KRAKOW - szkoły tańca, salsa...help:)!!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-31, 16:56   #31
BothSides
Rozeznanie

Dot.: kurs tańca w Krakowie

Babeczki, witam, czy może któraś z Was zna szkołę "Pasja" na ul.29 listopada?? Nie pomyślałam wcześniej, żeby się zapisać, a teraz tylko tam zajęcia rozpoczynają się w tym tygodniu. Szukam opinii czy warto
Pozdrawiam
BothSides jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-31, 19:02   #32
*Claire*
Wtajemniczenie

Hmm ja chodzilam na kurs tanca do ncka(nowohuckie centrum kultury),Przyjmuja studentow i uczniow

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-04, 14:36   #33
hebe20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BothSides Pokaż wiadomość
Babeczki, witam, czy może któraś z Was zna szkołę "Pasja" na ul.29 listopada?? Nie pomyślałam wcześniej, żeby się zapisać, a teraz tylko tam zajęcia rozpoczynają się w tym tygodniu. Szukam opinii czy warto
Pozdrawiam
podbijam

Tez interesuje mnie ta szkoła. Szkoła "Pasja". Wiem że zajęcia odbywaja sie na bardzo dużej sali, hala dopiero co wybudowana, nowocześnie wyposażona, z dużymi lustrami. Nic wiecej nie wiem. Intersesuje mnie kurs Latino.

A zna ktos szkołę "Iskra"???? Też na 29 listopada.

Wie ktos coś na temat tych szkół??? Jak są prowadzone zajęcia? Terminy rozpoczecia nowych kursów są w tym tyg. Więc zalezy mi na czasie
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 16:48   #34
lilja4ever
Przyczajenie

Drogie przyszłe tancerki,
Zdecydowanie NIE POLECAM ANANDAY!
Jakiś czas temu zostałam tam okradziona z portfela i telefonu, tak jak i pozostałe dziewczyny z moich kursów.
Płacąc 75 zł za miesięczny karnet oczekuję usług na w miarę przyzwoitym poziomie. Tymczasem spotkałam się z bagatelizowaniem klientek (mimo kradzieży na około 3000 zł nie została wezwana policja, kierowniczka po moim telefonie powiedziała że nie może teraz rozmawiać - wyłączając się! )
Usługi świadczone są na niskim poziomie (nie działające kamery, sala taneczna i szatnia łączona przestrzennie z wejściem zapleczowym do fryzjera (???) , brak kluczyków w szafkach...ręce opadają....
Tymczasem w okolicy Racławickiej jest z tego co mi wiadomo parę innych szkół tańca z innym podejściem do klientek, lepszym przygotowaniem obiektu do kursów tańca i tymi samymi instruktorami....
lilja4ever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 19:16   #35
Modern Dance Center
Przyczajenie

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-10-03 o 17:04
Modern Dance Center jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 20:29   #36
Princesssa19
Rozeznanie

GG do Princesssa19

Ja chodziłam kiedyś do Parku Wodnego. Zajęcia kosztują jakieś 25 zł za godzinę, a jest bardzo fajnie
Nie są to zajęcia "regularne". Chodzisz, kiedy chcesz.
Znam również 2 dobre studia taneczne: Pasja i Iskra, na ulicy 29-go listopada. Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez hebe20 Pokaż wiadomość
podbijam

Tez interesuje mnie ta szkoła. Szkoła "Pasja". Wiem że zajęcia odbywaja sie na bardzo dużej sali, hala dopiero co wybudowana, nowocześnie wyposażona, z dużymi lustrami. Nic wiecej nie wiem. Intersesuje mnie kurs Latino.

A zna ktos szkołę "Iskra"???? Też na 29 listopada.

