![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Deborah,Max Factor,Sephora,Revlon i inne.ZAPRASZAM!!
Interesowałby mnie
balsam Pupa Miss Milkie , Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy - tubka 20 ml balsam do ust w sztyfcie, Lotta Luv Dairy Queen Lip Balm Lancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. Napisz proszę jak widzisz naszą wymianę, co mogłabyś oddać za te 3 rzeczy aby i Tobie się opłacało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Deborah,Max Factor,Sephora,Revlon i inne.ZAPRASZAM!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Maybelline jest zarezerwowany, ale Revlon nie ma problemu
![]() W takim razie Revlon i cienie lecą do Ciebie ![]() Mogę dziś nie zdąrzyć wyslac przesylki, zrobię to najpozniej jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Gliss Kur Odżywka do włosów blond, bez spłukiwania, odżywia włosy, badaje im poły sk i blask, odżywia kolor, ubytek jak na zdjęciu (max. 20%)
Cos bys za nia znalazla,zalezy mi bardzo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Interesowałby mnie podkład Bourjois, może dobierzesz sobie jeszcze coś za niego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze wzielabym jeszcze z checia cien w musie Bell ale sprawdze odcien zeby nie zrobic dubla,w kazdym razie podklad chetnie oddam poniewaz bardzo zalezy mi na Gliss Kur
![]() Stukne wieczorem wiadomosc jak wroce z pracy oki?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś? interesują mnie fioletowe cienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że pozycje na szaro już nieaktualne?
Jeśli tak to niestety nic nie znalazłam ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy???
Lumene Hydra Luminous, krem tonująco-nawilżający, 50ml, ubytek może z 5 % # Nivea Visage Youngkrem tonująco-nawilżający, uzyty max. 3-4 razy Max Factor Pan Stick ,odcień 13, uzyty kilka razy, ubytek może 5 % # Gliss Kur Odżywka do włosów blond, bez spłukiwania, odżywia włosy, badaje im poły sk i blask, odżywia kolor, ubytek jak na zdjęciu (max. 20%) # Maybelline Dream Mousse Blush, odcień 10 pink frosting, użyty max.2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Jestem chetna na deal
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie
![]() Super, czekam na PW z danymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
PW wyslane,stuknij jak mozesz dzisiaj bo nie wiem jak jutro bede miala dostep do netu a tak to juz wieczorem przygotuje przesylke
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Avon, puder - mozaika brązująca, ubytek minimalny, brak śladu zużycia lub Max Factor Pan Stick ,odcień 13, uzyty kilka razy, ubytek może 5 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.