![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: kurs tańca w Krakowie
Babeczki, witam, czy może któraś z Was zna szkołę "Pasja" na ul.29 listopada?? Nie pomyślałam wcześniej, żeby się zapisać, a teraz tylko tam zajęcia rozpoczynają się w tym tygodniu. Szukam opinii czy warto
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Hmm ja chodzilam na kurs tanca do ncka(nowohuckie centrum kultury),Przyjmuja studentow i uczniow
![]()
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez interesuje mnie ta szkoła. Szkoła "Pasja". Wiem że zajęcia odbywaja sie na bardzo dużej sali, hala dopiero co wybudowana, nowocześnie wyposażona, z dużymi lustrami. Nic wiecej nie wiem. Intersesuje mnie kurs Latino. A zna ktos szkołę "Iskra"???? Też na 29 listopada. Wie ktos coś na temat tych szkół??? Jak są prowadzone zajęcia? Terminy rozpoczecia nowych kursów są w tym tyg. Więc zalezy mi na czasie ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Drogie przyszłe tancerki,
Zdecydowanie NIE POLECAM ANANDAY! Jakiś czas temu zostałam tam okradziona z portfela i telefonu, tak jak i pozostałe dziewczyny z moich kursów. Płacąc 75 zł za miesięczny karnet oczekuję usług na w miarę przyzwoitym poziomie. Tymczasem spotkałam się z bagatelizowaniem klientek (mimo kradzieży na około 3000 zł nie została wezwana policja, kierowniczka po moim telefonie powiedziała że nie może teraz rozmawiać - wyłączając się! ) Usługi świadczone są na niskim poziomie (nie działające kamery, sala taneczna i szatnia łączona przestrzennie z wejściem zapleczowym do fryzjera (???) , brak kluczyków w szafkach...ręce opadają.... Tymczasem w okolicy Racławickiej jest z tego co mi wiadomo parę innych szkół tańca z innym podejściem do klientek, lepszym przygotowaniem obiektu do kursów tańca i tymi samymi instruktorami.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-10-03 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Ja chodziłam kiedyś do Parku Wodnego. Zajęcia kosztują jakieś 25 zł za godzinę, a jest bardzo fajnie
![]() Nie są to zajęcia "regularne". Chodzisz, kiedy chcesz. Znam również 2 dobre studia taneczne: Pasja i Iskra, na ulicy 29-go listopada. Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Hehe, a ja tam mieszkam niedaleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Specjalnie
dla tych, którzy kochają taniec i chcą doskonalić swoje umiejętności, przygotowaliśmy specjalny grafik wakacyjny. Tylko u nas zajęcia 5 dni w tygodniu, zróżnicowane techniki taneczne a także warsztaty taneczne. To wszystko już w wakacje!!!Informacje i zapisy: 607 030 065 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
kurs salsy w krakowie
Marzy mi się nauczyć salsy, ale chcę jakąś dobrą szkołę w Krakowie wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs salsy w krakowie
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs salsy w krakowie
Nie wiem, jaka szkoła jest czarno-biała
![]() ja chodziłam na towarzyski do Ananday, bardzo fajne zajęcia Salsę na pewno też tam prowadzą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Właśnie zaczynam studia w Krakowie i chciałabym przy okazji kontynuować naukę tańca (chodzi o taniec towarzyski). Możecie coś polecić ciekawego? Jak to wygląda cenowo w Krakowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Całkowicie podpisuję się pod tą opinią! Właścicielom zależy tylko na kasie (niby oczywiste ale gdzie tu jakiś szacunek dla klientów?) Likwidują kursy jak leci, albo łączą osoby z grupy zaawansowanej z początkującymi bez uprzedzenia. Nie mają internetu na Racławickiej i jak zapłaciłam za swój pierwszy karnet przelewem nie zostałam wpuszczona na zajęcia, bo nie przyniosłam potwierdzenia przelewu(nie znalazłam informacji o takiej konieczności ani na stronie, ani w otrzymanych mailach).
Jedynym plusem była spora sala i miła recepcjonistka (chyba Agnieszka?) taka szczupła blondynka, miła i bardzo pomocna.
