|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki, próbki perfum, biżuteria
Connie- nadal szukasz koralików? bo ja bym mogła pstryknąć fotkę, czym się mogę podzielić... od Ciebie przydałyby mi się miniaturki LRP i może.. któraś miniturka furterera
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
1 szkło
2 szkło i niebieski awenturyn 8mm 3 szkło, w tym dwa małe, zielone lampworki 4 cztery listki, ale nie mam pewności, czy nie są plastikowe 5 malutkie kryształki swarovskiego 4mm- mogę Ci dać 4 sztuki, bo mi są cenne i potrzebne ![]() jeszcze mam dwie jaspisowe łezki, takie jak TU jeżeli Cie coś zainteresuje to pisz co byś mogła oddać
Edytowane przez zuzka92 Czas edycji: 2007-02-04 o 16:07 Powód: zła kolejność |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
moje propozycje:
-tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) znajdziesz cos?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
1. KenzoAIR (EDT intense) - Kenzo 1,2 ml x2 2. Energizing fragrance eau aromatique - Shiseido 1 ml 3. J'adore (EDT) - Dior 1,2 ml 4. Magnetic Beat (EDT) - Escada 2 ml 5. Paradise Passion (EDT) - Naomi Campbell 6. Tommy Girl -Tommy Hilfiger 1,5 ml 7. Ice Touch (EDT) 8. Cheap & Chic (EDT) - Moschino 1,5 ml 9. Eternity (EDP spray) - Calvin Klain x2 10. Eternity Moment (EDP spray) 11. Puma woman (EDT) 12. Bruno Banani not for everybody (EDT) 13. Adidas Orginals pur femme (EDT) 1,2 ml 15. Lovely (EDP)- Sara Jessica Parker, 1,5 ml 17. Damska Lolita Lempicka (EDP), 1,2ml
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Hej interesuja mnie te rzeczy:
- Eyeliner Eveline - czarny - oskar kosmetyków czy na koncu jest pedzelek czy twarda koncowka jak we flamastrze.Kiedy bylo otwarte jakie jest zuzycie? ZAPACHY 1. KenzoAIR (EDT intense) - Kenzo 1,2 ml x2 3. J'adore (EDT) - Dior 1,2 ml 4. Magnetic Beat (EDT) - Escada 2 ml 5. Paradise Passion (EDT) - Naomi Campbell 6. Tommy Girl -Tommy Hilfiger 1,5 ml 7. Ice Touch (EDT) 8. Cheap & Chic (EDT) - Moschino 1,5 ml 9. Eternity (EDP spray) - Calvin Klain x2 10. Eternity Moment (EDP spray) 12. Bruno Banani not for everybody (EDT) 13. Adidas Orginals pur femme (EDT) 1,2 ml 14. Perfumowana serwetka: Bvlgari, Eau parfumee au the rouge 15. Lovely (EDP)- Sara Jessica Parker, 1,5 m KREMY ITP. 2. miniaturka Hydranorme (LRP) 5 ml 3. miniaturka Creme duceur Jour (Clarins) 5 ml .[/quote]
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Zakrecona - niestety nic
Milena: Eyeliner ma krótki,twardawy pedzelek, naprawde nie pamietam, kiedy byl otwarty (dosc dawno temu), uzyty byl kilkakrotnie, stoi w szafce ciagle w oryginalnym kartoniku. Data waznosci: 06.04.2008 U Ciebie zainteresowal mnie tusz: -miniatura- tusz do rzes CLINIQUE-high definition lashes ( pol szczoteczki,pol grzebyczka). Czy byl uzywany?
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie. pozatym mam bizu ale fotek jescze nie zrobilam. w tym porcelanowe bransoletki z malowidełkami kwiatówm . zobacz na moj watek.
a czy tonik LRP to jest ten zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu?? |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
achas,to w takim razie za eyeliner podziekuje...Jesli chodzi o tusz to nie byl uzywany...Daj znac gdybys zdecydowala sie na wymianke..
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Agii - jest to tonik Hydraphase, niestety u Ciebie nic mnie nie zainteresowalo.
Milena - co powiesz na wymiane: 1. KenzoAIR (EDT intense) - Kenzo 1,2 ml x2 3. J'adore (EDT) - Dior 1,2 ml 4. Magnetic Beat (EDT) - Escada 2 ml 5. Paradise Passion (EDT) - Naomi Campbell 6. Tommy Girl -Tommy Hilfiger 1,5 ml 7. Ice Touch (EDT) 8. Cheap & Chic (EDT) - Moschino 1,5 ml 12. Bruno Banani not for everybody (EDT) 13. Adidas Orginals pur femme (EDT) 1,2 ml 14. Perfumowana serwetka: Bvlgari, Eau parfumee au the rouge 15. Lovely (EDP)- Sara Jessica Parker, 1,5 m 2. miniaturka Hydranorme (LRP) 5 ml 3. miniaturka Creme duceur Jour (Clarins) 5 ml za miniaturke Clinique? (ile ma ona ml?)
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
.
Milena - co powiesz na wymiane: 1. KenzoAIR (EDT intense) - Kenzo 1,2 ml x2 3. J'adore (EDT) - Dior 1,2 ml 4. Magnetic Beat (EDT) - Escada 2 ml 5. Paradise Passion (EDT) - Naomi Campbell 6. Tommy Girl -Tommy Hilfiger 1,5 ml 7. Ice Touch (EDT) 8. Cheap & Chic (EDT) - Moschino 1,5 ml 12. Bruno Banani not for everybody (EDT) 13. Adidas Orginals pur femme (EDT) 1,2 ml 14. Perfumowana serwetka: Bvlgari, Eau parfumee au the rouge 15. Lovely (EDP)- Sara Jessica Parker, 1,5 m 2. miniaturka Hydranorme (LRP) 5 ml 3. miniaturka Creme duceur Jour (Clarins) 5 ml za miniaturke Clinique? (ile ma ona ml?)[/quote] Tusz ma 1,5g. Tak na oko to moze byc 1/3 takiej zwyklej mascary.Nie wiem jednak jaka pojemnosc ma "normalna "mascara Clinique.Ja jestem chetna na wymianke..Co Ty na to?
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Ja chętnie wymieniła bym się na te próbki podkładów, mogę zrobić Tobie próbkę zapachów tj:
- Boss Intense - Boss Deep Red - Guerlain L'instant - Rouge Hermes - Pure Jil Sander mam też fabryczne: - Lacoste Pour femme - Kenzo Amour - Clinique Simply Pozdrawiam |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Estee, super
![]() Pasowalaby Ci wymianka: Probki podkladow: 1. Natural Fit (Astor) , 201, 1ml 2. Colour adapt (Max Factor), natural 70 x2 3. podwójny Colour adapt (Max Factor), natural 70 + Golden 75 5. Hyper smooth (Max Factor), 005 sand, 2ml Jeśli chodzi o punkt trzeci, to moge wysłac dwa "dwupaki" za: - Kenzo Amour - Clinique Simply - Pure Jil Sander - Rouge Hermes Czy to nie za duzo?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Tuszu nie uzywam, a koraliki "zagospodaruje"