|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki u gothiki
zapraszam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem o który ci chodzi więc wklejam trzy
jakie mam na wymianę, dwa perfect wear z avonu i jeden oriflame
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Mnie spodobała się:
4. Duża paleta z cieniami i różami Miss Rose, używana, tylko za coś co mi się bardzo spodoba! Mam jeszcze poza wątkiem kulki APC 00 mogę oddać kilka (jeszcze nie byłam w domu i ich nie widziałam kupiłam duże opakowanie, będę wiedziała w niedzielę jak wrócę to napiszę), żel pod prysznic Avon 500ml nowy zapach celebrate my seria senses, róż z USA firmy cheekers kolor czerwona brzoskwinia, mam jeszcze 4 kartki A4 oryginalny papier czerpany ręcznie!!!!. Zajrzyj do mojego wątku może tam coś ci się spodoba.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
bym była chętna na te kulki ale najlepiej całe opakowanie
, a nic więcej za tą paletę nie zauważyłam w twoim wątku
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Mówimy o tej palecie: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1170145014 Będę w poniedziałek ponieważ wyjeżdżam teraz więc jak przyjadę zabiorę ze sobą kulki APC i wtedy się rozmówimy. Narazie jak mogę prosić zarezerwuj paletkę dla mnie
Napisz mi jeszcze jakie jest zużycie tej paletki i jakie ma wymiary tak orientacyjnie.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
24x17, zużycie ogólnie małe
jak pisałam nic więcej nie zauważyłam w twoim wątku oprócz tych kulek, a całego opakowania mi nie dasz, a nawet jakby to i tak musze się zastanowić bo bym ci oddała paletę która ma 50 cieni i 6 róży za "tylko" kulki, mimo że cena mniej więcej by się zgadzała |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze cień APC nr 13 mogę zrobić odsypkę, mam jeszcze odsypkę nr 24, i róż z USA małe zużycie taka czerwień brzoskwinki i jak wrócę z domku to może jeszcze coś dowiozę to może wtedy coś wybierzesz??
|
|
#42 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Poniewaz likwiduje wątki swoje wracam kochana do Ciebie, bylas zainteresowana bazą sephory, znalazłabys cos poza nią? Moze w ciuszkowym ?
Zainteresownaa bym byla paleta |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Jednak podziękuję za tą paletkę już ją zakupiłam na allegro
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
junia1 - najchętniej bym ją wymieniła na coś z mojej listy a te kolorki cieni mam
![]() virtual - jw, najchętniej za coś z mojej listy, a płaszczyka zielonego byś mogła zrobić wyraźniejsze zdjęcie? choć nie wiem po co się pytam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
junia1 - najchętniej bym ją wymieniła na coś z mojej listy a te kolorki cieni mam
![]() virtual - jw, najchętniej za coś z mojej listy, a płaszczyka zielonego byś mogła zrobić wyraźniejsze zdjęcie? choć nie wiem po co się pytam
|
|
|
|
|
#46 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Hej. Interesują mnie te rzeczy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
4) LOVELY welurowy cień duo nr 53 - brązowy z różem, zużycie na zdjęciu, użyty może dwa razy, data ważności: do 12.2008
5) LOVELY cień duo z rozświetlaczem (brak numeru) - złotawy z khaki, zużycie widać na zdjęciu, data ważności: do 12.2007 1) LA ROCHE POSAY Effaclar żel, pojemność 15ml 3) LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny do oczyszczania i demakijaż twarzy, pojemność 15ml 4) LA ROCHE POSAY Effaclar tonik zwężający pory przeciwdziałający ich zatykaniu, zawiera LHA o działaniu mikrozłuszczającym, pojemność 15ml 8) AVENE Krem SPF 50+ z ultra wysoką ochroną przeciwsłoneczną, pojemność 5ml, raz użyty, została połowa 12) SEPHORA baza pod makijaż, pojemność 2ml 14) LA ROCHE POSAY Toleriane łagodny żel oczyszczający, pojemność 4ml 15) LA ROCHE POSAY Toleriane mleczko do zmywania skóry i demakijażu twarz i oczy, pojemność 4ml 16) LA ROCHE POSAY Cicaplast preparat przyspieszający regenerację naskórka, pojemność 2ml i może któryś z tych turkusów ![]() niczego byś nie dobrała? |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) mnie interesuje: -Wachlarz Baza wygładzająca Dax cosmetics, ubytek 10 %, ważna do 01. 2009 Perfumy Avon, Far Away Sensual Embrace EDP] |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Z próbkami jest tak, że są nimi zainteresowane jeszcze dwie inne osoby: rzyrafka i eweska i póki z nimi nie dokończę się dogadywać co do wymiany, to są one nie dostępne (właśnie zmieniłam w opisie, bo zamieszanie się powoli robi). Co do innych rzeczy, to muszę jeszcze się zastanowić, ale raczej tylko te cienie by mnie interesowały.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha, czyli poczekam aż cosik może jeszcze wybierzesz i aż się wyjaśnią pertraktacje z próbkami
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
-cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy)
-cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) wstępnie to mnie zainteresowało ale mogę się wymienić tylko za ten perfum bo dax i wachlarz chcę za coś z mojej listy, chyba że coś jeszczwe dobierzesz; bym mogła prosić o zdjęcia tych cieni? |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
moze cosu mnie ?
odp na moim wątku . .
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
jutro wysyłam Ci paczuszkę, ale zastanawiałam się, czy cienie apc 21 (beż) nadal w trakcie rozmów wymianowych jest, czy może jest dostępny do wymiany?
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
limonatko - raczej tak, czekam aż się evilcia zastanowi, no i ktoś jeszcze jest nimi zainteresowany
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

mozna zobaczyc ten cien w sztyfcie?
jakie mam na wymianę, dwa perfect wear z avonu i jeden oriflame
, a nic więcej za tą paletę nie zauważyłam w twoim wątku

Zainteresownaa bym byla paleta