|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Morgan,l'oreal,bioderma,i wostin,ghd,femi,inecto,as tor,aveda,lirene,lumene.. .
Cytat:
a z wolnych kosmetyków: 10.Błyszczyk Loreal Water Shine Diamonds Liquid odcien 05 Fuchsia jewel (ciemny róż) - została połówka chyba ze masz cos z mojej listy? |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Morgan,l'oreal,bioderma,i wostin,ghd,femi,inecto,as tor,aveda,lirene,lumene.. .
ja byłabym chetna na IWOSTIN-emulsja matujaca na dzien65/75 ml i ewentualnie jakaś odlewka MARY COHR-tonik oczyszczajacy do cery mieszanej i tłustej, mogę oddac całość lub odlewkę.
lub maseczka FEMI to jest ten żel: http://www.fabrykazdrowia.pl/go/_info/?id=1290 użyty w minimalnej ilości. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-eveline spa -cienie rhea-electric blue,fog,cats eye -błyszczyk eveline 3d-ten podwójny. Podoba mi sie jeszcze ten ostatni lub 3 od prawej-nie wiem czy nie byłoby za dużo... |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
proponuję 200 ml toniku za tusz i normaderm vichy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i ten podwójny eveline-2 od prawej.W takim razie zapraszam na pw.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A mozesz dokładnie opisac ile pozostało z tych specyfików??i czy masz może cos z mojej listy poza watkiem??
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
I podwojny Eveline 2 od prawej. Zamotalam teraz, ale wiem o ktore ci chodzi. Pisze PW.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
do mojego watku kometycznego dodalam:
BOURJOIS - EN TOUTE LEGERETE - podkład kolor 24 -jasny beż .Zużycie 10% - kolor bardzo jasny porcelanowy - podkład typu "druga skóra" - nie jest mocno kryjący - raczej na wiosne lato lub dla cery bez problemów. link do kwc - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6906 L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% może Ci się cos spodoba
|
|
#45 |
|
Moderatoreska
|
Mamamichalka przepraszam za moje niedopatrzenie, naprawde nie zauwazylam.Przepraszam:cm ok:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
up.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
hej ja mam podkład Bourjois, u ciebie też interesują mnie podkłady lub pudry np.podkład MAX FACTOR-lasting performance-kolor 101 ivory beige,zużycie 20% ,MARY COHR-tonik oczyszczajacy do cery mieszanej i tłustej,firma wysokopółkowa używana tylko w salonach kosmetycznych na zachodzie.mam 300 ml/400-mogę oddac całość lub odlewkę.
może znajdziesz coś u mnie:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172165 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
witam, zainteresowalo mnie
-VICHY DERMABLEND-podkład w tubce,kolor OPAL,ok.10/30 ml,cięzko ocenic -TRANSLUCIDE,REVLON NEW COMPLEXION POWDER I SKROBI-mieszanka pudrów sypkich-powstała suuuper!Kolor ładny,transparentny,matuj ąco-rozswietlajacy-nie ciemnieje na twarzy.Moge oddac ok.20-30 gram-jednak bez pudełka,w opakowaniu zastepczym |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
cześć mamomichałka
tak mnie u Ciebie kusi: - VICHY DERMABLEND-podkład w tubce,kolor OPAL,ok.10/30 ml,cięzko ocenic -FEMI-Maseczka do twarzy żelowa z d-pantenolem i alantoiną,łagodząco-zmiękczająca.100/200 ml - IWOSTIN-emulsja matujaca na dzien,do skóry tłustej i tradzikowej,reguluje wydzielanie sebum.65/75 ml -MARY COHR-tonik oczyszczajacy do cery mieszanej i tłustej,firma wysokopółkowa używana tylko w salonach kosmetycznych na zachodzie.mam 300 ml/400-mogę oddac całość lub odlewkę. -MARY COHR-zel do mycia cery tłustej i mieszanej,nowy 400 ml. - KOLASTYNA-BEAUTY SECRET-serum wygładzajaco-przeciwzmarszczkowe,genia lne jako baza pod makijaz.10/15 ml no sporo tego Pamiętam, że jakiś czas temu szukałaś ciemniejszego podkładu - może więc zainteresowałby Cię podkład apteczny optycznie wygładzający Unifiance La Roche Posay, kolor 23 Cream? Oceniam, że jest go ok 3/4.Jeśli chodzi opodkłady ( a pamiętam, że to Twoje ulubione kosmetyki ) to mogę zaproponować jeszcze 1/3 Chanel Double Perfection Fluide. To odcień numer 20 - jeden z tych jasno-średnich. + oczywiście wątek /edit/ Poza wątkiem mogę zaproponowac duże odsypki (nawet połowę z 13 gramowego opakowania) puderku rozświetlającego Revlon Skinlights. Jest boski ale opakowanie gigantyczne i chętnie się podzielę http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=603 Mam kolory Bronze Light (złocisto - brązowa - kolorystyka) oraz Bare Light (złocisto- srebrno - brzoskwiniowa kolorystyka).
