|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni kramik przed "urlopem" od Targowiska :) Zapraszam
Przepraszam za opóźnienie w odpowiedziach, ale w tym zamieszaniu przedświątecznym nie miałam na to nawet siły
![]() Lolu - za odżywkę raczej dziękuję, ale chętnie bym wymienila ten khol na zapach. Jak byś widziała tę wymianę? Króweczko - byłabym zainteresowana tym Matrixem. W tej chwili nie mam za bardzo możliwości zrobienia zdjęcia koloru na ustach, ale wklejam fotkę zrobioną wcześniej, samej pomadki |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
MAtrix juz niestety nieaktualny
.a znajdziesz cos jeszcze? (przejrzyj tez watek ciuszkowy (markowe ubranka i dodatki).
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z pozostałych rzeczy jedynie Angel, całość perfum za pomadkę to oczywiście za dużo - może znalazłabyś u mnie coś jeszcze albo rozważyłabyś zrobienie odlewki?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
jasne moglabym odpsikac.
ale ile ?
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolu - za odżywkę raczej dziękuję, ale chętnie bym wymienila ten khol na zapach. Jak byś widziała tę wymianę
bieto , nie mam obecnie perfum w takiej pojemności bym mogła wymienić na kohl (same duże flakony posiadam ) , w grę wchodzi jedynie odlewka
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Króweczko - mogłoby być 10 ml?
Lolu - też miałam na myśli odlewki Angel jest na razie negocjowany, ale intensywnie szukam m.in. Euphorii, Pocałunku Smoka, L'eau par Kenzo, ewentualnie zaproponuj co by wchodziło w grę, mogłoby być też kilka mniejszych.
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
.a dorzucilabys mi lakier maybeliine ?jezeli nie to sie nic nie staanie.
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak
.słuchaj tylko jest jedna sprawa apropo tych perfum. bo mojej mamy kolezanka sprowadza perfumy. no i ja prosilam o angela. jednak nie pasowala mi butelka.(jest dziwna) pobieglam do sephory poniuchac .zapach jest naprawde identycznny. ale wiesz umowmy sie jakos. ze jakby ci nie pasowal to odeslesz ok i ja ci zwroce te twoje kosmetyki ale mam nadzieje ze nie dojdzie do takiej sytuacji .?pasuje?
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłkę proponuję jednak po nowym roku,żeby w międzyświątecznym zamieszaniu paczki się gdzieś nie "zawieruszyły" na PP, podaj proszę PW z adresem
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
bieto , podsyłam Ci listę zapachów
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Bieto-mam Neonature Cocon
zuzycie niewielkie,mysle ze max 10%,jutro sprawdze i zrobie Ci fotke jezeli jestes zainteresowana![]() Stukne PW poniewaz mam problem z kompem i z dostepem do netu moze byc roznie.
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
The Body Shop - brązer nr 2, w pudernicze są drobinki, jednak na twrzy ich nie widać - dwa pudry brązujące są mi niepotrzebne, jeden chętnie oddam, oba uważam za b. dobre, więc jest mi obojętne który mi zostanie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169717 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

.
?
?