|
|
#33 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *ODDAM Lancome,T.Mugler,Dior,L'o real, YR,Sephora, Nivea...
intersuje mnie pedzel do rozu z sephory i ta baza rozswetlajaca tez sephora
ja mam: 1.peeling antycellulitowy LIRENE –80% 2.pianka profesjonalna Wella High strong control- NOWA 3.balsam ujędrniający Lirene o zapachu kumkwatu 50% 4.balsam perfumowany PRET A PORTER- raz uzyty !! 5. profesjonalna maska do włosów zniszczonych z bambusem COSMETICI DORA – 60% z 250 ml 6.biosilk –jedwab do włosów-raz uzyty 7.perfumy Amor amor- podrobka identyczna jak oryginał –90% 8.blyszczyk avon glazewear –bezowo-rozowy- NOWY 9.Pomadka Nivea velvet rose-60% 10.pomadka RIMMEL czysto-bezowa-70% moze Cie cos zainteresuje ?????
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Hej, podoba ,i się u ciebie
20/50ml Miracle Lancome EDP, jest kartonik -10/50ml I Love Dior EDT, jest kartonik, limitowanka - zapach nieosiągalny już w regularnej sprzedaży - miniaturka Voile d' Ambre YR - miniaturka Hypnose Lancome, nowiutka i nietestowana miniaturka 5ml EDP Angel Thierry Mugler, flakon w kształcie limitowanki Star Collection - miniaturka Voile d' Ambre YR - miniaturka Love Prism Givenchy, 5/7,5ml Mam do wymiany tusz Este Lauder Lash XL Maximum Length Mascara kilka razy uźyty, mam kartonik 20 ml Ultraviolet Paco Rabane EDP
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie miniaturka Aniolka i balsam oraz Hypnose. Czy bylabys chetna na kasetke Estee Lauder- 4 cienie - bialy, bezowy, jasny braz oraz grafit-grafitowego mozna uzywac do kresek badz brwi., uzyte pare razy
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze masz mnóstwo ciekawych zapachów na wymianę, może mogłabyś mi zaproponowac jakiś zapach?
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
szczesliwa18: z tych rzeczy nic mnie nie zainetersowało
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Za miniaturki raczej nie chcialabym wyzbywac sie pelnowymiarowych flaszek
... poniewaz nie mam pewnosci czy Angel podoba mi sie czy nie( raz tak-ra zsiak ) to chcialam sobie tylko poprobowac go troche... a co chcialabys za te miniaturki aniola?
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Raczej niemożliwe jest podanie konkretów
![]() Aktualnie bardzo poszukuję Addict. Poza tym błyszczyk (wyższa półka) dający efekt bladych ust albo jasny róż - z małym ubytkiem lub nowy. No i jeszcze dobry czarny tusz do rzęs - również niewiele używany.
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Daigee nie mam juź do niego kartonika to jest EDP a początkowa pojemność to 50ml
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
- błyszczyk Maybelline Shiny Licious w tubeczce, kolor Whisper Pink, na ustach przezroczysty, z drobinkami, pyszny , zużycie 5%
- miniaturka bazy pod makijaż Art Deco, NOWA - kieszonkowy zestaw do makijażu Oriflame Visions, zestaw kolorystyczny Urban Chic. W jego sklad wchodzą: korektor, 2 perłowróżowe pomadki (jaśniejsza oraz ciemniejsza) plus mieniący cień w kolorze iskrzącej szarości. To forma takich 4 sztyftów wkładanych jeden w drugi - odżywka do włosów L'oreal Elseve wygładzająca z olejkiem Nutrileum, zużycie 10% znajdziesz cos u mnie za cokolwiek z tych rzeczy?
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Daigee,wybrałabyś coś ode mnie za samą miniaturkę Hypnose,balsam Angel i pędzel Sephory?
|
#45 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie??
- krem Yves Rocher linia Bio Specific Active Sensitive, nawilżająco-łagodzący krem na dzień, NOWY, ZAFOLIOWANY -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea z koenzymem Q10, nowe - specyfik YR 2W1 Bio Specific Anti Imperfections mleczko/tonik ściągający pory, zużycie 5% - żel pod prysznic YR o zapachu lotosu, NOWY - balsam ujędrniający Garnier 220/250 |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś powiedziała na taki układ: Miracle, Absolut Repair, żel YR Lotos i np. balsam Avonu z tą czereśnią za Apparition i Tigi ? Jak nie odpowiada, to może masz inną propozycję
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Dorzuciłabym Ci jako gratisik jeszcze błyszczyk Loreal transparentny róź, bardzo delikatny, sądzę źe na bardzo długo jeszcze wystarczy.
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
hej
interesowal cie u mnie cien chanel czy chcialabys go wymienic za mniaturke angela??? interesuje mnie tez probka innocent, moglabym ci zrobuic probke jakiegos z moich zapachow mam agent provocateur floverbomb escada sentiment i magnetic beat tommy hilfiger t-girl be delicious armani code ck contradiction |
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piszę PW
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
tego tuszu nie lubię
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Posiadasz moze puste opakowanie po pudrze?
Edit: Dziekuje za odpowiedz.
Do you see? There's no more me. I'm happy as can be. Edytowane przez nom_de... Czas edycji: 2006-12-18 o 20:49 Powód: Podziękowanie |
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,Addict poleciał do mamymichałka,gdyż zależało mi,by wymienić go na pełnowymiarowe perfumy,a tu jeszcze trafił się pełnowymiarowy Angel ,mam nadzieję,że rozumiesz .Rozumiem,że tylko perfumy Cię interesowały...?W takim razie już nie męcze Cię,pozdrawiam .
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wybierasz to, co zainteresuje Cię najbardziej - taka jest zasada.po prostu strasznie żałuję, bo bardzo podoba mi się Addict
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
może coś u mnie za: - balsam perfumowany 30ml Angel Thierry Mugler - miniaturka Voile d' Ambre YR - miniaturka bazy pod makijaż Art Deco, NOWA |
|
|
|
#59 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie za pędzel do różu?
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam - ten tusz mi nie za bardzo odpowiada
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

,mam nadzieję,że rozumiesz