|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP, Avene, Farouk, Clinique i inne - zapraszam:)
Cytat:
w miedzyczasie zdobyłam korektor revlona antybakteryjny więc kamuflaż mi już nie pilny - przepraszam, byłam w potrzebie . Natomiast nieprzerwalnie chciałabym lotion i maskę clinique- wiem że to ponad to co u mnie wybrałaś, a małe wymiany ( myslę o samym lotionie )ze względów opłacenia nietaniej Poczty Polskiej - zupełnie się nie opłacaję Więc nie pozostaje mi nic innego jak grzecznie się oddalić
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale namyśliłam się - pasowałaby Ci wymianka kompaktu i maseczki Clinique + odżywki Sally Hansen za mój peeling do rąk Sephora + krem pod oczy Clinique?
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Jestem jak najbardziej za. Dobrze, że sobie coś dobrałaś, bo naprawdę ciężko powiedzieć, ile tego kompaktu zostało - środek dna w każdym razie już widać![]() Mogę jeszcze dodać jakieś próbki - perfumy bądź pielęgnacja (np. Clinique 3 steps).
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
A mogłabyś mi zrobić odlewkę odżywki Farouk, tej którą masz w tej wielkiej butli?Jeśli Ci pasuje, to proszę o PW
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znalalabys cos za: L'Oreal, Architect Wax – wosk do włosów z efektem lekko nabłyszczającym – parę razy maźnięty na grzywkę (pojemność wyjściowa 75 ml) Poza watkiem mam wode termalna Avene 50ml-nowa i pewnie cosik by sie jeszcze znalazlo ![]() Wyszperalam jeszcze pielegnacje do stop z Avonu -Scrub z morska sola "Rajska Plaza"100ml/50ml -Krem nawilzajacy do stop 75ml nowy,stara szata graficzna -Lawendowa maseczka do stop 100ml,nowa Jezeli nie bardzo to dalej bede szukac,bardzo zalezy mi na tym wosku bo to moj ulubieniec
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znów mi się gęba buntuje i termalka Avene byłaby jak znalazł A ten scrub z morską solą do stóp to jak pachnie?Hmm, ewentualnie jakieś próbki do tej wody i będzie w porządku tzn. gdybym się na scrub nie zdecydowała... bo krem to mam - wielką tubę Freemana (i Hasceral oczywiście).
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie,ze cos Ci sie przyda z tego,bo wosk L'oreala wielbie bezgranicznie![]() Jak pachnie scrub?...zaraz niuchne nutka slodyczy,mnie sie kojarzy od razu z mgielka z YR Monoi de Thaiti przyjemna slodycz,ktora akurat pasuje mi do tego scrubu.Dokladnie to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14983 Za probkami poszperam jutro za dnia
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Pharmaceris T, balsam na obszary trądzikowe ciała z salicylanem sodu - zużyte jakieś 40% ze 150 ml
Clinique, DDML (Dramatically Different Moisturizing Lotion) - mini produkt 30 ml Clinique, Total Turnaround Concentrate - z 15 ml pozostała połowa Artdeco, Camouflage Cream - kamuflaż w kremie w odcieniu 02 (żółty) - parę razy. Razem lub osobno może znajdziesz coś za to? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Hexx - to co, wymieńmy się jakoś
![]() M@rusiu, niestety nic nie znalazłam - masz fajne próbki, ale ja za to, co wymieniłaś, szukam jednak produktów pełnowymiarowych.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety z probek nic za bardzo nie mam wiec moze byc woda termalna Avene i scrub "Rajska Plaza"?
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mimi, a byłabyś skłonna ew. oddać Paulę?
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Owszem - rozumiem, że zużyte jest ok. 30 ml?
To byłabym chętna.Kurczę, strasznie mi się wizaż wiesza, przepraszam, jeśli powoli odpowiadam - wiesza mi firefoxa. Ach, ten filtr Biodermy ma ważność do listopada tego roku (2007) - mam nadzieję, że planujesz zużyć go wcześniej Jeśli nie, to rozumiem, ale wolę powiedzieć od razu.
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Może cos u mnie za jedwab,ddm i kamuflarz?
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
.....Wiec czekam na pw |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamomichałka, a jaka jest pojemność wyjściowa tego płynu Aquoliny?
Mimi44, napisałam PW (przepraszam, że nie od razu - dopiero co wróciłam z uczelni).
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
250 Ml
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Up.
Oddam zwłaszcza kamuflaż ArtDeco - denerwuje mnie, że leży taki nieużywany ![]()
|
|
#59 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,
znajdziesz cos za: Artdeco, Camouflage Cream - kamuflaż w kremie w odcieniu 02 (żółty) - parę razy maźnięty pędzelkiem pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

w miedzyczasie zdobyłam korektor revlona antybakteryjny więc kamuflaż mi już nie pilny - przepraszam, byłam w potrzebie
. Natomiast nieprzerwalnie chciałabym lotion i maskę clinique- wiem że to ponad to co u mnie wybrałaś, a małe wymiany ( myslę o samym lotionie )ze względów opłacenia nietaniej Poczty Polskiej - zupełnie się nie opłacaję

.

znów mi się gęba buntuje i termalka Avene byłaby jak znalazł

.....Wiec czekam na pw