![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaktualizowany wątek-balsamy,biżuteria,paleta, kosmetyki do włosów,perfumy, kol
Czy znalazlabys cos u mnie za maske John Frieda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaktualizowany wątek-balsamy,biżuteria,paleta, kosmetyki do włosów,perfumy, kol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witaj ponownie.Zalezy mi na kenzo.mam to co w watku-poza edt chanel chance i np.iwostin-emulsja matująca.jakby co napisz czego potrzebujesz-może bede miała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
- Schwarzkopf Gliss Kur shining blonde reflex odżywka nadająca włosom blond piękny połysk - zakupiona w niemczech, użyta z 6 razy więc zużycie minimalne, pojemnosć 150ml. Zakupione w niemczech. oddam tylko za cos fajnego
Za co na przykład?
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Mysle, ze jest tam ze 100ml - na pewno nie mniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderatoreska
|
Witam. U ciebie by mnie te dwie rzeczy interesowaly
![]() - Yves Rocher Yria teint frais spf15 podkład koloryzujący (kolor: clair) (powinno być ok95% z 50ml) przepięknie pachnie, kolorek idealny do jasnej karnacji. Świetnie wyrównuje koloryt. - Sephora błyszczyki - 4 kolory w kuli, użyte pare razy 11g pięknie się mienią i nawilżają usta http://www.sephora.com/browse/produc...questid=147302 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24) Cien sypki Rhea kolor Diamond - nowy 29) Cien sypki Rhea kolor Retro - nowy 31) APC nr 10 - nowy 32) APC nr 30 - zuzycie ok 5% 33) APC nr 22 - zuzycie ok 5% |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
oki to wysyłam adres na PW i o to samo prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1169677840 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1169677840 sephore i brokat odp u mnie na wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Hej! Czy znajdziesz coś u mnie za:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
-magdusia- -> pooglądam dokładniej twoj wątek we wtorek, bo narazie nie mam głowy do tego (egzaminy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobine perłowy) z kartonikiem, użyty 2-3 razy, ważny chyba 3 lata od 30.10.06 - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 40% - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - próbka Crystal Aura - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cien w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: elegancki naszyjnik o kolorze srebrnym ![]() -Ralph Lauren You've got gel- żel pod prysznic 50ml, nowy, ładny zpach - Ralph Lauren goodbye dry- body lotion nawilżający balsam do ciała, szczegolnie do skóry suchej piękny zapach który utrzymuje się bardzo długo na ciele- jak perfumy ![]() - Elizabeth Arden Red Door - body lotion balsam pielęgnujący do ciała, przepięknie pachnący jak perfumy, długo utrzymuje się na skórze 50ml, nowy - Anna Sui Sui Love body lotion, cudownie pachnący balsam do ciała ![]() - estee lauder paleta 4 cienie + 1 róz + ale może być wykorzystany jako cień, 1 pacynka, używana dość sfatygowana ![]() ![]() - Kenzo l'eau par perfumy (z 50ml pozostało troche wiecej niż połowę tak ok 30ml) Bardzo ładny, świeży zapach - Coty Adidas Fruity Rythm woman perfumy (więcej niż 3/4 z 50ml) bardzo ładny świeży, orzeźwiający zapach, owocków i kwiatów, - Sephora błyszczyki - 4 kolory w kuli, użyte pare razy 11g pięknie się mienią i nawilżają usta ![]() - Smacker pomadka Melon moon (zostało ok 90% z 4g) pielęgnacja ust + połysk + cudny zapach - Smacker pomadka Berry lights (zostało 95% z 4g) pielęgnacja ust + połysk + cudny zapach - MaybellineVolum Express Waterproof, czarny, (zostalo ok 50-75% z 8,5ml, mokry, świeży dat. ważności do 10.2007) wydłuża, podkreśla i pogrubia rzęsy. Dobry na taką pogodę jaką mamy obecnie ![]() - Manhattan -soft compact powder kolor Teint Vanille 8 (zużyte ok 30% z 9g) kolor dla lekko lub lekko średnio ![]() ![]() - Shiseido compact foundation SPF15 13g, natural light beige/beige clair ( - Yves Rocher Yria teint frais spf15 podkład koloryzujący (kolor: clair) (powinno być ok95% z 50ml) przepięknie pachnie, kolorek idealny do jasnej karnacji. Świetnie wyrównuje koloryt. - Schwarzkopf Gliss Kur shining blonde reflex odżywka nadająca włosom blond piękny połysk - zakupiona w niemczech, użyta z 6 razy więc zużycie minimalne, pojemnosć 150ml - John Frieda Frizz ease Miraculous Recovery deep- conditioning treatment step 2 poprawia kondycje włosów, zostało 3/4 z 150ml. z Londynu. oddam za coś fajnego ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam dokładnie twój wątek ale niestety nie znalazłam niczego dla siebie za te dwie rzeczy
![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.