, a że mam też drugą propozycję wymiany na zapach, który juz znam, muszę się zastanowić, co bym chciała bardziej
![]() Oczywiscie Madlaine, zastanow sie i wowczas daj mi znac. Prosze jednak o info do poniedzialku, bo jesli nie dostane propozycji wymiany na zapach, ktory mi odpowiada to chcialabym wystawic Anglomanie na straganiku badz na allegro ![]() ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2006-12-16 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
lipiec na maksa!!! :)
|
bylabys zainteresowana wymiana kamuflaza artdeco 02 na kamuflaz 03?
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
cień Sephora colorful mono w odcieniu chrome 03 - opalizującey - brązowo-fioletowo-zielony, w zależności od kąta padania światła - raz uzyty
Sweet Balm Lancome w odcieniu04 Abricot Lait, 15 ml, ubytek ok. 1 ml błyszczyk Sephora w odcieniu 02 jasniejszy niz na foto uzyty może 3-4 razy Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159367 Ciuszki i dodatki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160355 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162450 a może teraz? niekoniecznie za wszystkie 3 pozycje. Najbardziej interesuje mnie ciągle cień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
witaj Mad
![]() interesuje mnie Les Belles - mam zarezerwowany wstępnie krem kinerase z kinetyną pod oczy na który byłaś chętna oraz wolny krem do twarzy w wersji big 75ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() czy interesowałoby Cię za niego coś z tych rzeczy: - baza pod tusz do rzęs Miss Sporty, nowa- dwa razy może użyta - tusz do rzęs turkusowy Avon - wygląda na nowy, ale mam z wymianki - lakier do paznokci bourjois brudny perlowy róż- ubytek może z 20 %
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ennka niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Za jakie produkty z serii Magic Spa oddałabyś Nature Millernaire ?
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Cześć! Z Twojego wątku interesują mnie:
Shiseido korektor na cienie pod oczami, 5 ml, odzywka Farouk Silk Therapy Smoothing Conditioner - zostało 35% z 300 ml podkład rozświetlający HR Illumination w jasnym odcieniu bezu paletka 4 cieni Helena Rubinstein Model Eyes w odcieniu 04 ![]() Zerknij do mojego wątku, może coś Ci się z tego spodoba, a że szykuję nowy kramik to poza tym, co już wystawiłam mam: Astor Lycra extendend fiber extreme nowiutki użyty raz, chciałm wypróbować, ale mi nie pasuje, świeżutki Pianka Wella Shock waves Maksymalne utrwalenie i objętość poj. 200 ml zużyte ok. 30% Pomadka do ust Shiseido w kolorze różowo-cielistym, bardzo naturalnym, oczywiście w pięknym, jak to u Shiseido opakowanku (zużycie ok 30-40%) Odlewka odkrytego przeze mnie ostatnio podkładu Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Dość słabo kryje, ale cudnie wyrównuje, rozprowadza się i jest strasznie fajny, choć drogi jak na polskie kosmetyki. Kolor piaskowy beż, jasny. Warto wypróbować. Świeżutki. Essence All Over Shimmer - złocisty pyłek nowiutki i tylko wypróbowany (nie jest podana waga, ale całe puzdereczko wysokości ok 2,5 cm i takiej samej średnicy) kredka do paznokci Rimmel nail white pencil użyta raz i nie temperowana cień Sensique Trendy Colour w kolorze ecru (diamond shine) raz tylko wypróbowany (4 gramy) niecałą połówkę próbki Max Mara eau de parfume, połówkę próbki Devotion G. Sabatini mogę napsikać Ci próbkową fioleczkę mojego ukochanego Intuition Estee Lauder w saszetkach (nie próbki) Eveline koenzym Q10+ delikatny peeling drobnoziarnisty do twarzy 12ml St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off próbka saszetkowa podkładu Anti stress lift Astor Spróbuj coś znaleźć i daj mi znać ![]() Jest tego tak dużo, że chyba przeniosę do wątku Link do kramiku w podpisie Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-20 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=161903&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.