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
już ktoś wrzucał o tanim kursie w Krakowie,
http://www.wartorazem.pl/index.php/m...ty/Krak%C3%B3w za 50 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Polecam przejsc sie na ulice miodową - od strony starowislnej jest tam podstawowka. W pt o 17.00 w zeszlym roku przynajmniej byly prowadzone kursy z TT. Instreuktorka była p. Kasia, która pomagała też swojemu partnerowi w prowadzeniu zajeć w klubie "Bawinek" Może też coś będzie na ich stronie. Za każdą lekcje płaciło się co łaska- a pieniądz\e te były na jakiś szczytny cel. Nie pamietam dokładnie o co chodziło ale dziwę się ze nikt o tym nie słyszał
![]() Anandaya tez nie polecam- wplacilam im kase za kurs- po czym okazalo sie ze jednak ow kurs sie nie uruchomi i biegalam do tej szkoly dwa razy by mi w koncu laskawie oddali kase. Moge dodac, ze specjalnie wczesniej wrocilam z urlopu by zdazyc na zajecia, ktorych okazalo sie ze nie bedzie i mimo posiadania mojego numeru telefonu wyslali jedynie wiadomosc na maila- a na wyjezdzie internetu nie posiadalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Nie chciałam tworzyć nowego wątku dlatego pisze dalej tu ![]() Mam okazje wybrać się na kurs tańca ponieważ się wybiera mój brat i kuzynka się wybierają.. oni wybrali kurs na ulicy topolowej 22 z tąd moje pytanie był tam moze ktoś?? wie cos o nim bo w razie czego zawsze moge im wyperswadować to i zmienić na inny.. a to ich strona http://naukatanca.com/kursy_tanca.php bede wdzieczna za wszelkie opinie ![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Witam,
Chodził ktoś może do szkoły Pląs? Interesuje mnie zwłaszcza salsa. Ewentualnie może ktoś może polecić mi jakąś inną fajną szkołę salsy w Krakowie? Najlepiej żeby zajęcia się odbywały raz w tygodniu bo niestety znaczna większość szkół, które znajduję organizują zajęcia dwa razy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat, bo TŻ wspominał, że przydałoby się nauczyć trochę pląsać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Ja chodziłem na taki mini kursik - to sie nazywało pierwsze kroki dla początkujących czy jakoś tak i było prowadzone w AP Edukacji. Trwało to wszystko kilkanaście godzin i pozwalało na poznanie podstawowych kroków różnych tańców. Z tego co pamiętam zajęcia odbywały się w małej grupce, wiec się przynajmniej nie stresowałem bo nie lubie tłumów. W każdym razie ja i moja żona nie zbłaźniliśmy się dzięki temu podczas pierwszego tańca na naszym weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Tez polecam Dancefloor, rewelacyjni instruktorzy!! i cena nie wygórowana. Kurs dla narzeczonych to 5x90minut nie za duże grupy, nie zamienialiśmy się partnerami a atmosfera na sali.. super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Osobiście polecam szkołę "Centrum tańca M.I." na Grzegórzeckiej. Ucze się tam Salsy. są też zajęcia dl dzieci (gdybyście chciały wysłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc!
Nie wiecie o jakimś kursie weekendowym 14,15 lipca? Taki przyspieszony, czasem nawet są oferty że tylko dwa na jeden będą uczyć ![]() 21 lipca mam wesele i dopiero teraz zorientowaliśmy się z TŻ że nic nie umiemy ![]() Będę wdzięczna bardzoooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek
zastanawiam się nad kursem tańca tylko, że ja nie mam faceta więc chciałam zapytać jakie polecacie szkoły, w których można się zapisać samemu a nie tylko w parach? I żeby na zajęciach było wogóle z kim tańczyć, jak to jest, zapisują tak żeby było do pary? Albo czy polecacie jakieś zajęcia gdzie się tańczy solo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Kochane! Proszę o radę: Chcę zapisać się narzeczonym na kurs tańca. Oboje jesteśmy jak kłody, więc... co mamy wybrać: kurs dla narzeczonych czy podstawy tańca towarzyskiego??
Proszę o pomoc, bo nigdy nie byłam na takich kursach i nie wiem, co będzie lepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Najlepiej to zapytać o to w szkole.
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Do pogibania na dyskotece i weselu najlepiej nauczyć się podstaw czyli DIsco Foxa (dwa na jeden) Już po raz drugi (bo z innym partnerem) chodzę na kurs disco fox w Akademii Tańca na topolowej 22 w Krakowie. Bardzo fajni instruktorzy. Miła atmosfera i wiedzą czego uczą. Na Wydziale tańca natomiast polecam zajęcia z Markiem. Rewelacyjny instruktor. A jak ktoś Salsę LA to polecam Salsa Sabrosa i zajęcia z Gosią Kulpa albo Izą Łuckoś - to jest moc energii normalnie. Tańcząca trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Witajcie.
Ja polecam szkołę tańca Akademia Tańca AT w Krakowie przy Topolowej. W październiku, w dniach 5-7 tego roku organizuje ona III Ogólnopolskie Weekendowe Warsztaty Discofox w Murzasichle. Rozpoczęcie: piątek 5.10 godz. 19:00 Zakończenie: niedziela 7.10 godz. 15:00 ORGANIZATOR Akademia Tańca AT 31-506 Kraków, ul. Topolowa 22 e-mail: taniec@naukatanca.com tel. 500 800 464 MIEJSCE Ośrodek Wczasowy Zbójnik 34-531 Murzasichle, ul. Sądelska 10b Więcej o warsztatach na stronie http://discofox.pl/warsztaty-tanca-d...ichle-2012.php Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
A czy był ktoś w szkole tańca "AS" Agnieszki i Andrzeja Gąsiorowskich?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
na www.gdzietanczyc.pl bez problemu znajdziecie szkołe szukajac po stylu czy adresie. polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Dot.: KRAKOW - szkoły tańca, salsa...help:)!!!
/edit/
Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2013-09-30 o 14:03 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.