![]() |
#31 | ||
Administrator
|
Dot.: Problemy techniczne na forum - kto mi pomoże ?
Jesli dobrze zrozumialam
![]() Podglad pojedynczego postu mozesz zrobic wciskajac numer postu np: #10 ktory znajduje sie nad postem, po prawej stronie na fioletowym pasku ![]() Cytat:
zobacz tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=158 zrob dokladnie wszystko w/g instrukcji. Cytat:
![]() tylul watku o podpisach: "Problem z linkiem w podpisie " https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post21970864 aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=11
ćwicze ![]() ![]() teraz pewnie zaczną się schody ![]() ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-10-29 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nie udaje mi się zrobić podpisu , instrukcja jest prosta , ale u mnie to nie działa .
problem jest już na początku , gdy chce wprowadzić link . Kasuje te htt:// początkowe , w klejam link ,i naciskam ok. i pojawia mi się tylko jeden link , na dodatek bez tych początkowych [ URL] . Nie pojawiają się dwa linki , nic nie wyglada , tak jak w instrukcji u ciebie . po wklejeniu mam zwykly link , taki jak zawsze ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post22956415 A w ramce , która otwiera sie po naciśnięciu " globua" wyświetla się u mnie jeszcze druga mala ramka Typ np. http: i tu coś mozna wybrać , probowalam innych typow i nic , a znapisem URL nic nie ma . Może problem jest u mnie w kodach , których nie rozumiem , wkleje to co się u mnie wyświetla : ![]() Możesz pisać odpowiedzi Możesz dodawać zdjęcia i pliki Możesz edytować swoje posty BB code is Włączono Emotikonki: Włączono Kod [IMG]: Wyłączono Kod HTML: Wyłączono Regulamin forum jakieś dwa ostatnie kody są wyłączone , nie wiem do czego służą , ani jak i gdzie się je włącza ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-10-30 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
chyba się udało , napis ok. otwiera się , tylko dlaczego go nie widać , przy starych postach , a może tak ma być
![]() zrobiłam podpis w panelu użytkownika - w edytuj podpis . Fajnie by było gdyby wyświetlal się przy starych postach , ale jeszcze nie wiem jak to zrobić , dobrze że chociaż tyle się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
✌
|
Dot.: Nie mogę odpowiadać mimo zastosowania się do wskazówek.
Witam.
Obecnie korzytsam z przeglądarki IE ale normalnie używam Mozilli. Niestety na tej drugiej nie mogę odpowiadać na posty. W ogóle nic. Co może być tego przyczyną? Z góry dziękuję za pomoc. Problem rozwiązany. ![]()
Edytowane przez paulaa6 Czas edycji: 2010-11-14 o 08:18 Powód: Poradziłam sobie z problemem. ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Administrator
|
Uszkodzona lub przestawiona przegladarka.
Zrob tak: Uruchom przegladarke w trybie awaryjnym i przywroc ustawienia domyslne dla przegladarki. start -> programy-> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox ( safe mode) zobacz zalacznik. Po tej operacji uaktualnij przegladarke: http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
✌
|
Dziękuję ale już poradziłam sobie z problemem.
![]() To mój "inteligentny"program antywirusowy blokował Wizaż. ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
nie mogę odpowiedzieć
nie mogę odpowiedzieć na posty w swoim wątku, po prostu nie mam takiego okienka. znam dobrze forum i dotychczas zawsze była na funkcja. jestem zalogowana więc nie wiem co jest grane
![]() forum intymnie, wątek: problemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: nie mogę odpowiedzieć
Przeładuj stronę / sprawdź pod inną przeglądarką...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pomozcie! jak chce zadac sam odrebne pytanie(nowy post) to jak go zakladac? gdzie sie klika? umiem tylko odpowiadac na Wasze pytania ale sama dodawac nie wiem gdzie... pomozecie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Mam taki problem, że napisałam posta na wątku zakupowym. Wyraziłam chęć wzięcia udziału w organizowanym zamówieniu. Pisałam już 2 razy i mój post nie jest dodany. Czy dlatego, że mam małą ilość napisanych postów to mój post nie jest dodany i dlatego też nie mogę zgłosić chęci udziału w zamówieniu ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
(ro)BOT
|
Cytat:
Post już jest na swoim miejscu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!
Pod każdą treścią zawartą w danym poście masz 3 ikonki: Cytuj, Wielo-cytuj oraz zaznaczony na pomarańczowo przycisk "Szybko odpowiedz na tą wiadomość".
Cytuj-pojawi się treść postu,który chcesz zacytować i pod spodem napiszesz swoją odpowiedź. Wielo-cytuj-kilka postów możesz skomentować w jednym swoim poście. Szybka-odpowiedź-będziesz mogła pisać w okienku na dole.
to klucz do życia Edytowane przez natii4 Czas edycji: 2011-02-17 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Pomocy!! C.d.
Dlaczego pod każdym postem wyświtla mi sie tylko "Wielo-cytuj " i brakuje mi "Cytuj" i "Szybka odpowiedz" i nie moge odpisywac itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
|
Dot.: Pomocy!!
Sprawdz czy ten problem występuje także w innej przegladarce niz tej której teraz uzywasz?
Proponuje wyczyścić w przegladarce tymczasowe pliki internetowe. Napisz cos wiecej o przegladarce. Zobacz ten watek: Nie ma ikonek odpowiedzi, cytowania? Włączony Ad Block? aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2011-02-18 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Brak ikonek szybkiej odpowiedzi
Typowy objaw włączonego AdBlocka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.