![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder,Shiseido,Guerlain, Vichy,Moschino Couture,Sephora,Angel
anulka262 blyszczyk nazywa sie
Eveline 3D Shine&Care zawiera filty UVA/UVB nr 14.
![]() |
#32 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Estee Lauder,Shiseido,Guerlain, Vichy,Moschino Couture,Sephora
Może u mnie coś za Moschino?
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
Podobają mi się Moshino i Gwiazdka ![]() Poza wątkiem mam jeszcze: Smakowe balsamy do ust SMACKERS, na tym forum dość kultowe, i znane ![]() -s'Whirl Gloss Berry-Strawberry Twist ubytek bardzo nieznaczny (może 3%) -s'Whirl Gloss Cherry'Nilla Twist ubytek jak wyżej -Lip Smacker Sugared Spicy Cookie bez ubytku- maźnięty kilka razy. -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna. -Visit for women, Azzaro, perfumowany balsam do ciała o zapachu Visit. Z 50ml zostało ok.45% ale trudno do końca stwierdzić, bo na górze tubki się jeszcze odłożyło. I jeszcze z zapachów: -J.Del.Pozo- Halloween =20/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu( Choć wstępnie jest nimi zainteresowana też rachelka) -Miniatury: -"Lauren" Ralph Lauren ed.chyba 3.5ml. Użyłam raz. Kod na nalepce: 7B158 -"Tabu" Dana. Również raz użyte -"Cabochard" Gres Pais 1,8ml. Użyłam dwa razy. -Paloma Picasso. Ubytek widoczny na zdjęciu, w moim wątku- było 5ml. To miniatrura tej perfumy: http://img.epinions.com/images/opti/...resized200.jpg Próbki: -Puma Jamaica- raz użyta próbka -Próbka zapachu Visit Azzaro -Lacoste-Inspiration w papierowej "kopercie"? Nie rozerwanej, użyte raz. Poza tym mam jeszcze: - SUPER Lancome Juicy tubes POP nr.43, to z tej serii powiększającej usta. Ubytek ok. 20-25%- nie wiem czy chcę się rozstać, niedawno kupiłam w Sephorze, ale podobają mi się te rzeczy u ciebie więc wstawiam ![]() -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. -Podkład Oriflame "Visions" Fresh look Foundation 35ml, nie wiem ile zostało chyba ok 75%, dla mnie za ciemny kolor mam baaardzo jasną karnację, Kolor naturalny "Natural Beige" -Roll on, kulka z brokatem "Visions" Oriflame Cosmic Glitz Roll-on Glitter,z ładnym połyskiem różowo-jakimśtam;p Z 50ml zostało 60% ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-12-16 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Witaj, podobają mi się trzy kosmetyki:
Shiseido-Automatyczny pędzel zawierający puder sypki(brązujący),zawiera b.delikatne pigmenty rozświetlające-zużycie 10%(kosztował 250 zł wiec tylko za coś special!) Sally Hansen-lakier z teflonem-brudny róż.Raz pomalowałam nim pazurki. Sally Hansen-Nailgrowth miracle. Z rzeczy przez Ciebie poszukiwanych mam Lacoste Inspiration, 1.3 butelki i dodatkowo to co w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czy za Moschino interesowalaby Cie odlewka po 6 ml Euphoria CK oraz Allure Sensuelle Chanel oraz pomadka Estte Lauder Futurist Full Tratment - nude, w zlotym etui, taki bezowy, naturalny kolor ust. uzyta pare razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyjaciółka KWC
|
A co z moją ofertą? Pisałam u siebie, że mam ok. 8 ml Code.
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej, chciałaś ode mnie granatową torebkę. Jesteś jeszcze zainteresowna? Znalazłam u Ciebie:
Nowa nieużywa odżywka MATRIX Amplify http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5538
![]() |
#38 |
BAN stały
|
niestety..z tego angela sie rozmyslilam..no chyba ze masz cos z zapachow jeszcze poza watkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo
a nic innego ci nie wpadlo w oko?