Wie ktos coś na temat tych szkół??? Jak są prowadzone zajęcia? Terminy rozpoczecia nowych kursów są w tym tyg. Więc zalezy mi na czasie
Podobno fajne zajęcia. Moja koleżanka tam chodzi.
Hehe, a ja tam mieszkam niedaleko
Stary 2010-06-08, 13:40   #37
Sakura Dance
Przyczajenie

Specjalnie
dla tych, którzy kochają taniec i chcą doskonalić swoje umiejętności,
przygotowaliśmy specjalny grafik wakacyjny. Tylko u nas zajęcia 5 dni w
tygodniu, zróżnicowane techniki taneczne a także warsztaty taneczne. To wszystko już w wakacje!!!Informacje i zapisy: 607 030 065
Sakura Dance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 11:57   #38
romalinos
Przyczajenie

kurs salsy w krakowie

Marzy mi się nauczyć salsy, ale chcę jakąś dobrą szkołę w Krakowie wybrać.
romalinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 12:51   #39
kaha_akro
Raczkowanie

Dot.: kurs salsy w krakowie

Cytat:
Napisane przez romalinos Pokaż wiadomość
Marzy mi się nauczyć salsy, ale chcę jakąś dobrą szkołę w Krakowie wybrać.
też bym chciała ale ja to zmuszona bym była chodzić sama, bo mój jest z tych "nietańczących" ponoć taka jedna czarno -biała szkoła jest dobra.. nie podaję nazwy wprost, żeby nie było kryptoreklamy
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 08:45   #40
milena98
Raczkowanie

Dot.: kurs salsy w krakowie

Nie wiem, jaka szkoła jest czarno-biała
ja chodziłam na towarzyski do Ananday, bardzo fajne zajęcia
Salsę na pewno też tam prowadzą
milena98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 15:41   #41
Miao miao
Przyczajenie

Właśnie zaczynam studia w Krakowie i chciałabym przy okazji kontynuować naukę tańca (chodzi o taniec towarzyski). Możecie coś polecić ciekawego? Jak to wygląda cenowo w Krakowie?
Miao miao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 18:42   #42
Wulkaniczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilja4ever Pokaż wiadomość
Drogie przyszłe tancerki,
Zdecydowanie NIE POLECAM ANANDAY!
Całkowicie podpisuję się pod tą opinią! Właścicielom zależy tylko na kasie (niby oczywiste ale gdzie tu jakiś szacunek dla klientów?) Likwidują kursy jak leci, albo łączą osoby z grupy zaawansowanej z początkującymi bez uprzedzenia. Nie mają internetu na Racławickiej i jak zapłaciłam za swój pierwszy karnet przelewem nie zostałam wpuszczona na zajęcia, bo nie przyniosłam potwierdzenia przelewu(nie znalazłam informacji o takiej konieczności ani na stronie, ani w otrzymanych mailach).
Jedynym plusem była spora sala i miła recepcjonistka (chyba Agnieszka?) taka szczupła blondynka, miła i bardzo pomocna.
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens."
Wulkaniczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-21, 13:25   #43
iguunia
Przyczajenie

już ktoś wrzucał o tanim kursie w Krakowie,
http://www.wartorazem.pl/index.php/m...ty/Krak%C3%B3w
za 50 zł
iguunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-02, 00:42   #44
rowan_tree
Przyczajenie

Polecam przejsc sie na ulice miodową - od strony starowislnej jest tam podstawowka. W pt o 17.00 w zeszlym roku przynajmniej byly prowadzone kursy z TT. Instreuktorka była p. Kasia, która pomagała też swojemu partnerowi w prowadzeniu zajeć w klubie "Bawinek" Może też coś będzie na ich stronie. Za każdą lekcje płaciło się co łaska- a pieniądz\e te były na jakiś szczytny cel. Nie pamietam dokładnie o co chodziło ale dziwę się ze nikt o tym nie słyszał. Bez sensu wydawac mnostwo kasy na kursy. Haczyk jest tylko jeden- mniej placisz to twoja motywacja jest troche mniejsza.
Anandaya tez nie polecam- wplacilam im kase za kurs- po czym okazalo sie ze jednak ow kurs sie nie uruchomi i biegalam do tej szkoly dwa razy by mi w koncu laskawie oddali kase. Moge dodac, ze specjalnie wczesniej wrocilam z urlopu by zdazyc na zajecia, ktorych okazalo sie ze nie bedzie i mimo posiadania mojego numeru telefonu wyslali jedynie wiadomosc na maila- a na wyjezdzie internetu nie posiadalam
rowan_tree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 16:45   #45
Jassemine
Przyczajenie

