![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAROUSSIA, DIOR, AVENE, L'OREAL, GIVENCHY, CLARINS, VERSACE, APC, BIELENDA i in
buzichocho - niestety nic nie znalazłam
Agul - zainteresował mnie LOREAL, True match, podkład W3, użyty ze 2 razy -jaki to kolor ? Gothic_Daisy Tonik już wymieniłam, zrezygnowałaś z błyszczyka Givenchy, więc rozumiem, ze nadal interesują Cię: 2. Bielenda 5. Joon 12. Dior - 5 Colour 14. Dior Addict - Lip Fluid ? Z Twojego wątku podoba mi się konturówka Love My Eyes: metaliczny fiolet i wisiorki YR (z Rimmela rezygnuję). Za te rzeczy mogę oddać Bielendę i Joon. Za Diora chciałabym coś z wyższej półki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAROUSSIA, DIOR, AVENE, L'OREAL, GIVENCHY, CLARINS, VERSACE, APC, BIELENDA i in
A ktore wisiorki byś chciała? Wszystkie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Za bransoletkę dziękuję, chodziło mi o te dwa naszyjniki ze zdjęć, jakie zamieściłaś w moim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Czyli naszyjnik czerwony, zielony i konturówka fioletowa za Bielendę i Joon. Jak dla mnie może być
![]() Czekam wobec tego na PW z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Witaj. Znalazłam u Ciebie to:
14. Dior Addict - Lip Fluid, pomadka w płynie. Kolor 445 koralowy opalizujący na złoto. Pojemność 6 ml. zużycie trudne do określenia, myślę, ze ok 30-40%. 100% Oryginał ! 16. Clarins- pomadka do ust kolor Illusion 220, bardzo naturalny, różowo-beżowy. 100% Oryginał ! Poziom zużycia widoczny na zdjęciu. Może znajdziesz coś u mnie, bo właśnie odnowiłam kramik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Wymienię IN BLACK Jesus del Pozo
Do wymiany:
IN BLACK Jesus del Pozo - flakon 100 ml. bez kilku psików, mam kartonik. Wymienię najchętniej na: Prada Dolce Vita Agent Provocateur Euphoria Rose Absolut - Stella Mc Cartney Rose Absolue - YR Wymienię oczywiście na podobną pojemność, także na np. dwie 50 ml. Interesują mnie tylko zapachy. Rozważę również zapachy których nie wymieniłam powyżej, ale nie interesują mnie perfumy świeże, zielone, morskie itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Margarita, przepraszam bardzo, że zawracałam ci głowę. Wracam jednak do pierwotnej decyzji, że wymienię kufer tylko za coś z mojej listy życzeń. Zaczęłam znowu zbierać kolorówkę i znów się okaże, że mam tego tonę, a brak mi najpotrzebniejszych rzeczy. Przepraszam jeszcze raz. Pozdrawiam.
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię IN BLACK Jesus del Pozo
No chyba, że byłabyś chętna pozbyć się tych perfum w zamian za kufer...?
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
A moze Escada Margaretha Ley tester 80/100ml badz tez tester Burberry London starej wersji ok 95/100ml ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
kicala1 - dziękuje za propozycję, ale chyba wolę prfumy za perfumy
![]() lalesia - Margaretha odpada, nie mogę jej znieść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Witaj, chcialam zapytac czy ten nablyszczacz Rene Further ma wlasciwosci rowniez utrwalajace??? bo cos mi sie kojarzy ze widzialam z tej firmy lakier nablyszczajacy , a wolalabym sam nablyszczacz - jaki jest twoj???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Byłaym zainteresowana :Avene - krem Hydrance Optimale Legere. Tubka 40 ml. zużycie ok 50%.
Jest aktualny czy do kogoś leci?
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Ok. gdyby byl to sam nablyszczacz to ja jestem chetna, moze cos ci sie u mnie spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Jasne
![]() Gdybyś jednak zmieniła zdanie - to szybciutko pisz na pw, bo ja się odsubskrybowuję (matko, jakie trudne słowo ![]() Pozdrawiam serdecznie.
![]() |
#54 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie? Tusz jest mokry? Kiedy był otwarty?
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Cienie Dior mi wpadły w oko, ale wiadomo, że za kremik to nie bardzo. Będę śledzić wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
KENZO - na opakowaniu oprócz nazwy jest napisane - extreme brillance/super shine. Przypuszczam więc, że nabłyszczanie jest główną rolą tego kosmetyku
![]() ![]() iceflower - tusz jest wilgotny i powinien jeszcze posłużyć. Otwarty około dwa miesiące temu. Może poczytaj recenzje na Wizażu, bo ja nie potrafię powiedzieć jak żywotny jest ten tusz ![]() evilcia - za cienie Diora chciałabym coś więcej niż sam kremik, może jak zrobisz dokładkę to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Tak chodzilo mi o ten produkt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.