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
hej! pytalas u mnie o sukienke, u Ciebie wpadly mi w oko: angel, pupa i matrix
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
A co ze mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hej, przypominam się. Odpowiada Ci wymiana
Nowa nieużywa odżywka MATRIX Amplify za moją torebkę?
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Trampeczki są już "zaklepane", ale ta tunika
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1167 247419 jest wolna, zastanawiam się tylko, czy opłaca się nam wymieniać za jedną rzecz... jak coś to mi się podoba punktowy żel na wypryski z Garniera ![]()
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
No za tą tunike moge sie spoko wymieniać... Nie wiem, z czego jest zrobiona, bo metka sięsprała, ale jest to taki materiał, z jakiego najcześciej są indyjskie wdzianka, taki trochę gnieciony (nie trzeba prasować
![]() wymiary: szerokość pod biustem 45cm, na dole 96 cm, długoś 73cm tu możesz sobie trochę pogrzebac, może cosik wynajdziesz Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159367 Ciuszki i dodatki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160355 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162450 jak sobie coś upatrzysz daj znać, u Ciebie podobająmi się jeszcze perfumy ( te z zepsutym atomizerem) tylko, czy zawartość się nie wyleje, albo czy perfumki już nie zwietrzały? Poza wątkiem nie mam nic z rzeczy, których szukasz. pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
czy wąchałaś już valentino very? on ma pojemnośc 90 ml ze 100ml, jeżeli ci sie spodoba, to daj mi znać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jaki zapach mają te perfumy?Coś mi sie zdaje że słodki chyba go raz wąchałamhttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1166193540
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
specyfinczy.
taki zapach hm..palonego karmelu?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam to jednak nie mój zapach
![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
![]() Eveline-Nowy cielisty błyszczyk do ust, Balsam PUPA Miss Milkie o zapachu białej czekolady-zużycie ok.45%(wymienie za coś co bedzie mi niezbędne bo jest świetny ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
odpisalam u ciebie
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Odżywka w sprayu L'Oreal Professionnel Volume extreme.Zużycie widoczne na zdjęciu (ok.40%.) Soraya-Aktywne serum przeciw rozstępom.Zużycie 15%. Balsam PUPA Miss Milkie o zapachu białej czekolady-zużycie ok.45%(wymienie za coś co bedzie mi niezbędne bo jest świetny ![]() Znajdziesz cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Widzę że zlikwidowałaś swój wątek ciuszkowy, a co z rzeczami które w nim były, aktualne czy już nie?? Znalazłam kilka rzeczy, nie wiem czy będziesz zainteresowana którąś z nich, wklejam fotki 1. Torebka czarna w stanie bardzo dobrym, jedyny minus to trochę obtarte metalowe dodatki, ale jest to mało widoczne a poza tym może dałoby się coś z tym zrobić 2. Spódnica czarna w białe groszki, plisowana, była przerabiana ręcznie z sukienki, nie jest to widoczne, ale wydaje mi się że w jednym miejscu jest odrobinę dłuższa ![]() 3. Bluzka w kwiatki, zapinana na guziczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
mamamichalka podobaja mi sie u ciebie płatki do kąpieli Herrery
i kontorowka oraz kredka Jil Sander ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
koniczynka rzeczy nadal aktualne(poza watkiem).
ale utworzylam nowy.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mam pytanie o Angela. Czy ja mam zwidy czy on jest istotnie "blady" ? Normalnie barwa wody jest intensywniejsza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jak juz wczesniej napisalam mam watpliowsci co do butelki (jest niebieska)a moja jest jakas blada.
nie gwarantuje ze to orginał.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
koniczynka podoba mi sie spódniczka
![]() moze masz cos jeszcze?
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Sukienka brązowa w kolore kwiatki z białym kołnierzykiem, kolor na zdjęciu przekłamany
Sukienka niebieska, cienki, śliski materiał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
niestety zadna
![]() moze masz jeszcze jakies spodniczki torebki butki? niewiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.