|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam!!! Może ma któraś z was...
Mam jasnoróżowy błyszczyk, odżywkę do paznokci Killys, Biosilk (poza wątkiem) i paski (w wątku ciuszkowym). U ciebie interesuje mnie Krem Oriflame redukujący zaczerwienienie skóry, ok połowa opakowania.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
mam błyszczyk Astor Prismatic Volume&Shine nr 05 pink ice - taki jak chcesz, jasny róż.
Na zdjęciu w/w błyszczyk. i widoczne zużycie. W moim wątku ubraniowym mam ubranka w rozm. xs-s. pozdrawiam
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłaś bardzo dużo rzeczy u mnie, proszę napisz m ijakie masz kosmetyki na wymianę
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Koniczynko, interesują mnie tylko kosmetyki
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
zerknij do mnie, może coś się przyda.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
mam taką kurteczkę dla chlopca
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
mam farbę do włosów brązową garnier i błyszczyk do ust l'oreal glam shine gold rose. Jeżeli jesteś zainteresowana- zapraszam
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z
mam kurteczkę dla chłopca:
stan idealny |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
tzn. ten błyszczyk l'oreal paris glam shine gold rose [nr 86] faktycznie na ustach mieni się między złotym a różowym i jest bardzo intensywny dlatego jeżeli szukasz czegoś delikatnego to go nie polecam. Za to na ustach trzyma się długo. A co do pomadki maybelline water shine to jest ona taka delikatnie różowa. A bluzka z big stara nie jest różowa [zdjęcia robiłam w nocy i niektóry są trochę prześwietlone]. Ma ona taki intensywnie czerwony kolor
Jeżeli chcesz to podam Ci dokładne wymiary ale ja noszę xs lub s i mam ją dobrą, taką w sam raz. U Ciebie podoba mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1218781805. Jest bardzo duża? bo to M.
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1218785261a duża ta dziurka?
wziełabym tą za farbę bo niestety tej pomadki się już pozbyłam. Może tak być?
|
|
|
#44 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Nie znam się na koralikach. Ceny mogę poznać mniej więcej na allegro ale wiadomo, bigle, zrobienie ich etc.
Ja dodatkowo wtedy zapłacę sporo przesyłkę. Kolczyki są lekkie i niestety brak tych najładniejszych Mogę oddać Ci to wszystko + jakąś/jakieś ramki na zdjęcia + dwie maseczki do twarzy Lirene, jeżeli byś mogła zrobić jakiś komplecik do tego kolczyki+bransoletka+nasz yjnik lub kolczyki i naszyjnik. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z
hejka z tego co poszukujesz mam:
oniku bezalkoholowego NIVEA balsam ujędrniajacy do ciała SSS AVON Balsam do ciała o zapachu waty cukrowej róze do policzków kuleczki znajdzie sie tez poza watkiem maseczka do twarzy bezowy kaszkiet mam poza biała torebeczke w delitatne wrozki moge zrobic foto stringi poza watkiem mam ełno koralików do wyrobu bizuterii foty moge równiez zrobić ramki na fotki poza watkiem
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam może coś z Twojej listy, a mianowicie koszulkę nocną firmy La Senza, na ramiączkach ,rozmiarowo wypada S. Króciutka, fajna różowa w kwiaty...fotkę mogę wrzucić dopiero jutro...aparacik off chwilowo ;]
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
zielona bluzeczka - szerokość pod paszkami 33-34 cm (materiał rozciąga sie) długość trudna do zmierzenia ze względu na koronkę ale gdzieś 39-40 cm (liczona na boku)
spódniczka ma w pasie 37-38 cm czarna bluzeczka - nie pamietam gdzie ja dokładnie mam ale postaram sie dziś poszukać w szafie a ja mogę prosić inne zdjęcie tego ponczo czy jak zwał tak zwał :P tzn jak ono wygląda jak jest zawiązane na te sznureczki pozdrawiam
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
mam profesjonalna farbe do włosów w kolorze jasny blond : )
|
|
|
|
|
#51 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Mam rózowe błyszczyki, róże, może cos wynajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- I nabłyszczacze do włosów też. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.