Witajcie
Nie chciałam tworzyć nowego wątku dlatego pisze dalej tu
Mam okazje wybrać się na kurs tańca ponieważ się wybiera mój brat i kuzynka się wybierają.. oni wybrali kurs na ulicy topolowej 22 z tąd moje pytanie był tam moze ktoś?? wie cos o nim bo w razie czego zawsze moge im wyperswadować to i zmienić na inny.. a to ich strona http://naukatanca.com/kursy_tanca.php bede wdzieczna za wszelkie opinie) a jezcze jedno nie wiecie mozna isc samemu? bo jest nas nieparzyście za dużo o jedną kobietkę;p

Dukam od 10.01.11
wzrost 172cm.
było 75,1
Jest 69.99
będzie jeeeszcze mniej
Jassemine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 23:01   #46
inion
Przyczajenie

Witam,
Chodził ktoś może do szkoły Pląs? Interesuje mnie zwłaszcza salsa. Ewentualnie może ktoś może polecić mi jakąś inną fajną szkołę salsy w Krakowie? Najlepiej żeby zajęcia się odbywały raz w tygodniu bo niestety znaczna większość szkół, które znajduję organizują zajęcia dwa razy...
inion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-18, 22:20   #47
pepsiara
Przyczajenie

Podbijam temat, bo TŻ wspominał, że przydałoby się nauczyć trochę pląsać Problem z tym, że większość szkół oferuje konkretnie taniec towarzyski i pewnie zmiany partnerów podczas nauki... A nam bardziej przydałby się taniec jak na wesela czy dyskoteki... Chyba jednak pozostaje kurs dla narzeczonych... Znacie jakieś sprawdzone szkoły oferujące naukę pod tym kątem?

Będę walczyć tak długo aż kiedyś powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam należy już do mnie
pepsiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 20:31   #48
Adik23
Przyczajenie

Ja chodziłem na taki mini kursik - to sie nazywało pierwsze kroki dla początkujących czy jakoś tak i było prowadzone w AP Edukacji. Trwało to wszystko kilkanaście godzin i pozwalało na poznanie podstawowych kroków różnych tańców. Z tego co pamiętam zajęcia odbywały się w małej grupce, wiec się przynajmniej nie stresowałem bo nie lubie tłumów. W każdym razie ja i moja żona nie zbłaźniliśmy się dzięki temu podczas pierwszego tańca na naszym weselu
Adik23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 17:24   #49
nati7002
Przyczajenie

Red face Dot.: kurs tańca w Krakowie

Hej Ja polecam Szkołę Dancefloor w Krakowie! Mają duży wybór różnych kursów; każdy może znaleźć coś dla siebie Dużym atutem jest lokalizacja - samo centrum Krakowa i sympatyczni instruktorzy
nati7002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 17:24   #50
iisiuniia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nati7002 Pokaż wiadomość
Hej Ja polecam Szkołę Dancefloor w Krakowie! Mają duży wybór różnych kursów; każdy może znaleźć coś dla siebie Dużym atutem jest lokalizacja - samo centrum Krakowa i sympatyczni instruktorzy
Tez polecam Dancefloor, rewelacyjni instruktorzy!! i cena nie wygórowana. Kurs dla narzeczonych to 5x90minut nie za duże grupy, nie zamienialiśmy się partnerami a atmosfera na sali.. super!
iisiuniia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-22, 10:22   #51
Achajka1982
Raczkowanie

Osobiście polecam szkołę "Centrum tańca M.I." na Grzegórzeckiej. Ucze się tam Salsy. są też zajęcia dl dzieci (gdybyście chciały wysłać i dla par (moja koleżanka zamóiwła tam lekcje przed weselem). http://plas-krakow.pl/
Achajka1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 19:52   #52
malinana
Raczkowanie