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli tak to jestes przesliczna.Czy jest go 3/4 czy 1/3?? Bo w watku napisane masz 1/3.Czy perfumy wymieniasz tylko na perfumy???Bo ja bym była bardzo zainteresowana..Z watku raczej juz nic-no moze cienie l'oreala,no chyba ze masz cos poza watkiem.. offtopowo-gucci II -aluzja do flowerbomb
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
W awku jest Charlize Theron, którą uwielbiam ze względu na talent, osobowość i urodę
Łączy nas podobna przeszłość i taką mam faze na jej punkcie No i uwielbiam kiedy ludzie mnie z nią porównuja ![]() Kochanie - poddałam dokładnym oględzinom Unifiance i musiałam zmienić opis, bo jest go zdecydowanie więcej niż początkowo przypuszczałam Jeśli chodzi o wymianę na perfumy - to niekoniecznie wymieniam je zawsze na inne zapachy ( o czym miałaś szansę się przekonać ). No i bardzo bardzo się cieszę, że Gucio tak bardzo Ci podszedł, bo na mnie pachniał jak zwykły syrop na kaszel Ale generalnie to piękny zapach i przez 99,9% procent ludzkości jest zachwalany Podobają Ci się jakieś moje perfumy? A z tym Flowerbombiątkiem, to rzeczywiście utrapienie. Bo przepiękne, no i mam wrażenie, że idealnie by do Ciebie pasowały ale raz, że trudno dostepne a dwa że cena jest baaaardzo wyśrubowana...
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
NO CO TY??? to charlize?????
W zyciu bym nie poznała!!!Przecudowne i bardzo kobiece zdjecie |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
No tak, masz rację, uwielbiam blondynki (
) i bardzo się cieszę, że sama nią jestem Może i bym nawet zamieściła moje zdjęcie w awku ale nawet nie wiem jak skompresować zdjęcie, żeby było takie malutkie Na Pur Desir Rose jest kilku chętnych ale najchętniej wymienię je z Tobą Bardzo ładny zapach ale całkiem podobne jest Burberry London i nie ma sensu żebym trzymała kilka podobnych.Balsam Sephora jest w ogromniastej tubie - 200 albo 250ml - nie wiem na pewno muszę to jeszcze sprawdzić. Więc wstępnie rezerwuję dla Ciebie: - Unifiance - Pur Desir Rose - nie wiem czy to zaznaczyłam w opisie ale były jedynie testowane, ubytek jest niewidoczny - perfumowany balsam Sephora
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
jak nie masz tamtego podkładu to mnie zainteresował jeszcze ten:VICHY DERMABLEND-podkład w tubce,kolor OPAL,ok.10/30 ml,Nie mam innych kosmetyków na wymianę poza podkładem Bourjois i ciuchów:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172165
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie niedawno przeczytałam te recenzje i nie mogłam ze zdziwienia buzi domknąć! Jak można wypisywać takie głupoty! Sprawą jasną jest, że odbiór perfum to w dużej mierze sprawa indywidualna ale bez przesady. Zaraz potem psiknęłam się nimi i kazałam się rodzinie i znajomym wąchać. Odpowiadali, że "bardzo ładne" więc naprawdę dla mnie sprawa jest dziwna ... Perfumy pachną jak zasuszone różyczki (pot pourrie - jezu, jak to się pisze
) z godździkiem i gałką muszkatołową. Dokładniej nie dam rady opisać, bo to jednak bardzo prosty zapach
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Przyznam szczerze, że absolutnie nie orientuję się w jakim przedziale cenowym znajduja się wybrane przeze mnie kosmetyki
![]() W 100% zdaję się na Ciebie
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po za tym wierze w Twoj gust zapachowy i mysle ze w tkim razie perfumki beda ok.W takim razie byłabym chetna na unifiance,YR,balsam sephory i jakies odsypki skinlights. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

no i ten podwójny eveline-2 od prawej.W takim razie zapraszam na pw.
I podwojny Eveline 2 od prawej. Zamotalam teraz, ale wiem o ktore ci chodzi. Pisze PW.
) to mogę zaproponować jeszcze 1/3 Chanel Double Perfection Fluide. To odcień numer 20 - jeden z tych jasno-średnich. + oczywiście wątek
Bo w watku napisane masz 1/3.