Dziewczyny, proszę o pomoc!
Nie wiecie o jakimś kursie weekendowym 14,15 lipca? Taki przyspieszony, czasem nawet są oferty że tylko dwa na jeden będą uczyć
21 lipca mam wesele i dopiero teraz zorientowaliśmy się z TŻ że nic nie umiemy
Będę wdzięczna bardzoooo
malinana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 20:00   #53
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Odświeżam wątek

zastanawiam się nad kursem tańca tylko, że ja nie mam faceta więc chciałam zapytać jakie polecacie szkoły, w których można się zapisać samemu a nie tylko w parach? I żeby na zajęciach było wogóle z kim tańczyć, jak to jest, zapisują tak żeby było do pary?

Albo czy polecacie jakieś zajęcia gdzie się tańczy solo?
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 10:13   #54
famfa
Przyczajenie

Kochane! Proszę o radę: Chcę zapisać się narzeczonym na kurs tańca. Oboje jesteśmy jak kłody, więc... co mamy wybrać: kurs dla narzeczonych czy podstawy tańca towarzyskiego??
Proszę o pomoc, bo nigdy nie byłam na takich kursach i nie wiem, co będzie lepsze.
famfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 11:57   #55
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez famfa Pokaż wiadomość
Kochane! Proszę o radę: Chcę zapisać się narzeczonym na kurs tańca. Oboje jesteśmy jak kłody, więc... co mamy wybrać: kurs dla narzeczonych czy podstawy tańca towarzyskiego??
Proszę o pomoc, bo nigdy nie byłam na takich kursach i nie wiem, co będzie lepsze.
Najlepiej to zapytać o to w szkole.
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-24, 11:43   #56
matata84
Przyczajenie

Witam wszystkich
Do pogibania na dyskotece i weselu najlepiej nauczyć się podstaw czyli DIsco Foxa (dwa na jeden)

Już po raz drugi (bo z innym partnerem) chodzę na kurs disco fox w Akademii Tańca na topolowej 22 w Krakowie. Bardzo fajni instruktorzy. Miła atmosfera i wiedzą czego uczą.

Na Wydziale tańca natomiast polecam zajęcia z Markiem. Rewelacyjny instruktor.

A jak ktoś Salsę LA to polecam Salsa Sabrosa i zajęcia z Gosią Kulpa albo Izą Łuckoś - to jest moc energii normalnie.

Tańcząca trochę
matata84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 22:00   #57
megana2
Przyczajenie

Witajcie.

Ja polecam szkołę tańca Akademia Tańca AT w Krakowie przy Topolowej.

W październiku, w dniach 5-7 tego roku organizuje ona III Ogólnopolskie Weekendowe Warsztaty Discofox w Murzasichle.

Rozpoczęcie: piątek 5.10 godz. 19:00
Zakończenie: niedziela 7.10 godz. 15:00

ORGANIZATOR
Akademia Tańca AT
31-506 Kraków, ul. Topolowa 22
e-mail: taniec@naukatanca.com
tel. 500 800 464

MIEJSCE
Ośrodek Wczasowy Zbójnik
34-531 Murzasichle, ul. Sądelska 10b

Więcej o warsztatach na stronie http://discofox.pl/warsztaty-tanca-d...ichle-2012.php

Pozdrawiam!
megana2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-13, 12:48   #58
Ivanovna
Raczkowanie

A czy był ktoś w szkole tańca "AS" Agnieszki i Andrzeja Gąsiorowskich?
Ivanovna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 08:53   #59
lorelll
Przyczajenie

na www.gdzietanczyc.pl bez problemu znajdziecie szkołe szukajac po stylu czy adresie. polecam
lorelll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-30, 13:13   #60
AlaZkotem
BAN stały

Dot.: KRAKOW - szkoły tańca, salsa...help:)!!!

/edit/

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2013-09-30 o 14:03 Powód: reklama
AlaZkotem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości